19 / 04 / 2024

Arnavutköy Saklıgöl Evleri nerede

Arnavutköy Saklıgöl Evleri nerede

Yürürlükteki planlarda yüzde 17 yapılaşma hakkı bulunan arazi, plan değişikliği yapılarak tamamıyla imara açıldı. İmar planı değişikliği teklifi, AKP’li meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildi.

Şile Lotus Saklıgöl Evleri'nde hemen tapu fırsatı!

Şile Lotus Saklıgöl Evleri'nde hemen teslim fırsatı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede toplam 14 villa bulunuyor.

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur? Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023!

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023...

Dalaman'da Sarıgerme Göl Evleri hizmete girdi!

Dalaman Çayı kıyısında yer alan Hilton Dalaman Sarıgerme Göl Evleri hizmet vermeye başladı. Göl evler, konforu doğayla bir araya getirecek.

Larissa Göl Evleri İzmir güncel fiyatlar!

Larissa Göl Evleri İzmir güncel fiyatları 155 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İzmir Menemen'de yükselen projede toplam 1.200 konuta yer veriliyor...

Larissa Göl Evleri'nde 3 haftada satışların yüzde 60'ı tamamlandı!

Erdn İnşaat imzasıyla İzmir Menemen'de inşa edilen Larissa Göl Evleri'nde 3 haftada satışların yüzde 60'ı tamamlandı.

Larissa Göl Evleri'nde ilk 10 günde 50 daire satıldı!

Larissa Göl Evleri satışa çıkışının ilk 10 gününde büyük ivme yakaladı. 1 Nisan 2017 günü “ Şaka değil gerçek, kira öder gibi ev sahibi olun!” sloganı ile satış startı verilen projede ilk 10 günde 50'ye yakın dairenin satışı gerçekleştirildi.

Larissa Göl Evleri projesi ile İzmir'e 1200 konut geliyor!

Erden İnşaat, Gebze, İzmit, Ankara ve İstanbul'dan sonra İzmir'de de konut projesine başlıyor. Menemen'de inşa edilecek 1200 konutluk Larissa Göl Evleri projesinin yüzde 80'ini 1+1 daireler oluşturacak.

Antalya Göl Evleri'e 3 milyon TL'lik biyolojik gölet!

Yapı sektöründe 42 yıllık tecrübesiyle Antalya'da faaliyet gösteren Ural İnşaat, Döşemealtı'nda başlattığı Göl Evleri projesiyle dikkat çekiyor. Proje hakkında bilgi veren Ural İnşaat'ın sahibi Kadir Ural, Göl Evleri'nin hem yazın hem de kışın yaşanılabilecek butik bir villa projesi olduğunu söyledi

Arnavutköy Saklıgöl Evleri'nin bulunduğu arazinin imar planı değişti!

Yürürlükteki planlarda yüzde 17 yapılaşma hakkı bulunan arazi, plan değişikliği yapılarak tamamıyla imara açıldı. İmar planı değişikliği teklifi, AKP’li meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildi.

Kaşmir Göl Evleri adres bilgileri!

Daire teslimlerinin yapıldığı proje Gülsan Holding, Köroğlu ve MNT İnşaat ortaklığı imzasıyla yükseliyor. Kaşmir Göl Evleri adres bilgileri kapsamında Ankara İl'i, Eryaman ilçesinde yükseliyor.

Kaşmir Göl Evleri Eryaman satılık!

Toplam 50 adet dairelerinde yüzde 10 indirim sağlandığı proje Ankara İl'i, Eryaman ilçesine bağlı Göksu'da yükseliyor. Kaşmir Göl Evleri Eryaman satılık daire alanları 129 metrekareden başlıyor.

Ankara Kaşmir Göl Evleri ulaşım bilgileri!

Ankara Kaşmir Göl Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje Ankara Eryaman Göksu bölgesinde yer alıyor. Yüzde 10 indirim fırsatı ile konut sahibi olunabilen proje 120 bin metrekarelik alanda yükseliyor.

Göksu Kaşmir Göl Evleri kampanya!

Göksu Kaşmir Göl Evleri kampanya kapsamında liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim uygulanıyor. Konutların hemen teslim edildiği projede dairelerin büyüklükleri 129 ile 252 metrekare arasında değişiyor.

Arnavutköy Saklıgöl Evleri nerede Haberi

Arnavutköy Saklıgöl Evleri nerede

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’ne gelen ancak kabul edilmesi imkânsız gözüken imar planı değişikliği teklifi, AKP’li meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildi. Skandal değişiklik teklifine, Büyükşehir Belediyesi Planlama Müdürlüğü şiddetle karşı çıkarken, CHP grubu da ret oyu verdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever, “Arazide meşru olmayan yapılar var. Plan değişikliyle o yapılara bir yandan meşruiyet kazandırılırken, getirilen imar artışıyla da boş kalan kısımlara yeni inşaatlar yapılacak” dedi. CHP’li meclis üyesi Hüseyin Sağ ise “Böyle bir şeyi ilk defa görüyorum. Proje önce internet sitesine konuyor daha sonra biz burada plan yapıyoruz” dedi. 


Ranta “vakıf” kılıfı 


Arnavutköy Bolluca Mahallesi Mavigöl Caddesi üzerinde bulunan 8 bin 614 metrekarelik arazi için 2009 yılında Arnavutköy Belediyesi’nden ruhsat alındı ve 2011 yılında 6 blok halinde...