05 / 12 / 2025

Arnavutköy Tapu ve Kadastro Müdürlüğü

Arnavutköy Tapu ve Kadastro Müdürlüğü

Arnavutköy Tapu ve Kadastro Müdürlüğü memurları ile müdür yardımcıların tapulu gayrimenkul satışlarında rüşvet aldığı tespit edildi. 6'sı kadın, 14'ü tutuklu toplam 52 sanık gözaltına alındı. Sanıklar hakkında 24 yıla kadar değişen hapis cezası istendi.

Milli Emlak’tan Arnavutköy ve Çatalca’da 8 taksitle satılık arsalar!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy ve Çatalca’da yer alan arsaları 8 taksitle satışa çıkardı. 

TOKİ, Arnavutköy Sazlıbosna 13, 14 ve 15. etap için harekete geçti! 14,6 milyar TL'lik dev proje!

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İstanbul İli, Arnavutköy  Sazlıbosna'daki 13, 14 ve 15. etapları için harekete geçti. 

TOKİ'den Arnavutköy Sazlıbosna 16 ve 17. bölgeye 4876 konut geliyor! Ev sahibi olmak isteyenlere müjde!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Arnavutköy Sazlıbosna  16. bölge 2. etap ve 17. Bölge 1,2 ve 3. etap olmak üzere toplam  4876 konut projesi için harekete geçti. 

TOKİ, İstanbul Arnavutköy Sazlıbosna 18. Bölge 1. ve 2. etap için harekete geçti! 2 bin 135 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy’de 18. bölge birinci ve ikinci etap olmak üzere toplamda 2 bin 135 konutluk proje için harekete geçti.

TOKİ’den İstanbul Tuzla ve Arnavutköy’e bin 723 konutluk iki yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Tuzla ve Arnavutköy’de bin 723 konutluk iki yeni proje inşa edecek. TOKİ’nin Arnavutköy ve Tuzla projelerinin ihaleleri bugün yapılacak.

TOKİ’den Arnavutköy Sazlıbosna’ya 880 konut ve 152 dükkanlık yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Arnavutköy Sazlıbosna’da 880 konut ve 152 dükkanlık yeni proje inşa edecek. Arnavutköy İlçesi Sazlıbosna Mevki 2. Bölge projesinin ihalesi bugün saat 15.00’te gerçekleştirilecek. 

TOKİ’den Arnavutköy Sazlıbosna’ya 581 konut ve 24 dükkanlık yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Arnavutköy Sazlıbosna Mevki 4. Bölge projesinin ihalesini bugün saat 15.00’te gerçekleştirecek. Projede 581 adet konut ve 24 adet dükkanın yanı sıra 1 adet ilkokul da yer alacak.

Arnavutköy Belediyesi’nden Ömerli ve Hadımköy’de sanayi imarlı arsalar!

Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy Ömerli ve Hadımköy’de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Sanayi imarlı arsaların satış ihalesi 20 Aralık 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Baltık Konutları Arnavutköy'de hemen tapu teslim fırsatı! Havalimanı personeline ekstra yüzde 5 indirim! 

Baltık Konutları Arnavutköy'de hemen tapu teslim fırsatı sunuluyor. Peki Baltık Konutları Arnavutköy'de konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

TOKİ Arnavutköy Taşoluk - Baklalı kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi Kasım 2024!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Arnavutköy projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün ve yarın gerçekleştirilecek. TOKİ Arnavutköy kura sonuçları hem E-devlet üzerinden hem de TOKİ’nin resmi internet sitesi üzerinden öğrenilebilecek.

Kuzey Marmara Otoyolu için Çatalca, Arnavutköy ve Başakşehir'de acil kamulaştırma kararı!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü dahil) Projesi'nin Nakkaş-Başakşehir kesimindeki yapım çalışmaları sebebiyle Arnavutköy ve Başakşehir'de yer alan bazı taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.  Söz konusu karar bugünkü 32702 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Arnavutköy Ömerli’deki 450 bin metrekarelik alanın 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Ömerli 337, 991,992 ve 993 Parseller ile Tescil Harici Alanlara İlişkin 1/5.000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 Ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

İBB, Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy projesi için düğmeye basıyor! İBB ve bakanlık arasında ikinci raunt başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul planları ile ilgili mahkeme kararlarına uygulamayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Arnavutköy Belediyesi için düğmeye basıyor.

Arnavutköy Tapu ve Kadastro Müdürlüğü Haberi

Arnavutköy Tapu ve Kadastro Müdürlüğü

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Köprü), 3. Havalimanı ve Kanalistanbul projeleri Arnavutköy ilçesindeki gayrimenkul fiyatlarını artırdı.


Arnavutköy Tapu ve Kadastro Müdürlüğü memurları ile müdür yardımcıların tapulu gayrimenkul satışlarında rüşvet aldığı iddia edildi. 


Bir müştekinin şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada 6 ay süreyle fiziki ve teknik takip yapıldı. Tapudaki rüşvet pazarlığı, gizli kameralar tarafından görüntülendi. 


6'sı kadın, 14'ü tutuklu toplam 52 sanık gözaltına alındı. İddianame tamamlandı ve suçlular hakkında 24 yıla kadar değişen hapis istemleriyle dava açıldı.


İddianamede, sanıkların vatandaşların işlemlerini yapmak için yemek ısmarlattıkları, hediye aldırdıkları, faturalarını yatırttıkları, işe geliş gidişlerde kendilerini araçlarla istedikleri belirlendi. 


Tapu rüşvet çetesinin  satış işlemi yapılmamış arsalarla ilgili bilgileri emlakçıları ulaştırdıkları hatta bazı arsaların satışlarından komisyon aldıkları...