25 / 04 / 2024

arsa ihalesi alibeyköy

arsa ihalesi alibeyköy

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eyüp Alibeyköy'de 132 ve Güzeltepe Mahallesi'nde 135 metrekare arsa satacak.

Trend GYO Alibeyköy için düğmeye basıldı! Yeni proje! 

Trend GYO Alibeyköy projesi için arsa payı karşılığı inşaat yapımı sözleşmesi resmen imzalandı. İşte detaylar...

354.074 TL'den başlayan fiyata 42 ilde, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı?

Ucuz fiyata arsa almak isteyen vatandaşlar TOKİ arsa ihalesini bekliyor. 354.074 TL'den başlayan fiyata arsa... 42 il, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı ne zaman başlayacak?

Milli Emlak'tan uygun fiyatlı arsa ihalesi: Büyük fırsat kaçırılmamalı!

Milli Emlak tarafından satışa sunulan uygun fiyatlı arsalar, büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Kırşehir'in Akçakent ilçesinde satışa çıkarılan bir arsa için düzenlenecek ihale, dikkat çekici bir fırsat sunuyor. Tahmin edilen ihale bedeli ₺5.000,00 olarak belirtilmiş.

İBB, Alibeyköy'de 80 metrekarelik arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki İstanbul Alibeyköy'de yer alan arsanın fiyatı ve büyüklüğü ne kadar?

İBB, Alibeyköy'de konut imarlı arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

İBB Alibeyköy'de arsa satıyor! Megakentte konut imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

İBB, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Alibeyköy Mahallesi, 717 ada 413 parselde yer alan konut alanı imarlı arsayı satıyor. İşte fiyatı...

İBB, Alibeyköy'de konut ve ticaret alanı imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eyüpsultan Alibeyköy'de yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

Trend GYO, Alibeyköy'den arsa aldı! Yeni proje geliyor! 

Trend GYO, İstanbul Alibeyköy'de hayata geçireceği proje kapsamında 2 adet arsa satın aldı. Proje için çalışmalar hızlandı...

İBB'den Eyüp Alibeyköy'de 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İBB, Eyüp Alibeyköy'deki Ticaret + Konut imarlı arsasını satıyor. Toplam muhammen bedeli 3.5 milyon TL olarak belirlenen arsa için ihale 6 Aralık'ta gerçekleşecek..

Vakıflar'dan Alibeyköy'de 16 yıllığına kiralık arsa!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Eyüp Alibeyköy'de bulunan arsayı yapım veya onarım karşılığı kiraya verecek. Akaryakıt ve LPG tesis alanı olan arsanın 16 yıllık kira bedeli 10 milyon 499 bin 617 TL olarak belirlendi.

İBB'den Eyüp Alibeyköy'de 2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Eyüp Alibeyköy'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Ticaret + konut alanı imarlı arsanın satış bedeli 2 milyon 39 bin 680 TL olarak belirlendi.

Emlak Konut GYO Alibeyköy arsası (6.Levent) ihalesini kim kazandı?

Emlak Konut GYO'nun bugün yapılan İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi İhalesinin 2.oturumunda en yüksek teklif Yeni Yapı-Taca İnşaat ortaklığından geldi.

Emlak Konut Alibeyköy arsa ihalesi 2 Şubat'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 2 Şubat'ta yapılacak. Söz konusu arsaya konut, ortaokul ve park alanı yapılacak.

arsa ihalesi alibeyköy Haberi

arsa ihalesi alibeyköy

Belediye Eyüp Alibeyköy Mahalle'sinde 132 metrekare arsa satacak. Muhammen bedeli 66 bin YTL olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 1.980 YTL geçici teminat bedeli alınacak.

Belediye Eyüp Güzeltepe Mahalle'sinde 135 metrekare arsa satacak. Muhammen bedeli 81 bin YTL olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 2 bin 430 YTL geçici teminat bedeli alınacak.

İhale 4 Mart 2008 saat 12.00'de  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonunda açık teklif usulü yapılacak.

Tel: 0 212 514 15 07   Fax: 0 212 512 62...