28 / 03 / 2024

Arsuzun kaderi

Arsuzun kaderi

Arsuz'un daha saplı ve daha yaşanabilir bir kent olması hedefiyle çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Nazım Çulha, ilçenin çehresini değiştirecek bir projeyi hayata geçirmek için gerekli adımları attı.

Altın fiyatlarının kaderini belirleyecek veri açıklandı! Şimdi gözler olacaklarda

Altın fiyatlarında sürpriz gelişme. ABD Merkez Bankası faizi sabit tuttuğunu duyurdu. Altın fiyatlarında yeni döneme giriliyor. Peki altın fiyatlarının geleceği nasıl olacak? Altın fiyatlarının kaderi ile ilgili uzman isimden dikkat çeken bir tavsiye geldi. İşte tüm detaylar...

Doların kaderi 25 gün sonra belli olacak! Nefesler tutuldu! Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Dolar/TL kuru dün yeni rekorunu kırdı. 27,70 TL'ye kadar tırmanan dolar bugün aşağı yönlü hareket ediyor. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne olur? İşte merak edilenler...

Alman süpermarket devi top attı! 5 bin çalışanın kaderi belirsiz

Almanya'da süpermarket devi Real GmbH iflasını açıkladı. 62 şubesi bulunan market zincirinde 5 bin çalışana ne olacağı ise henüz belli değil. İşte tüm detaylar...

Doların kaderi 3 gün sonra yeniden yazılıyor! 1 doları bile olanlar dövizciye koşacak! Bakın dolar tam bu kadar olacak

Merkez Bankası faiz kararı 21 Eylül Perşembe günü açıklanacak. Kararın açıklanması ile birlikte doların kaderi 3 gün sonra yeniden yazılacak. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar ne olur? 1 doları bile olanlar dövizciye koşacak!

Doların kaderi 5 gün sonra resmen belli olacak! Elinde avucunda doları olanlar hazır olun!

Dolar kuru başta olmak üzere piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı 5 gün sonra belli olacak. Karar piyasaların yönünü belirleyecek.  Peki dolar ne olur, dolar yükselecek mi, düşecek mi? İşte merak edilenler...

Avrupa Merkez Bankası'ndan sinyaller gelmeye başladı! Euronun kaderi şekilleniyor! 

Piyasaların gözü Avrupa Merkez Bankası faiz kararında. Avrupa Merkez Bankası'nın faiz kararı merak edilirken, bankadan sinyaller gelmeye başladı. Peki Avrupa Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Eylül ayı Avrupa Merkez Bankası faiz kararı ne olacak?

Euronun kaderi bu hafta belli olacak! Euro yatırımcıları dikkat! Euro düşecek mi, yükselecek mi?

ING'nin döviz analisti Chris Turner, bugün yayımladığı yatırımcı notunda, Çin'in emlak piyasasına yönelik endişelerin artmasıyla zayıflayan yatırımcı duyarlılığı nedeniyle euronun, kaderinin bu hafta belli olacağını açıkladı. Peki euro/TL kuru düşecek mi, yükselecek mi?

Amerika Merkez Bankası yetkilileri resmen açıkladı! Doların kaderi belli oldu! 1 dolar bu kadar olacak!

ABD enflasyon verilerinin düşük gelmesine rağmen, Fed yetkililerinin enflasyon hedefine ulaşmak için hala yapılması gerekenler olduğunu söyledi. Açıklamalar doların kaderini şekillendirirken, uzmanlardan dolar tahminleri gelmeye başladı. 1 dolar bu kadar olacak!

Memurlar heyecanla bekliyor! Saat belli oldu, memurların kaderi çiziliyor

Memurların gözü kulağı bakanlıkta... Memurların toplu sözleşme süreci ile ilgili hükümet ve sendikalar arasındaki ilk toplantı bugün saat 14.00’te Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda gerçekleştirilecek. İşte tüm detaylar...

Doların bütün kaderi o gün değişecek! Acilen buraya bakın! Bugün euro, dolar, sterlin ne kadar? 21 Temmuz 2023!

Son dönemde, dolar, euro ve sterlin fiyatları oldukça dikkat çekici hale geldi. Özellikle geçen gün, ülkenin Merkez Bankası faiz kararını duyurdu. Bu önemli açıklamada, faiz oranları 250 baz puan artırılarak yüzde 15'ten yüzde 17.50'ye yükseltildi.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde'den temmuz faiz kararı ile ilgili ilk açıklama! Euronun kaderi belli oldu!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde'den temmuzdaki faiz kararı ile ilgili ilk açıklama geldi. Peki karar sonrası euro ne olacak? Euro yükselir mi, düşer mi? Euronun kaderi belli oldu.

Doların kaderi resmen belli oldu! Amerika Merkez Bankası başkanı açıkladı! Herkes bu senaryoya hazır olsun

ABD Merkez Bankası (FED) yetkililerinden bugün gelen açıklamada yüksek seyreden enflasyonu düşürmek için faiz oranlarını büyük olasılıkla attıracakları belli oldu. Doların kaderi bu açıklamalar sonrasında resmen belli oldu. Herkes bu senaryoya hazır olsun.

Dev banka doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı! Doların kaderi resmen belli oldu!

Dev Bank MUFG Bank'ın analistlerinden dolarla ilgili öenmli açıklama geldi. Dev banka doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı! Doların kaderi resmen belşi oldu!

Arsuzun kaderi Haberi

Arsuzun kaderi

Arsuz'u geleceğe taşımak için adımlar atmaya devam eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, bu kez Arsuz şehir merkezinde trafiği önemli ölçüde rahatlatacak bir çalışma için girişimde bulundu. Başkan Çulha, imar planında yer alan, Deniz Caddesi üzerindeki 15 metrelik yolun açılması için Adana Milli Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı'na başvurarak, açılacak olan yol üzerinde jandarmaya ait bulunan bazı yapıların imar yoluna çekilmesini talep etti. 


-GEREKLİ BAŞVURUYU YAPTIK


Arsuz'un kaderini değiştirecek olan iki ayrı yol çalışması hakkında bilgiler veren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, "Jandarmanın önünden geçip giden yol, imar planında 15 metre olarak görünüyor. Bu yolun geçtiği alanda jandarmaya ait bazı yapılar yer alıyor. 


Bu yapıların imar yoluna çekilmesi için Adana Milli Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı'na gerekli başvuruyu yaptık. 


İnşaat ve...