18 / 04 / 2024

Arnavutköy Bolluca Millet Bahçesi son durum

Arnavutköy Bolluca Millet Bahçesi son durum

Türkiye'nin 81 ilinde yeni millet bahçeleri inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Arnavutköy Millet Bahçesi projesinin ihalesini 21 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Arnavutköy Bolluca 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Bolluca Mahallesi 396 Ada 1 Parselin ve Tescil Harici Alanın Bir Kısmına İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Bolluca 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Bolluca Mahallesi, 440 ada, 4 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Arnavutköy'de 11.5 milyon TL'ye icradan satılık 5 gayrimenkul!

T.C. Gaziosmanpaşa 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Bolluca Mahallesi'nde yer alan 5 gayrimenkulü 11 milyon 487 bin TL'ye icradan satıyor...

Arnavutköy Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Arnavutköy Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Arnavutköy Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Arnavutköy Bolluca Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Arnavutköy Bolluca Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni millet bahçeleri inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Arnavutköy Millet Bahçesi projesinin ihalesini 21 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Arnavutköy İmrahor Mahallesi imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Bolluca Deresi ve Yakın Çevresi ile İmrahor Mahallesi, Revizyon Nazım İmar Planına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 18.05.2018 tasdik tarihli imar planı askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Millet Kıraathanesi açıldı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Arnavutköy'de hayata geçirilen Şehir Kütüphanesi ve Millet Kıraathanesi açılışını yaptı.

Arnavutköy Bolluca ve Boğazköy’e kültür merkezi müjdesi!

Arnavutköy Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Bolluca ve Boğazköy’e Kadın Kültür Merkezi açılacağını söyled.

Arnavutköy Millet Kıraathanesi 13 Mart'ta açılacak!

 Arnavutköy Belediyesi Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, millet kıraathanelerinin önemine değinerek, Arnavutköy Millet Kıraathanesi'nin 13 Mart'ta açılacağını söyledi.

Arnavutköy Bolluca ve İmrahor Mahallesi imar değişikliği askıda!

Arnavutköy ilçesi, Bolluca deresi ve yakın çevresi ile İmrahor Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı. 

Neo Park Bolluca: Neo Yapı’nın Arnavutköy’dekison projesi!

Neo Yapı tarafından Arnavutköy'de inşa edilen Neo Gölpark projesi 415 müstakil ev ve 8 mahalleden meydana geliyor.

Neo Park Bolluca Arnavutköy’de yükseliyor!

Neo Yapı imzasıyla Arnavutköy'de hayata geçirilen Neo Park Bolluca projesi 2 bin dönüm orman arazisi ve 600 dönümde 415 müstakil ev ve sekiz mahalleden meydana geliyor. 

Arnavutköy Bolluca Millet Bahçesi son durum Haberi

Arnavutköy Bolluca Millet Bahçesi son durum

Türkiye'nin 81 ilinde yeni millet bahçeleri inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul projeleri için start verdi.

Yeşil alan miktarını artırmayı sürdüren TOKİ, Arnavutköy Bolluca'da yeni millet bahçesi hayata geçirecek.

İstanbulluların yüzünü güldüren Bolluca Millet Bahçesi'nin ihalesi 21 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:


İKN    :    2021/264363 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Bolluca Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal...