25 / 04 / 2024

Armada Trabzon

Armada Trabzon

Armada Grup tarafından Trabzon'a yapılacak olan 50 milyon dolarlık yatırım ile Körfez ülkelerindeki diğer yatırımcıların da bölgeye çekilmesi planlanıyor. Grup sağlık sektörüyle de ilgilendiğini açıkladı.

Trabzon Fuar ve Kongre Merkezi'nin ruhsatı alındı!

Trabzon’da Dünya Ticaret Merkezi arazisi üzerine Armada Grup tarafından inşa edilecek fuar ve kongre merkezi kompleksinin inşaat ruhsatı alındı.

Trabzon Armada Residence daire fiyatları!

Trabzon Armada Residence daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Armada Residence Trabzon projesi 2017 yılının sonunda teslim edilecek...

Trabzon Armada Residence tanıtıldı!

Armada Residence Yıldızlı, yapımı tamamlanmış alanlarda müşterilerine ve misafirlerine projeyi daha yakından tanımaları amaçlı lansman gerçekleştirdi.

Armada'dan Trabzon'a 50 milyon dolarlık yatırım!

Armada Grup tarafından Trabzon'a yapılacak olan 50 milyon dolarlık yatırım ile Körfez ülkelerindeki diğer yatırımcıların da bölgeye çekilmesi planlanıyor. Grup sağlık sektörüyle de ilgilendiğini açıkladı.

Armada Residence Trabzon'da hayata geçiriliyor!

Armada Residence projesi Trabzon'un gelişim sürecindeki en parlak bölgesi olan Yıldızlı'da hayata geçiriliyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Trabzon mini Arap şehri mi olacak?

TRABZON Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon'a gelen Armada Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muhammet Raıf Hakmi ve Ceo Dr. Jamal Abdalla Dubai'i makamında kabul etti.

Trabzon'da mini Arap şehri kurulacak!

Armada Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muhammet Raıf Hakmi Trabzon'da bir Arap şehri kurmak istediklerini belirterek, hem potansiyeli hem kamu desteğini görmek için geldiklerini söyledi.

Trabzon Armada Residence'ın inşaatı başladı!

TRABZON'un ticari alanlar ve nitelikli konutlar bakımından son yıllarda cazibe merkezi haline gelen Yıldızlı'da Armada Residence'ın yapımına başlandı..

Trabzon Armada Residence' da fiyatlar 180 bin TL' den başlıyor!

Trabus Yapı tarafından hayata geçirilen Trabzon Armada Residence projesinde toplam 320 adet daire bulunuyor. Proje 14 blok şeklinde yükseliyor. Trabzon Armada Residence' da fiyatlar 180 bin TL' den başlıyor.

Armada Residence'ın inşaat çalışmaları başladı!

TRABZON'un ticari alanlar ve nitelikli konutlar bakımından son yıllarda cazibe bölgesi haline gelen Yıldızlı'da Armada Residence inşaatı başladı. Lam İnşaat ve Gedikli İnşaat ortaklığı ile projelendiriliyor...

Trabzon Akyazı Kompleksi için denizde dolgu işlemleri başladı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılacak olan Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi için önemli bir adım daha atıldı

TOKİ, Trabzon'da Spor ve Kültür Kompleksi yapıyor!

 Başbakanlık Toplu Konut İdaresi  Başkanlığı"nca (TOKİ) Trabzon Akyazı sahilinde yapılacak Trabzon Akyazı Spor ve  Kültür Kompleksi için ilk adımlardan biri daha atıldı...

Yaprak Dökümü sayesinde Trabzon'a demiryolu yapılacak

'Yaprak Dökümü'nün finalinde demiryolu olmayan Trabzon'a tren bileti alınması olay yaratmıştı. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım 12 yıl sonrası için de olsa müjdeyi verdi: Trabzon'a demiryolu yapılacak

Armada Trabzon Haberi

Armada Trabzon

Armada Grup tarafından Trabzon'a yapılacak olan 50 milyon dolarlık yatırım ile Körfez ülkelerindeki diğer yatırımcıların da bölgeye çekilmesi planlanıyor. 


Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Armada Grup yetkilisi Dr. Mohammed Rahif Hakmi ve beraberindeki heyet ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkam Suat Hacısalihoğlu, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım'ı makamında kabul etti. 


Armada firmasının büyük bir yatırımla Trabzon'a giriş yaptığım belirten Vali Öz, önceki ay ön sözleşmesi imzalanan fuar, kongre merkezi ve otel inşaatının nihai sözleşmesini yapılacağı bilgisini verdi. Yaklaşık 50 milyon dolarlık yatırımla sürecin başladığım anlatan Vali Öz, "Bu Armada şirketi için Karadeniz'e ve Trabzon'a giriştir. Önümüzdeki süreçte üzerinde çalıştığımız daha büyük ve kalıcı projeyi netleştirerek kamuoyuyla paylaşacağız" şeklinde konuştu. 


Armada Grup yetkilisi Dr. Mohammed Rahif...