19 / 03 / 2024

Armonia Residence fiyatları

Armonia Residence fiyatları

Ankara Eryaman'da Neva Prestij Yapı ve Alpak İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilen Armonia Residence projesinde yer alan dairelerin alanları 55 metrekare ile 85 metrekare arasında değişiyor.

Arkadya Göksu Evleri'ne yoğun ilgi!

Alpak & Neva imzalı Armonia Residence projesinin satışlarının tamamlanmasının ardından inşasına başlanan Arkadya Göksu Evleri büyük ilgi görüyor. Proje, Göksu Gölüne 300 metre mesafede bulunuyor.

Armonia Concept Residence satış fiyatları!

Armonia Concept Residence satış fiyatları 149 bin liradan başlayarak değişiyor. Ankara Eryaman'da yükselen Armonia Concept Residence projesi bu yıl nisan ayında teslim ediliyor...

Armonia aile rezidansı kavramını Ankara'ya getirdi!

Armonia Concept projesi için güçbirliği yaparak ALPAK&NEVA İnşaat şirketini kuran Neva Prestij Yapı ve Alpak Ticaret, Ankara Eryaman'da 660 konutluk Armonia Residence projesini hayata geçiriyor.

Ankara Armonia Concept Residence fiyatları!

10 blok halinde Ankara İli Eryaman İlçesi'nde hayata geçirilen Ankara Armonia Concept Residence fiyatları 139 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Armonia Concept Residence fiyat listesi!

Ankara Eryaman'da inşa edilen Armonia Concept Residence fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 139 bin TL'den başlıyor.

Armonia Concept Residence projesi nerede?

Alpak ve Neva Prestij Yapı imzasıyla hayata geçen Armonia Concept Residence projesi 21 dönümlük arazi üzerinde yer alıyor. Proje 10 bloktan oluşuyor. "Armonia Concept Residence projesi nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Armonia Concept Residence projesinde daireler 119 bin TL'den başlıyor!

Ankara İli'nin Eryaman İlçe'sinde yükselen Armonia Concept Residence projesi 10 blok şeklinde yükseliyor. Projede toplam 650 adet daire bulunuyor. Armonia Concept Residence projesinde daireler 119 bin TL'den başlıyor.

Armonia Concept Residence Ankara projesinde 1+1 daireler 119 bin TL'den başlıyor!

Alpak ve Neva Prestij Yapı tarafından hayata geçirilen Armonia Concept Residence projesinde daireler 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. Armonia Concept Residence Ankara projesinde 1+1 daireler 119 bin TL'den başlıyor.

Armonia Residence'ta 120 ay vade imkanı!

Armonia Residence, TEM otoyoluna cephesi ve metro bağlantısı ile bölgedeki tüm işyerleri, sanayi ve yerleşim yerlerine ulaşımı çok kolaylaştırıyor. Proje, Neva Prestij Konutlarına komşu olarak inşa ediliyor

Armonia Residence, Eryaman'ın yeni cazibe merkezi olacak!

Armonia Residence, TEM otoyoluna cephesi ve metro bağlantısı ile bölgedeki tüm işyerleri, sanayi ve yerleşim yerlerine ulaşımı çok kolaylaştırıyor. Proje, Neva Prestij Konutlarına komşu yaklaşık 21 dönümlük arazi üzerinde

Armonia Residence projesi Ankara Eryaman'da yükseliyor!

Ankara Eryaman'da Neva Prestij Yapı ve Alpak İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilen Armonia Residence projesinde yer alan dairelerin alanları 55 metrekare ile 85 metrekare arasında değişiyor.

Canan Residence'ta 289 bin TL'ye!

Ataşehir'de inşa edilen Canan Residence'ta konut fiyatları 289 bin TL'den başlıyor, 894 bin TL'ye yükseliyor

Bodrum The Port Residence'ta 96 bin Euro'ya! Son 4 konut!

Bodrum Turgutreis'te inşa edilen The Port Residence'ta fiyatlar 96 bin Euro'dan başlıyor...

Armonia Residence fiyatları Haberi

Armonia Residence fiyatları

Ankara Eryaman'da Neva Prestij Yapı ve Alpak İnşaat ortaklığı tarafından hayata geçirilen Armonia Residence projesinde 1+1, 1+1 teraslı, 2+1, 2+1 teraslı daire seçenekleri yer alıyor. 


Armonia Residence projesinde yer alan dairelerin alanları 55 metrekare ile 85 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Projede teslimler hemen yapılıyor. 


Göksu Gölü'ne 5 dakikalık mesafede konumlandırılan projede teslimlerin Aralık 2015'te yapılması planlanıyor. 


Armonia Concept Residence projesinde açık ve kapalı yüzme havuzları, güvenlik, otopark, sauna, aquapark, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar da bulunuyor. 



Armonia Residence iletişim;

www.armoniaresidence.com

0(312) 280 2424

Öznur...