26 / 04 / 2024

Artaş arenapark

Artaş arenapark

Artaş Grubu’na bağlı ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park alışveriş merkezleri geçen yıl 30 milyon ziyaretçi ağırlayarak, hem bulunduğu bölgelerin hem de markaların büyümesine ciddi katkıda bulundu.

Artaş İnşaat AVM'lerinde kirayı TL cinsine çevirdi!

40 yıla yakın süredir inşaat, turizm ve AVM alanlarında faaliyet gösteren Artaş İnşaat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile bünyesindeki ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park AVM’lerinin kiralarını TL cinsine çevirdi.

Artaş'ın üç AVM'si 30 milyon kişiyi ağırladı!

Artaş Grubu’na bağlı ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park alışveriş merkezleri geçen yıl 30 milyon ziyaretçi ağırlayarak, hem bulunduğu bölgelerin hem de markaların büyümesine ciddi katkıda bulundu.

Artaş perakende için 10 milyon dolarlık yeni yatırım planlıyor!

İnşaat sektöründe Avrupa Konutları markasının yaratıcısı Artaş Grubu, perakende sektöründe de yatırımlarını sürdürüyor. Grubun AVM'ler Koordinatörü ve ArenaPark Genel Müdürü Muhsin Erkoç, yatırım açıklaması yaptı..

Artaş Grubu 3 AVM ile 30 milyon ziyaretçi ağırladı!

ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park'ın tamamına sahip olan Artaş Grubu, bu üç AVM'de ayda 2.5 milyon, yılda ise 30 milyon kişiyi ağırlıyor.

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat satılık daire!

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Teslim tarihi 2016 yılı Nisan ayı olarak belirlenen proje İstanbul Zeytinbunu Cevizlibağ'da inşa ediliyor.

Artaş Avrupa Konutları Kale adres bilgileri!

Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede 599 adet daire yer alıyor. Artaş Avrupa Konutları Kale adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ bölgesinde hayata geçiriliyor.

Artaş Avrupa Konutları Kale iletişim!

Daire büyüklüklerinin 77 metrekareden başladığı projede toplam 599 adet daire yer alıyor. Artaş Avrupa Konutları Kale iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 38 25 olarak belirlendi.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale Evleri nerede?

Avrupa Konutları Kale'de teslimlerin 2016 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Satışları devam eden proje 37 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale Evleri nerede?

Artaş Avrupa Konutları Kale'de ofisler 1 milyon 926 bin TL'den satışa çıktı!

Her biri 10 katlı 9 bloktan oluşan 599 dairelik Avrupa Konutları Artaş imzası ile Cevizlibağ'da yükseliyor.Proje E-5 Karayolu'nun hemen bitişiğinde yer alıyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale Ofisleri fiyatları!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale Ofisleri fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslim tarihi 2016 yılı Nisan ayı olarak belirlenen proje 10 katlı 9 blok halinde yükseliyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satılık ofis!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Kale satılık ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Teslim tarihi Nisan 2016 olarak belirlenen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Artaş İnşaat'ın acı günü: Hacı Ömer Çetinsaya vefat etti!

Artaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın babası Hacı Ömer Çetinsaya vefat etti. Cenazesi yarın öğle namazına müteakip kılınacak.

Emlak Konut Kayabaşı'nda 6'ncı etabı Artaş İnşaat kazandı!

Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 6. Etap'ta hasılat paylaşımı yöntemiyle satışa çıkardığı 90 dönümlük arsa ihalesinin ikinci oturumu dün yapıldı. İhalede en yüksek teklifi 350 milyon 450 bin lira ile Artaş İnşaat verdi.

Artaş arenapark Haberi

Artaş arenapark

Artaş Gruba bağlı, ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park alışveriş merkezleri geçen yıl 30 milyon ziyaretçi ağırlayarak, bünyesinde tüketicilerle buluşan markaların da cirolarında çift haneli büyüme yakalamalarına imkan sağladı. Hem bulundukları bölgelere ve hem de sektörün gelişimine önemli katkılarda bulunan grup, geçen yıl AVM'lerinde yaptığı yenileme yatırımlarıyla 2016 yılında geçen yılın üzerinde bir büyüme performansı yakalamayı hedefliyor. 


ArenaPark Genel Müdürü Muhsin Erkoç; ArmoniPark'ın Genel Müdürü Emir Genç ve Kayseri Park Genel Müdürü Taner Aydın ile birlikte sektörü ve AVM'lerinin performansını değerlendirdi. ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park’ta ayda 2.5 milyon, yılda 30 milyon kişiyi ağırladıklarını belirten Erkoç, Artaş Grubu'nun ortağı olduğu Carousel ve Vadi İstanbul AVM ile birlikte şuanda perakende sektöründe 200 bin metrekareyi aşkın kiralanabilir alana sahip olduğunu hatırlattı. Hedeflerinin önümüzdeki...