24 / 04 / 2024

art on

art on

Mina Towers, “Evde Sanat” sergisini Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mina Başaran ev sahipliğinde ziyaretçilere açtı.

2014'te 3 maaşla iPhone alınıyordu! iPhone almak artık hâyâl mi oldu? İşte yıllara göre iPhone ve asgari ücret!

Güçlü dolar ile iPhone'un fiyatı da yıldan yıla artıyor. iPhone'un fiyatı son on yılda asgari ücrete göre ne kadar arttı Bu soruyu cevaplamak için somut tablolar ve grafikler sağladık.

Müteahhitler maliyet artışlarına çözüm bekliyor!

Yükselen inşaat maliyetlerinin karşısında çözüm bulamayan on binlerce kamu müteahhidinin iflasın eşiğinde olduğuna dikkat çekiliyor. İnşaat sektörü temsilcileri hükümetten konuyla ilgili çözüm bekliyor. Peki maliyet artışlarının önüne nasıl geçilebilir?

Kira artış oranları Mart 2018 açıklandı mı?

Kira artış hesaplamalarında TÜİK'in açıkladığı ÜFE oranlarından on iki aylık veriler kullanılacak. Peki, TÜİK Mart ayı enflasyon oranlarını açıkladı mı? Kira artış oranları Mart 2018 açıklandı mı?

Mina Towers ve Art On İstanbul iş birliğiyle sanat her evde!

Mina Towers, “Evde Sanat” sergisini Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mina Başaran ev sahipliğinde ziyaretçilere açtı.

Konut kira artış oranı Nisan 2016!

2016 yılı Nisan ayında kira sözleşmesi yenilenen kiracılara mal sahipleri zam yapma hakkına sahip oluyor. ÜFE oranlarından on iki aylık ortalamalar baz alınarak zam yapılıyor. İşte konut kira artış oranı Nisan 2016..

Kira artışı Yargıtay Kararı!

Gayrimenkul kira sözleşmelerinin yenilenmesi durumunda kira bedeline yapılacak zam hesaplamalarında ÜFE oranlarından on iki aylık ortalamaların kullanılması gerekiyor. İşte kira artışı Yargıtay Kararı..

FED'in faiz artırımı kararı ile önemli bir eşiği aştık!

ABD Merkez Bankası (Fed), faiz oranını 0,25 puan artırarak yüzde 0,50'ye yükseltti. Faiz artırım kararı oybirliğiyle alındı. FED on yıl aradan sonra ilk kez faiz artırımına gitti.

Otellerdeki maliyet artışı yüzde 12 oldu!

AKTOB tarafından yapılan yet artışları ise enflasyon paralelinde hesaplamaya göre, Tüketici Fiyat büyüme gösterdi. Otellerdeki maliyet artışının on iki aylık ortalamalara göre yüzde 12 olduğu bildirildi.

Konut kredisi on yılda 10'a katlandı!

TCBM verilerine göre, bankalardan kullanılan konut kredi miktarı son on yıllık dönemde 12 milyar 356 milyon liradan 126 milyar 439 milyon liraya yükseldi. Böylece konut kredisi on yılda 10 kat artış gösterdi.

Kentsel dönüşüme talep artıyor!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı Çağrı Merkezi ALO 181'i yılın ilk on ayında 149 bin vatandaş ararken, kentsel dönüşüm aramalarında geçen yıla göre yüzde 127 artış yaşandı.

Kentsel dönüşüm aramalarında yüzde 127 artış oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çağrı Merkezi ALO 181’i yılın ilk on ayında 149 bin vatandaş ararken, Kentsel dönüşüm aramalarında geçen yıla göre yüzde 127 artış olduğu belirtildi.

TÜFE`de yıllık en fazla artış yüzde 14.7 ile lokanta ve otellerde oldu oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, TÜFE, ağustosta bir önceki aya göre yüzde 0,09, bir önceki yılın aralık ayına göre yüzde 6,28, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 9,54 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 8,46 artış gerçekleşti.

Kira artış oranı Temmuz 2013!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun web sitesinde 05 Ağustos 2013 tarihinde yayımladığı Üretici Fiyatları Endeksi verilerine göre Temmuz ayında on iki aylık ortalamalara göre %3,23 artış gösterdi...

art on Haberi

art on

Mina Towers ve Art On İstanbul İş Birliğiyle Sanat Her Evde...


Mina Towers, sektöründe bir ilki gerçekleştirdi ve sanatın ulaşılabilir kılmak adına genç sanatçıları destekleyerek “Evde Sanat” sergisini Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mina Başaran ev sahipliğinde ziyaretçilere açtı. Art On İstanbul Sanat Galerisi ile ortaklaşa gerçekleştirilen projede, çağdaş sanatın dinamik yapısından ilham alan 30 eserden oluşan özel bir seçki yer alıyor. 


Sergi; 16 Mayıs-16 Temmuz tarihleri arasında Mina Towers Satış Ofisi ve örnek dairelerinde görülebilecek.


Eren Talu imzası taşıyan Mina Towers’tan daire satın alanlar, “Evde Sanat” projesi ile her bütçeye uygun sanat eserleriyle tanışabilme imkânına sahip oluyor. Evinde sanat eserlerine yer açan ve yeni nesilleri de bu bilinçle yetiştirmek isteyen herkes, Art On İstanbul’un deneyim ve ekspertizinden faydalanabilecekleri bu işbirliği...