26 / 04 / 2024

Arme PVC Cam İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Arme PVC Cam İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Arme PVC Cam İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Feriha Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Durmuş tarafından kuruldu. 

Dmr Cam Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dmr Cam Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir tarafından açıldı.

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Şam Cam Alüminyum Pvc Ve Metal Ürünleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sarıa Arıda tarafından kuruldu.

Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap'ın pvc sözleşmesi imzalandı!

Kompen PVC Yapı ve İnşaat Malzemeleri tarafından Zek-San İnşaat'ın altında bulunan, Kocaeli Körfezkent Emlak Konutları 4.Etap'ta Pvc Doğrama ve Isıcam İşleri için 3 milyon 150 bin 31,55 TL bedelli taşeronluk sözleşmesi imzaladı.

Kiptaş Çatalca Sosyal Konutları'nın PVC işleri sözleşmesi imzalandı!

Kiptaş Çatalca Sosyal Konutları 2.bölge 1021 adet daire inşaatı kapsamında; PVC doğrama , körkasa ve ısıcam işleri 2 milyon 475 bin TL + KDV bedelli anahtar teslim götürü bedel sözleşme kapsamında alt işveren sözleşmesi imzalandı.

Demirkaya İnşaat Ege'ye cam fayansı getirdi!

Demirkaya İnşaat, yaptığı yatırımlar ile granit-seramik cam fayansı sektörüne girdi. Bugüne kadar yüzlerce kişiyi konut sahibi yapan Demirkaya İnşaat, genellikle Akdeniz Bölgesi'nde bilinen cam fayansını Ege Bölgesi'ne getirdi.

Demirkaya İnşaat cam fayans yapıyor!

Tüketici isteklerine uygun üretimi esas alan Demirkaya İnşaat granitseramik cam fayansı makinesini hizmete soktu. Demirkaya İnşaat'ın Pazarlama müdürü Tahir Öngen, cam fayansın giderek yaygınlaşacağını belirtti.

Trakya Cam tasarruflu teknolojileriyle öne çıktı!

Ar-Ge çalışmaları ve geliştirdiği ürünler ile enerjinin daha verimli kullanılmasına katkı sağlayan Trakya Cam’ın ileri teknoloji ürünlerini tanıttığı ‘6. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nda (EVF 2015) ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Trakya Cam doğrama firmalarını altın yağmuruna tuttu!

Trakya Cam doğrama firmalarını altın yağmuruna tuttu. Isıcam Sinerji ve Isıcam Konfor kullanan doğrama firmalarına yönelik düzenlenen kampanyaya en fazla fatura ile katılan ilk 80 firma altın ile ödüllendirildi.

Aldemir Cam İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aldemir Cam İnşaat Limited Şirketi, İsmail Özdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Kartal, Hürriyet Mahallesi, Adnan Kahveci Caddesi, Bülent Sokak'ta kuruldu.

Arnavutköy Belediyesi, ayda 5 bin 400 kilo cam şişe topluyor!

Arnavutköy Belediyesi daha önce başlattığı ambalaj atıklarının geri dönüşümü ile ilgili projelerle doğayı koruma altına alırken, başlattığı cam şişe kampanyası ile adından söz ettirmeye başladı.

Trakya Cam yenilikçi ürünleri ile enerji maliyetlerini düşürüyor!

Enerji tüketiminin yaklaşık yüzde 30'unun binalardan gerçekleştiği ve binalardaki ısı kayıplarının yaklaşık yüzde 30'unun yalıtımsız pencerelerden kaynaklandığı düşünüldüğünde, cam ile sağlanacak yalıtımın önemi ortaya çıkıyor.

Trakya Cam 9 ülkeye üretim yapıyor!

Çift cam markası Isıcam ile tek cama göre ısı yalıtımında avantajlar sunan Trakya Cam, katma değerli ürün portföyünü genişletiyor. Firma enerji tasarrufu ve çevrenin korunmasına geliştirdikleri ürünlerle hizmet etmeyi amaçlıyor..

Arme PVC Cam İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Arme PVC Cam İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


Arme PVC Cam İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Feriha Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 5 Mart'ta kurulan şirketin iş konusu: her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Arme PVC Cam İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Üsküdar, İcadiye Mahallesi, Bağlarbaşı Caddesi, Cumhuriyet Apartmanı,...