25 / 04 / 2024

arsa kredisi faiz oranı

arsa kredisi faiz oranı

Arsa kredisi, arsa almak isteyen kişilere finansman sağlamak üzere oluşturulmuş avantajlı bir kredi ürünüdür. İmarlı ya da imarsız arsa alımı için kullanılan krediler için birçok bankanın sunduğu ödemeler bulunuyor. 

Finansbank'ta konut kredisi faiz oranları 0,21 puan arttı!

Faiz oranlarındaki düşüşün devam etmesi beklenirken Finansbank, 2014 Ekim ayına konut kredisi faiz oranlarını yükselterek girdi. Finansbank'ta konut kredisi faiz oranları 0,21 puan arttı.

Konut kredisi faiz oranları Ekim 2014 son durum!

Konut kredisi faiz oranları 120 ay taksit seçeneğinde yüzde 0,91'den başlıyor. Yükseliş beklenen konut kredisi faiz oranlarında şimdilik en yüksek oran ise yüzde 1,45 olarak belirlendi.

Konut kredisi faiz oranlarında yükseliş başlıyor!

Konut kredisi faiz oranlarının önümüzdeki dönem artış trendine gireceği ve şu anki seviyelerde uzun süre kalmayacağı öngörülüyor. Faiz oranlarında son durum ne? Önümüzdeki dönem ne olacak?

Yapıkredi konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0,91'e düşürdü!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarındaki indirim yarışı devam ediyor. Yapıkredi Bankası'nın yaptığı indirimle birlikte 3-120 ay aralığındaki konut kredisi faiz oranı yüzde 0.99’dan yüzde 0.91’e düşürüldü.

Konut kredisi faiz oranları ne durumda?

Kredi Pazarı'ndan aldığımız verilere göre konut kredileri faiz oranları güncellendi. Bankalarda düzenlenen konut kredisi faiz oranlarında bir düşüş yaşanıyor. Konut kredisi faiz oranları ne durumda?

Bankaların konut kredisi faiz oranları ne durumda?

120 ay vadelendirmede konut kredisi faiz oranları güncellendi. Güncellenen rakamlara göre kredi faiz oranları 120 ay taksit seçeneğinde yüzde 0,93'ten başlıyor ve yüzde 1,45'e kadar çıkıyor.

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranlarında indirim yaptı!

Banka, Ağustos ayı içinde aldığı indirim kararıyla 120 ay vadeli konut kredisi faiz oranını yüzde 1.07’den yüzde 1.01’e, 60 ay vadeli oranını ise yüzde1.03’den yüzde 0.99’a düşürdü.

Bankaların konut kredisi faiz oranları 2014 Eylül!

120 ay vadelendirmede konut kredisi faiz oranları kapsamında Ziraat Bankası ve Türkiye Finans'ta değişim yaşandı. Ziraat Bankası'nda faiz oranı yüzde 1,01'e ve Türkiye Finans'ta ise yüzde 1,06'ya düştü...

Arsa kredisi alabilir miyim?

Arsa kredisi, bankaların arsa sahibi olmak isteyen ancak elinde yeterli nakit parası bulunmayan tüketicilerine verdiği kredidir. Siz de, "Arsa kredisi alabilir miyim?" diyenlerdenseniz, işte yanıtı..

İmarlı arsa kredisi nedir?

Kredi kuruluşları ve bankaların, tüketicilere sunduğu kredi imkanları arasında imarlı arsa kredisi de bulunuyor. Peki, imarlı arsa kredisi nedir? Bankaların imarlı arsa kredisi şartları nelerdir?

İmarsız arsa kredisi nedir?

Bankaların, tüketicilere sunduğu kredi olanakları arasında arsa kredisi de bulunuyor. Bazı bankalar, imarsız arsaya kredi vermiyor. Peki imarsız arsa kredisi nedir? İmarsız arsa kredisi nasıl kullanılır?

Arsa kredisi almak isteyenler ne yapmalı?

Arsa sahibi olmak isteyen ancak, elinde yeterli nakit parası bulunmayan kimselerin çaldıkları kapı bankalar oluyor. Peki, arsa kredisi almak isteyenler ne yapmalı? Kredi nasıl çekilir?

Arsa kredisi şartları 2014!

Taşınmaz sahibi olmak isteyen kimselere bankalar, uzun vadede düşük faiz oranları ile kredi veriyor. Bu kredi paketleri arsa kredileri de bulunuyor. Peki arsa kredisi şartları 2014 nelerdir?

arsa kredisi faiz oranı Haberi

arsa kredisi faiz oranı

Arsa yatırımı yapmak istiyorsanız ancak bunun için yeterli birikmişiniz yoksa bankaların avantajlı faiz oranları ile sunduğu arsa kredilerinden yararlanabilirsiniz. 

Hangikredi.com'dan ve Hesapkurdu'ndan derlediğimiz verilere göre, arsa kredisi ile dilediğiniz arsayı satın alabilir, borcunuzu küçük taksitler halinde ödeyebilirsiniz. Arsa kredisi vade süresi bankadan bankaya değişiklik gösterebiliyor. 

Arsa kredisi iki farklı şekilde kullandırılıyor: 

1- Satın alınmak istenen arsanın imarlı olması durumunda arsaya ipotek konularak kredi alabilir
2- Arsanın imarı yok ise sahip olduğunuz başka bir gayrimenkule ipotek koydurarak arsa kredisi kullanılabilir

Arsa Kredisinin özellikleri:

1- Gerçek kişilerin, ticari nitelikte olmayan “arsa” alımlarının finansmanına yönelik olarak kullanılabilir
2- TL olarak kullanılabilir
3- Maksimum vade 120 aydır
4- Teminat olarak kredilendirilen arsa imarlı ise ipotek alınabilir, satın alınan arsanın imarlı olmaması halinde teminata başka bir gayrimenkulün (imarlı arsa, konut,...