29 / 03 / 2024

Arma Menta teslim tarihi

Arma Menta teslim tarihi

Okkalar İnşaat'ın Arma Menta projesinde teslimler 7 ay öne çekildi. Normalde 2019 yılının Haziran ayında teslim edilecek proje 2018 yılının Aralık ayında teslim edilecek.

Arma Menta'dan ev alana IKEA’dan 10 bin TL hediye çeki!

Okkalar İnşaat, Temmuz ayı sonuna kadar “Arma Menta” projesinden daire satın alan herkese IKEA’dan 10 bin TL değerinde alışveriş çeki hediye ediyor. 

Arma Menta ev fiyatları ve ödeme planı 2018!

158 adet daire ile 9 ticari birimden meydana gelen Kartal Arma Menta'da daire fiyatları 370 bin lira ile 750 bin lira arasında değişiyor..

Arma Menta'da 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İnşaat sektörünün 40 yıllık tecrübeli şirketi Okkalar İnşaat, 2018 yılında “Arma Menta” projesinde yatırımcılara ve ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 

Kartal Arma Menta'da 5 yıl 0 faizle!

Okkalar İnşaat tarafından hayata geçirilen Arma Menta projesinde farklı kampanyalar sunuluyor. Projede 2 bin 500 TL'ye varan kira desteği sağlanırken 5 yıl 0 faiz imkanı da bulunuyor.

Kartal Arma Menta'da 7 ay erken teslim heyecanı!

Okkalar İnşaat'ın Arma Menta projesinde teslimler 7 ay öne çekildi. Normalde 2019 yılının Haziran ayında teslim edilecek proje 2018 yılının Aralık ayında teslim edilecek.

Konut, dolardan daha çok kazandırdı!

Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, Arma Menta projesinin dolardan daha fazla kar sağladığını ifade etti. 

Arma Menta'nın yüzde 60'ı satıldı!

Arma Menta projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Arma Menta projesinin yüzde 60’ı 6 ay gibi kısa bir sürede satıldı..

Kartal Arma Menta'da yüzde 1 peşinat fırsatı!

Kartal'da hayata geçirilen Arma Menta projesinin yüzde 60'ı satıldı. Mayıs 2017'de inşaatı başlayan projede büyük bir kampanya başladı. Ev hayali kuranları mutlu edecek kampanya kapsamında sadece yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor...

Arma Menta’da kazma vuruldu!

Okkalar İnşaat’ın 60 milyon yatırımla Kartal’da hayata geçirdiği Arma Menta projesinin inşası başladı. Projede daire fiyatları 407-710 bin TL arasında değişiklik gösteriyor.

Arma Menta yüzde 30 kazandırdı!

Okkalar İnşaat’ın 40 yıllık tecrübesiyle İstanbul’un yükselen değeri Kartal’da inşasına başladığı “Arma Menta” yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Proje, yatırımcısına kısa sürede yüzde 30’un üstünde kar sağladı.

Arma Menta Kartal'da fiyatlar 407 bin TL'den başlıyor!

Okkalar İnşaat tarafından 60 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Arma Menta projesinde hafriyat çalışmaları başladı. Projede daire fiyatları 407-710 bin TL arasında değişiyor.

Aze Tower Armağanevler teslim tarihi!

Aze Tower projesi toplam 75 daireden meydana geliyor. Proje Aze Grup tarafından İstanbul Ümraniye'de inşa ediliyor...

Arma Menta Kartal'da inşaat başlıyor!

Okkalar İnşaat tarafından hayata geçirilen Arma Menta projesinde inşaat başlıyor. 2019 yılının Haziran ayında teslim edilecek projede sadece 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Arma Menta teslim tarihi Haberi

Arma Menta teslim tarihi

Okkalar İnşaat imzası ile hayata geçirilen Arma Menta projesinin inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Kartal'da yer alan projede büyük bir sürpriz yaşandı. Projede teslimler 7 ay erkene çekildi. Proje 2018 yılının Aralık ayında teslim edilecek. 


Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, "Konut satışlarında düşüş yaşandığı iddialarına rağmen hayata geçirdiğimiz projemizin ne satışlarında ne de inşa sürecinde bir aksama yaşadık. Hatta projemizi 7 ay erken teslim edeceğiz. Projenin satışında ve inşasında herhangi bir aksaklık yaşanmamasındaki en önemli etken, bulunduğu Kartal lokasyonunun konut amortisman süresinin en kısa olan bölgelerden biri olmasıdır. Bunun dışında üretilen projenin kalitesi ve yüksek kar vaat etmesi de önemli etkenler arasında sayılabilir. Ayrıca müşterilerimizin hayallerindeki eve bir an önce kavuşmalarını sağlamak şirket politikamızdır. Bu amaçla...