28 / 03 / 2024

Arsa fiyatları ne kadar

Arsa fiyatları ne kadar

Son dönemlerde arsalara olan talep patladı. Milyonlarca kişi arsa yatırımı için uygun illeri ve uygun fiyatlı arsaları araştırıyor. İşte Türkiye'nin arsa yatırımı için en uygun illeri..

Melih Meriç: Arsa fiyatlarında düşüş yaşanmıyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç, daire fiyatları ve arazi fiyatlarındaki düşüşe rağmen, arsa fiyatlarında düşüş yaşanmadığını söyledi.

1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

İstanbul Belediyesi 16 Ocak 1929'da Beyoğlu'ndaki 2 adet arsayı satılığa çıkarmış. Peki, 1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, İstanbul'dan başlayan göç ve arsaya artan talep ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman? TOKİ arsa ödemeleri nasıl yapılacak? TOKİ arsa fiyatları ne kadar? 

TOKİ arsa kuraları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 2022 TOKİ sosyal konut başvurularının tamamlanmasından sonra kuralar çekilmeye başlandı. TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman, ödemeleri nasıl yapılacak, arsa fiyatları ne kadar?  

Nef Arsa fiyatları 2022 listesi! Nef Arsa Eylül 2022 fiyatları ne kadar? 

Nef arsa fiyatları 2022 listesi merak ediliyor. Peki Nef arsa fiyatları ne kadar? İşte Nef arsa fiyatları 2022 listesi...

TOKİ arsa başvuruları ne zaman, nasıl, nereden yapılacak ve arsa fiyatları kaç lira? TOKİ arsa başvuru şartları 2022

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında 250 bin konut ve onunla birlikte 100 bin arsa satışa çıkacak. Arsa için başvuruda bulunmak isteyenler 2022 TOKİ arsa başvuruları ne zaman yapılacak, TOKİ arsa başvuruları nereden yapılacak ve arsa fiyatları ne kadar? sorularına yanıt bulmaya çalışıyor.

TOKİ 250 bin konut projesine 24 saat olmadan 224 bin başvuru geldi! Konut, arsa fiyatları resmen belli oldu! Şartlar ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ eliyle hayata geçirilecek olan sosyal konut projesine başvuru sayısının 224 bine ulaştığına dikkat çekti. Konut ve arsa fiyatları resmen belli oldu! Şimdi bakın!

95 bin TL'ye ev sahibi olabilirsiniz! 2+1 ve 3+1 Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 7 Haziran 2022 fiyat listesi!

Uygun maliyetleriyle dikkat ilgi toplayan prefabrik evler, daha çok konut inşa etme izini olmayan arsa sahiplerinin ilgisini çekiyor. Her bütçeye uyum sağlayan prefabrik evlerin fiyatları, 95 bin liradan başlıyor. Peki, Prefabrik ev fiyatları ne kadar?  İşte 7 Haziran 2022 fiyat listesi...

85 bin TL'ye ev sahibi olabilirsiniz! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 4 Haziran 2022 fiyat listesi...

Uygun maliyetleriyle dikkat ilgi toplayan prefabrik evler, daha çok konut inşa etme izini olmayan arsa sahiplerinin dikkkatini çekiyor. Her bütçeye uyum sağlayan prefabrik evlerin fiyatları, 85 bin liradan başlıyor. Peki, Prefabrik ev fiyatları ne kadar?  İşte 4 Haziran 2022 fiyat listesi...

Kaş’ta konut imarlı arsa fiyatları yüzde 171 arttı!

Beyaz yakalıların en çok tercih ettiği tatil beldelerinden birisi. Kaş’ta son üç yılda konut imarlı arsa fiyatları yüzde 171 oranında arttı. Arsa yatırımı açısından öne çıkan bölgelerin başında Çukurbağ ve Bayındır Köyü geliyor...

Kartal Versus Dragos daire fiyatları ne kadar?

Versus Dragos projesi İstanbul Kartal'da 8 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kartal Versus Dragos daire fiyatları ne kadar?

Eli Aseo: Arsa fiyatları satışı zor hale getirdi!

Bulvar İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Eli Aseo, emlakkulisi.com sektör buluşmaları toplantısında arsa fiyatları ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu...

İzmir Torbalı'da konut ve arsa fiyatları arttı!

İzmir Torbalı'da ev fiyatları günden güne artarken, bu artışın temelinde arsa fiyatlarındaki fahiş yükselişin olduğunu belirtiliyor. Okan Alkan "Günümüzdeki konut alım-satım oranı geçtiğimiz yıllara göre düştü. Fakat referandumdan sonra piyasanın açılmasını bekliyoruz" dedi.

Bursa'daki Yeni İnegöl projesi arsa fiyatlarını uçurdu!

Bursa İnegöl Belediyesi'nin ilçe merkezinde yapılaşmanın önüne geçmek için hayata geçirmek istediği "yeni İnegöl" projesi, arsa fiyatlarını uçurdu. Müteahhit eliyle şu ana kadar o bölgeye değer katacak bir proje yapılmazken, arsalar al-sat yöntemi ile birilerini zengin ediyor.

Arsa fiyatları ne kadar Haberi

Arsa fiyatları ne kadar

Kovid-19 salgınının ortaya çıkardığı şartlar ve yükselen konut fiyatları arsalara talebi artırdı. Arsaların, enflasyona karşı bir güvenli olarak görülmesi ve kısa zamanda kazanç elde edilmesi sebebiyle yatırım aracı haline gelmesiyle 2021'de talep en yüksek seviyesine ulaştı.

TÜİK ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü verilerine göre arsa ve araziye olan talep bir önceki seneye göre yüzde 29,6 yükselerek, 1 milyon 528 bin bandına ulaştı. Bu satışların 722 bin adedini tarla ve 480 bini arsa olurken, diğer satışlar ise işyeri, fabrika, ofis, depo, sanayi sitesinden meydana geldi. 

Aynı süreçte Türkiye'de  satılan konut adedi ise yüzde 0,5 puan azaldı ve 1 milyon 491 bin 856 olarak kaydedildi. Yüksek talep fiyatların uçmasına neden oldu. 6 ay ile 1 sene arasında değişen tarla ve arazi...