26 / 04 / 2024

arsa trend ödeme

arsa trend ödeme

Arsa geliştirme işine profesyonel bir bakış açısı kazandıran Arsa Trend profesyonel ekip ve danışman kadrosu ile imara açık, altyapı çalışması yapılmış arsaları inşaata hazır şekilde satışa sunuyor.

Nef Arsa'da hafta sonuna özel 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası başladı!

Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin detaylarını merak ettiği Nef Arsa'da 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası başladı. İşte Nef Arsa 'Kendi Ödeme Planını Kendin Belirle' kampanyası ile ilgili detaylar...

Kahramanmaraş ve Malatya'da 148 adet arsa satılıyor! Peşinde yüzde 20 indirimle ya da 24 ay vadeyle ödeme fırsatı!

Kahramanmaraş ve Malatya'da 148 adet arsa, peşin ödemelere yüzde 20 indirim fırsatıyla satılıyor. Yüzde 25'ini peşin kalanını 24 ay vadeyle ödeme seçeneği de sunuluyor. Peki Kahramanmaraş ve Malatya'daki arsalar için ihale ne zaman? 

Nef Arsa Ankara Beyman'da yüzde 40 peşin kalanı 2024'te ödeme fırsatıyla! 

Nef tarafından Ankara Beyman Ormanlarına 10 dakika uzaklıkta konumlanıyor. Nef Arsa Ankara Beyman yüzde 40 peşin kalanı 2024'te ödeme fırsatıyla satışta. İşte Nef Arsa Ankara Beyman ile ilgili detaylar..

Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehirde yıkımlara neden oldu. Depremlerin ardından Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen tek tek açıkladı! 

TOKİ arsa taksitleri sabit mi? TOKİ arsa kampanyası ödeme detayları 2022!

TOKİ arsa 2022 başvuruları yarın itibarıyla başlıyor. Peki TOKİ arsa taksitleri sabit mi? İşte TOKİ arsa kampanyası ödeme detayları 2022...

KYK borcu silindi mi KYK borçları geri ödeme takvimini Erdoğan açıkladı! Twitter'da KYK borcu trend oldu

KYK borçları silindi mi, KYK borcu geri ödeme takvimi açıklandı. Twitter'da gündeme gelen KYK borçlarının yüksek faizleri hükümet tarafından iptal edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan KYK borcu geri ödeme takvimini açıkladı. #TeşekkürlerKılıçdaroğlu hashtagi trend topic oldu.

Trend GYO, Alibeyköy'den arsa aldı! Yeni proje geliyor! 

Trend GYO, İstanbul Alibeyköy'de hayata geçireceği proje kapsamında 2 adet arsa satın aldı. Proje için çalışmalar hızlandı...

El konulan arsa için ödeme alınabilir mi?

Tamer Heper, bugünkü yazısında kendisine yöneltilen el konulan arsa için ödeme yapılabilmesi için birçok ihtimalin olduğunu söyledi..

Ostim Prestij ödeme planı!

29 bin 685 metrekare arsa alanında yükselen Ostim Prestij projesi Ankara Yenimahalle'de inşa ediliyor. Ostim Prestij ödeme planı haberimizde yer alıyor.

İnanlar Terrace Plus ödeme şekli!

Toplamda 54 adet villadan oluşan İnanlar Terrace Plus projesi 13 bin metrekarelik arsa alanında yükseliyor. İşte, İnanlar Terrace Plus ödeme şekli...

Ritim İstanbul Cevizli ödeme tablosu!

Ritim İstanbul Cevizli ödeme tablosu haberimizin içinde yer alıyor. Stüdyodan 5+1’e kadar daire daire alternatifinin bulunduğu Ritim İstanbul'un arsa alanı 32 bin metrekare olarak belirlendi.

Çorlu Trend Arena AVM yarın açılıyor!

Danış Grup'un Çorlu'da hayata geçirdiği Trend Arena AVM yarın açılıyor. 6 bin 920 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Trend Arena AVM'de hangi mağazalar var? İşte Danış Trend Arena AVM mağazaları...

Bizim Evler 6 ödeme planı şartları!

Bizim Evler 6 ödeme planı şartları kapsamında vade farksız 30 ay taksit uygulanıyor. İstanbul Avcılar Ispartakule'de inşa edilen proje 119 bin 414 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

arsa trend ödeme Haberi

arsa trend ödeme

"En iyi yatırım aracı arsa" sloganı ile kurulan ve arsa geliştirme işine profesyonel bir bakış açısı kazandıran Arsa Trend profesyonel ekip ve danışman kadrosu ile imara açık, altyapı çalışması yapılmış arsaları inşaata hazır şekilde satışa sunuyor. Arsa Trend, 60.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunduğu arsalarda, yüzde 50'si peşin, geri kalanı 30 ay vade farksız taksit olanağı sağlarken, peşin ödemelerde de yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor. 



Habertürk...