16 / 04 / 2024

armina evleri deprem

armina evleri deprem

İnşaat sektörü son 5 yılda hızla büyüyor. Bu büyüme pekçok yeni inşaat firmasını da ortaya çıkarıyor. Armina Evleri ile ün sağlayan Mimart yapı da onlardan birisi.

Bakanlık deprem bölgesinde son durumu açıkladı: Hangi ildeki afet evleri, ne zaman teslim edilecek?

6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 11 ilde 930 şantiyede, 110 bin 450 personelle çalışmalarına devam ediyor. Peki hangi ildeki afet evleri, ne zaman teslim edilecek?

Deprem bölgesinde köy evleri hafif çelikten yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Deprem bölgesinde yüz bin köy evimizi gelişmiş ileri yapı teknolojisi kullanarak hafif çelikten inşa edeceğiz.” diye konuştu.

Bakan Özhaseki’den müjde! Deprem bölgesine 100 bin çelik karkas köy evi!

Kayseri’de Anadolu Mobilya Fuarı’nda konuşma yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde köy evleri modelleri üzerinde çalıştıklarını söyledi. Özhaseki, en kısa zamanda çelik karkas üzerine depreme dayanıklı evlerin yapımına başlanacağını belirtti.

Deprem bölgesinde bu yıl emlak vergisi alınacak mı?

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde evleri yıkılan ya da ağır hasar alan hak sahipleri emlak vergisi alınıp alınmayacağını sorguluyor. Peki, Deprem bölgesinde bu yıl emlak vergisi alınacak mı? İşte detaylar...

Prefabrik deprem evleri ne kadar? 2023 prefabrik ev fiyatları kaç TL?

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketinden sonra birçok kişi evsiz kaldı. Geçici konut olarak ise prefabrik evlere yöneldiler. Peki, Prefabrik deprem evleri ne kadar? İşte detaylar...

Kaç şiddetinde deprem evleri yıkar? AFAD deprem bilgilerini nereden alıyor?

Deprem, Türkiye’nin gerçeklerinden biridir. Bundan dolayı her vatandaşın deprem hakkında bilmesi gereken minimum bilgiler vardır. Kaç şiddetinde deprem evleri yıkar? İşte deprem hakkında araştırılan sorular ve yanıtlar!

İzmir'deki deprem konutlarının inşaatında son durum ne?

İzmir'de 30 Ekim tarihinde Seferihisar açıklarında büyük yıkıma neden olan 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Depremin ardından evleri hasar gören vatandaşlar için yapılan deprem konutlarının inşaatı hız kesmiyor...

Elazığ'da 676 deprem konutu için kura çekimi yapıldı! 

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen deprem sonrasında evleri yıkılan vatandaşlar için inşa edilen 676 konut için kura çekimi gerçekleşti.

Elazığ deprem konutları için kura çekimi yapıldı!

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında evleri yıkılan vatandaşlar için inşa edilen konutların kura çekimi gerçekleşti. 

İzmir'deki deprem Yunanistan'daki evleri de yıktı!

Ege Denizi'nin Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem, Yunan adalardan Sisam'da da hissedildi. Bazı kilise ve evlerde hasar meydana geldi.

Elazığ'da 179 deprem konutu hak sahiplerine teslim edildi!

Elazığ'da 24 Ocak'ta meydana gelen deprem nedeniyle evleri hasar gören vatandaşlar için inşa edilen 9 bloktaki 179 konutun anahtar teslimi yapıldı.

Elazığ'da inşa edilen deprem konutları hak sahiplerine teslim ediliyor!

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle evleri hasar gören vatandaşlar için TOKİ tarafından inşa edilen deprem konutları hak sahiplerine teslim ediliyor.

Türkiye’nin Arnavutluk'ta inşa ettiği deprem evleri bu yıl tamamlanacak!

Arnavutluk Yeniden İnşa Bakanı Arben Ahmetaj, ülkede geçen yıl yaşanan deprem sonrasında 500 konut inşa etme taahhüdünü hayata geçiren Türkiye’ye teşekkür etti. Ahmetaj, Kurbin Belediyesi’ne bağlı Laç bölgesinde 500 konutun inşasının devam ettiği alanda incelemeler yaptı. 

armina evleri deprem Haberi

armina evleri deprem

2004 yılında 4 ortak tarafından eşit hisselerle kurulan Mimart, inşaat sektöründe son beş yılda yaşanan hızlı büyümenin itici güçlerinden biri oldu. Türkiye'de pek benzeri bulunmayan Armina Evleri ile üne kavuşan ve sektördeki bu ününü hergeçen gün daha da pekiştiren Mimart Yapı Yönetim Kurulu üyesi Timur Koç'tan 3 yıl gibi kısa bir sürede katettikleri bu büyük yolun hikayesini ve sektörü konuştuk. İşte Koç'un Yeni Şafak'a özel açıklamaları;

4 KATA RADYALTEMEL

Kaç aylık bir proje?

18 aylık, bu bizim ilk projemiz. Maximum 4 kat. 4 kat olmasının hem deprem açısından faydası var. Hem de yaşlı insanlarımızın daha rahat evlerine ulaşması açısından daha rahat olacak. Radyal temelden biraz bahsetmek istiyorum. Radyal temelin özelliği tamamının beton olması. Bu genelde...