19 / 04 / 2024

Artema Somnia

Artema Somnia

Artema, taşınırken banyo aksesuvarlarını da yanında götürmek isteyenlere, kaliteli ve sağlamlığı kadar zarif tasarımıyla da dikkat çeken Somnia serisini öneriyor. Artema Somnia serisi zarif tasarımıyla dikkat çekiyor.

Artema mutfaklara hareket getiriyor!

Artema, el duşlu yeni eviye bataryalarıyla, mutfakları hareketlendiriyor. Artema Tasarım Ekibi’nin imzasını taşıyan bataryalar, 10 yıl kaplama garantisiyle sunuluyor.

Sinop Boyabat YBO, VitrA ve Artema ile yenilendi!

Eczacıbaşı Hijyen Projesi kapsamında, Sinop Boyabat YBO yenilendi. Çalışma ile okulda derslik ve pansiyon bölümlerindeki temizlik alanları ile yemekhaneyi kapsayan toplam bin 215 metrekarelik alan, VitrA ve Artema’nın ürünleriyle donatıldı.

Eczacıbaşı Yapı, yeni tasarımlarını UNICERA’da tanıttı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’da 2016’daki yeniliklerini tanıttı.Fuarda VitrA, Artema, Burgbad ve İntema Mutfak fuarın en çok ilgi çeken markaları arasında yerini aldı.

VitrA ve Artema banyo trendlerini UNICERA'da tanıtacak!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, VitrA, Artema ve Burgbad markalarının 2016 banyo ve seramik koleksiyonlarını, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera’da tanıtıyor.

Artema'dan pırıl pırıl armatürler için ipuçları!

Artema, temizlikte hassasiyet arayanlara her temizlemede kararan armatürler için öneriler sunuyor. Doğru temizlik ürünü ve yöntemiyle armatürlerin nasıl parlak bir görünüme kavuşacağını belirtiyor.

VitrA ve Artema German Design Awards'tan ödül aldı!

VitrA ve Artema’nın tasarımdaki yetkinliği, “German Design Awards 2016”da bir kez daha onaylandı. German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA’nın Dejavu serisi ve Artema'nın Bravaarmatür serisi ödüllendirildi.

Dempa Yapı Market dünya markaları ile çalışıyor!

Temelden çatıya kadar aranan birçok ürünü stoklu olarak elinde bulunduran Dempa, Vitra, Artema, Knauf, Atermit, Denizli Çimento, Yücel Boru, Norm Standart Cıvata, İzeltaş, Bosch gibi önemli firmalarla çalışıyor..

Artema Banyo armatürleri yeniden dönüştürülebilir!

Artema, kalitesi ve dayanıklı ürünleri ile sektörün en güvenilir ve en çok tercih edilen markaları arasındadır. Artema banyo armatürleri de yenilenen tasarımları ile hem daha estetik hem de daha kullanışlı özelliklere sahip.

Mika İnşaat Çamlık 18!

Mika İnşaat Çamlık 18 projesinde ankastre ürünler, Artema marka armatürler yer alıyor. Tek bloktan meydana gelen projede daireler ve mağazalar bulunuyor.

Vitra ve Artema'ya Avrupa Birliği'nden çifte ödül!

VitrA ve Artema markalarının bütünsel sürdürülebilirlik yönetimi sistemi Blue Life ile kazanılan ödül, 1 Aralık 2014 tarihinde Fransa’nın Lyon şehrinde düzenlenen törende, Eczacıbaşı Topluluğu CEO’su Erdal Karamercan tarafından alındı.

Artema Q-Line Blueco armatür ile enerjiden tasarruf!

Artema, sürdürülebilirlik anlayışını, maksimum su ve enerji tasarrufu sağlamaya yönelik olarak geliştirilen Q-Line Blueco armatürle ortaya koyuyor. Artema Q-Line Blueco armatür ile enerjiden tasarruf edebiliyorsunuz.

Artema 360 derece serisi interaktif gösterim uygulayabiliyor!

Artema, www.artema.com.tr adresindeki internet sitesine eklediği yeni uygulamayla, kullanıcı deneyimine farklı bir boyut kazandırıyor.Artema, yapı sektöründeki ilk 360° interaktif gösterimle, kullanıcılara seçim yaparken kolaylık sağlamayı hedefliyor.

Artema, 14 bin armatürü dönüştürecek!

Artema, sorumlu üretim uygulamalarına kullanıcıları da dâhil ediyor. Eylül ayında başlayan Aralık sonunda bitecek Eskisini Getir, Yenisini Götür kampanyası kapsamında; kararan, akıtan, sızdıran, eskiyen armatürler, yeni Artema’larla değiştiriliyor.

Artema Somnia Haberi

Artema Somnia

Alman tasarım firması SOLUTIONS işbirliğiyle tasarlanan Somnia, özel yapışkan bantları sayesinde, istendiğinde çıkarılabiliyor. Duvarı delmeye gerek kalmadan farklı yüzeylere monte edilebiliyor, uzun yıllar sağlamlığını koruyor ve söküldüğünde iz bırakmıyor. Diş fırçalık, sabunluk, havluluk, askı, tuvalet kağıtlığı ve fırçalığından oluşan Somnia serisinde kullanılan özel malzeme, ürünlerin hijyenik kalmasını sağlıyor ve dayanıklılığını...