26 / 04 / 2024

Artı Bir Gayrimenkul Değerleme

Artı Bir Gayrimenkul Değerleme

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2019 yılı için Artı Bir Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

Fahiş kira artışı bir ekmek teknesini daha kapattı! Dükkan sahibi 5 bin TL kira bedelini 30 bin TL yaptı...

Aydın Didim’de sahibi ve ustasının bir kadın pide ustası olan Bahçivan Pide Salonu dükkan sahibinin mağduru oldu. Dükkan sahibi 5 bin liralık dükkana 30 bin TL kira istedi.

Bilgiçler Yapı: Ticari gayrimenkul yatırımcısında yavaşlama yok!

İstanbul’da, dükkan ve ofislere talep artıyor. Gayrimenkul sektöründe, konut satış rakamlarında düşüş olurken, ticari gayrimenkul üreten markalı projelerde hareketlilik devam ediyor.

İnşaat maliyetlerinde bomba artış! Bir yılda yüzde 67'ye yakın yükseldi! 

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, inşaat maliyet endeksi Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 4,62, bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 66,46 yükseliş kaydetti. İşte o rakamlar...

Bankalardaki döviz mevduatlarında şok artış! Bir haftada 20,4 milyar TL arttı!

Bankalardaki döviz mevduatlarında artış yaşandı. Bankacılık sektörünün toplam mevduatı, 25 Ağustos ile biten haftada 20,4 milyar TL artarak 13 trilyon 414,1 milyar TL’ye çıktı.

Gayrimenkul değeri nasıl hesaplanır? Ev fiyatları nasıl belirlenir?

Gayrimenkulün değeri, bir ev için önemli bir faktör olup, satın almayı düşündüğünüz veya sahip olduğunuz bir gayrimenkulün gerçek değerini belirlemek önemli bir adımdır. Peki bir evin değeri nasıl hesaplanır ve hesaplama yöntemleri nelerdir? İşte bu konuyla ilgili önemli bilgiler…

İnşaat malzemelerinde yaşanan yüzde 50’lik artış gayrimenkul sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Mersin Şubesi Yönetim Kurulu başkanı Gülçin Barbaros Ak, inşaat yapı malzemelerinde yaşanan artışın gayrimenkul sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi.

Renault Koleos'ta dev fiyat artışı! Bir ayda iki zam geldi!

Renault, popüler SUV modeli Koleos'un fiyatlarında Mayıs ayından beri ikinci bir artışı duyurdu. Son güncellemeyle birlikte Koleos'un baz modeli olan Icon 1.3 TCe EDC 160 bg için fiyatlar büyük ölçüde yükseldi.

İnşaat maliyetindeki artış bir yılda yüzde 72 oldu! Bina maliyetleri katlanıyor!

Şubat 2023'e ilişkin inşaat maliyetindeki artış tek tek açıklandı. İşte kalem kalem inşaat maliyet endeksi Şubat 2023 rakamları...

Yabancılara konut satışı zirveyi görmüştü! ‘Artık 1 milyon dolar sınırı gelmeli’ çağrısı!

Türkiye’de geçen yıl yabancıya konut satışı zirve yaparken Rusya-Ukrayna savaşının da etkisiyle artışı bir önceki yıla göre yüzde 15.2 artışla 67 bin 490 konut satışı gerçekleşti.  Ruslar 16 bin 312 konutla ilk sırada yer alırken İran ve Iraklılar  da ikinci ve üçüncü oldu. 

'Gayrimenkulden kazanç elde etmek artık çok zor'

Ekonomide peş peşe atılan adımların enflasyonu körükleyeceğini ve yoksulluğu yaygınlaştıracağını kaydeden Ekonomist Uğur Civelek atılan adımlarla yeniden bir gayrimenkul talebi oluşturulmaya çalışıldığını ileri sürdü.

Bir kişi hissesini satmak istemezse ne olur?

Hisseli tapu, bir gayrimenkulün bu arsa, ev ya da dükkan olabilir bu malların ortaklarını ifade eden tapu çeşididir. Peki” Bir kişi hissesini satmak istemezse ne olur?” İşte detaylar!

Geçmişe yönelik kira artışı talep edilebilir mi?

Kira artışı bir sonraki seneye kadar sabit bir oranda tutulacak. Peki Geçmişe yönelik kira artışı talep edilebilir mi? İşte detaylar!

Art Marina Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Art Marina Gayrimenkul Anonim Şirketi Büyükçekmece’de Frank Horst Volkmann tarafından kuruldu.

Artı Bir Gayrimenkul Değerleme Haberi

Artı Bir Gayrimenkul Değerleme

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) gayrimenkul değerleme şirketinin belirlenmesi hakkında açıklama yaptı.

Panora GYO 2019 yılı için gayrimenkul değerleme şirketi olarak  Artı Bir Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

Panora GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuz,  Sermaye Piyasası Kurulu'nun "Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği 35. maddesi kapsamında 2019 yılı Gayrimenkul Değerleme Şirketi olarak " Artı Bir Gayrimenkul Değerleme A.Ş."nin seçilmesine karar vermiştir.

Kamuoyuna duyurulur....