26 / 04 / 2024

arnavutköy metrosu

arnavutköy metrosu

Büyükşehir Belediyesi, Topkapı - Habipler arasında çalışan tramvay hattını, Arnavutköy'e kadar uzatacak proje çalışmasını başlattı. Metroyla entegre olacak ve üçüncü havalimanına da hizmet verecek proje için 9 Eylül'de ihale yapılacak.

Arnavutköy metrosunda ilk adım atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Topkapı-Habipler tramvay hattını Arnavutköy'e uzatma çalışmalarını başlatıyor. Yeni çalışma ile Topkapı-Habipler arasında çalışan tramvay hattı, 2019'da Vezneciler-Arnavutköy metro sistemine dönüştürülecek.

Arnavutköy'e 4 yeni metro hattı gelecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş: "Buraya 4 yeni metro hattı daha gelecek. Bunlara ek olarak şu an çalışan Topkapı-Habipler Tramvayı'nı da Vezneciler'e kadar uzayacak bir metro hattına çevireceğiz" dedi.

Arnavutköy’e metro yapılacak mı?

Arnavutköy’e metro yapılacak mı, Arnavutköy’e metro ne zaman gelecek diye merak edilirken İBB’den raylı sistem haberi geldi. Şimdi gelin toplam 44,5 kilometre uzunluğundaki 2 ayrı hattın duraklarına doğru hep birlikte yolculuğa çıkalım...

Halkalı-Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metrosu nereden geçecek?

6 istasyondan oluşacak ve inşaat çalışmaları devam eden Halkalı-Arnavutköy-İstanbul Havalimanı Metro Hattı, 27 kilometre uzunluğunda olacak. Peki metro hattı nereden geçecek?

Yenikapı-Beylikdüzü ile Vezneciler-Arnavutköy metrosu ihaleye çıkıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, "İki hattı daha ihaleye çıkaracağız. Yenikapı- Beylikdüzü ile Vezneciler-Arnavutköy. Birisi 34 diğeri 32 kilometre olacak. Bu da yeni bir finans modeli ile yapılacak" dedi...

Sultangazi-Arnavutköy Metrosu için düğmeye basıldı!

15.13 kilometre uzunluğundaki Sultangazi-Arnavutköy Metro Hattı için düğmeye basıldı. Sultangazi-Arnavutköy Metrosu'nun 2019 yılına kadar inşa edilmesi hedefleniyor...

Vezneciler-Arnavutköy metrosu ne zaman açılacak?

Topkapı-Habipler arasında çalışan tramvay hattı uzatılıyor. Bu hat 2019'da Vezneciler-Arnavutköy metro sistemine dönüştürülecek. Hat, Vezneciler'den Marmaray'a ve devamında Kadıköy-Kartal Metrosu'na entegre edilecek.

Vezneciler-Arnavutköy metrosu 2019'da açılacak!

Topkapı-Habipler tramvay hattı uzatılıyor. Bu hat 2019'da Vezneciler-Arnavutköysistemine dönüştürülecek. Arnavutköy'den başlayacak metro hattı, Vezneciler'den Marmaray'a ve Kadıköy-Kartal Metrosu'na entegre edilecek.

Sultangazi Arnavutköy metrosu için ilk adım atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi - Arnavutköy Metro Hattı için ilk adımı attı. Altyapı Projeler Müdürlüğü tarafından Sultangazi - Arnavutköy Raylı Sistem Hattı danışmanlık hizmeti ihalesi için tarih belirlendi.

Arnavutköy su kesintisi 4 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy ilçesinin Anadolu mahallesinde Enerji kesintisi problemi nedeni ile 4 Kasım tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 13:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Arnavutköy'de satış memurluğundan 1.8 milyon TL'ye satılık tarla!

Gaziosmanpaşa 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Arnavutköy ilçesi Yassiören köyü Çoban kaldırımı mevkiinde yer alan tarlayı 1 milyon 849 bin 936,80 TL'den satışa çıkarıyor.

İstanbul Arnavutköy'de 3 milyon 117 bin 749 TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi'nde yer alan 34,641,66 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsa Gaziosmanpaşa 2. Satış Memurluğu tarafından 27 Ocak 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

İstanbul Arnavutköy'de 4 milyon 236 bin 471 TL'ye gayrimenkul!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi'nde yer alan 11.150.00 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul Gaziosöampaşa 5. İcra Dairesi tarafından 17 Aralık 2014 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

Arnavutköy su kesintisi 22 Ekim 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy ilçesi Anadolu mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 22 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 17:30 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Arnavutköy su kesintisi 21 Ekim 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy ilçesi Anadolu mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 21 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 14:30 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi'ni TOKİ inşa edecek!

Arnavutköy’de yeni bir proje daha hayata geçiyor. 83 bin metrekare alan üzerine yaptırılan Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi, 600 günden tamamlanacak. Projeyi TOKİ inşa edecek.

arnavutköy metrosu Haberi

arnavutköy metrosu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi. Topkapı-Habipler tramvay hattını Arnavutköy'e uzatma çalışmalarını başlattı. Bu çalışmayla Topkapı - Habipler arasında çalışan tramvay hattı, 2019'da Vezneciler - Arnavutköy metro sistemine dönüştürülecek. Üçüncü havalimanına da hizmet verecek Arnavutköy tramvay hattı için 9 Eylül'de ihaleye çıkılacak. 


Marmaray'la entegre olacak 

Arnavutköy'e kadar uzatılınca 30 kilometre olacak hatta Sultangazi. Habipler. Eski Habipler. Esenbahçe, Sincanlar, Fenertepe Yolu, Kayabaşı Yolu. Devlet Hastanesi, Arnavutköy'den oluşmak üzere 9 yeni istasyon yapılacak. Topkapı'dan başlayıp Arnavutköy'e uzatılacak tramvay hattı. 2019'da Vezneciler-Arnavutköy arasında çalışan metro sistemine dön üşt ti rü I cce k. Arııavu t köy'de n başlayacak metro hattı, Vezneciler'den Marmaray'a ve KadıköyKartal Metrosu'na entegre edilecek. Arnavutköy'den Kartal'a kadar metro ile ulaşım sağlanacak. 


3 proje daha var 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ııin 2019'da bitmesini planladığı Arnavutköy-Vezneciler Metrosu'nun vanı sıra 33...