28 / 03 / 2024

Arman Tour Seyahat iletişim

Arman Tour Seyahat iletişim

Arman Tour Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Fırouzı tarafından kuruldu.

Saga Tour Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Saga Tour Seyahat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da Salih Zeki Altun tarafından kuruldu.

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi kuruldu!

Best Tour Turizm Ve Seyahat Acenteliği Anonim Şirketi Şişli'de Mansour Gonbadı, Arıo Nooshnab, Mehrdad Khanı Satlou, Roya Paknezhad, Behrooz Bırjandı Horjandı, Amın Ostadsalmanı, Sahar Sadeghıparı, Navıd Majıdı Sorkhabı ve Seyedreza Amırabyaz ortaklığında kuruldu.

Turcyana Seyahat Acenteliği Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turcyana Seyahat Acenteliği Emlak Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile  Ameur Bensalem, Tourıa  Es Seddyq tarafından kuruldu.

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi açıldı!

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Çiçek tarafından açıldı.

Holly Tour Seyahat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holly Tour Seyahat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Cömert ve Emre Bitlis ortaklığında kuruldu.

Raseel Tour Turizm ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Raseel Tour Turizm ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Temiz tarafından kuruldu.

Ser Tour Turizm Seyahat Gemicilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ser Tour Turizm Seyahat Gemicilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gökhan Mansız tarafından kuruldu...

Smart Tour Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Tour Turizm Seyahat Acenteliği Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  A.M.Husseın Husseın tarafından kuruldu. 

Arman Tour Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arman Tour Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Fırouzı tarafından kuruldu.

Tour Desıgner Turizm Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Tour Desıgner Turizm Seyahat Acentası Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sıddıka Koç tarafından kuruldu.

Nour Tour Seyahat ve Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nour Tour Seyahat ve Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Alaa Abdulhadı Abdulghanı Al-Shamaa ve Vael Nur ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

HKG Turizm Seyahat Organizasyon Otomotiv Akaryakıt Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HKG Turizm Seyahat Organizasyon Otomotiv Akaryakıt Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Kamil Gürdamar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Aralık'ta kuruldu.

MPG Tour Turizm Seyahat Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MPG Tour Turizm Seyahat Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Fariborz Shahbandi, Iraj Jabbari Motlagh Tavoskoeı, Amir Shahbandi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Arman Tour Seyahat iletişim Haberi

Arman Tour Seyahat iletişim

Arman Tour Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Fırouzı tarafından kuruldu.

Arman Tour Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Arman Tour Seyahat Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Zafer Mah.Haramidere Yolu Cad. Sembol İst.Sit.B Apt.N:28 B/65...