27 / 04 / 2024

artı holding AYH Gayrimenkul yatırımları

artı holding AYH Gayrimenkul yatırımları

Artı Yatırım Holding A.Ş. 50 bin TL sermayeyle AYH Gayrimenkul Yatırımları A.Ş'yi kurdu...

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Ral Yatırım Holding'in 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam hasılatı 1 milyon 24 TL oldu!

İnşaat, enerji ve eğitim gibi stratejik sektörlerde çeşitlendirilmiş işletme yapısıyla öne çıkan Ral Yatırım Holding, 2023 yılının ilk dokuz ayında toplam net kârını geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 206 oranında artırarak 286 milyar TL’ye çıkardı.

Koç Holding, 2023'ün ilk çeyreğinde net karını yüzde 150 artırdı!

Koç Holding tarafından ilk çeyreğe ilişkin bilanço resmen açıklandı. Buna göre, Koç Holding, 2023'ün ilk çeyreğinde net karını yüzde 150 artırdı. İşte o rakamlar...

Sabancı Holding karını üçe katladı

Sabancı Holding son üç aylık döneme ait finansal tablolarını KAP'a açıkladı. Şirketin son üç aylık karı piyasa beklentilerinin üzerinde gelirken geçen yıla göre ise üçüncü çeyrek ve 9 aylık dönemlerde sırasıyla yüzde 220 ve 296 oranlarında artış gösterdi.

İş yeri kira artışları hazır ofislere talebi arttırdı!

Konut kira artışına yüzde 25 sınır getiren düzenleme TBMM’de kabul edilerek yürürlüğe girdi. MTC Holding bünyesinde hizmet veren LOGOS Ofis Genel Müdürü Özge Cömert kira artışlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Konut fiyatlarındaki artış hız kesmeyecek! Sektörü neler bekliyor?

Özak Global Holding Başkanı Ahmet Akbalık, konut fiyatlarında yaşanan artışın süreceğine dikkat çekti. Akbalık, her sene en az 700 bin konut üretilmesinin gerekli olduğuna vurgu yaparak sektörü değerlendirdi...

Konut alacaklar dikkat! Artış yansımadan alan kazanacak!

Ev fiyatlarındaki yükselişin süreceğini öngördüğünü söyleyen Medet Anli Holding Yönetim Kurulu Başkanı Medet Anl konut fiyatlarında yaşanan artışa yönelik konuştu.

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

Nurol GYO, Nurol Holding'e 190 milyon TL'lik pay sattı!

Nurol GYO'nun tahsisli sermaye artırım süreci tamamlandı. Bu kapsamda ihraç edilen 15 milyon 200 bin TL nominal değerdeki paylar, 12,50-TL birim fiyat üzerinden, toplam satış hasılatı 190 milyon TL olacak şekilde tahsisli satış yöntemi ile Nurol Holding A.Ş.'ye satıldı.

Nurol Holding, Nurol Gayrimenkul'den pay alacak!

Nurol Holding, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermaye artışına katılım kapsamında, yeni pay alma hakkını kullanmak isteyen pay sahiplerine duyurusunu yayınladı.

Tekfen Holding Akmerkez GYO paylarından 17 bin adetini sattı!

Tekfen Holding A.Ş.'nin 4 Aralık 2020 tarihinde Akmerkez GYO A.Ş. payları ile ilgili olarak 62,00TL-65,00TL fiyat aralığından toplam 17 bin nominal tutarlı satış işlemi, hisselerin fiili dolaşımını artırmak maksadı ile gerçekleştirildi. 

Rönesans Holding'ten uluslararası arenada güçlü projeler!

Rönesans Holding uluslararası arenada iş yaptığı ülke sayısını artırmanın yanı sıra, Avrupa'da organik ve inorganik büyümeye odaklanmış durumda.

artı holding AYH Gayrimenkul yatırımları Haberi

artı holding AYH Gayrimenkul yatırımları
Artı Yatırım Holding A.Ş. 2 Mayıs 2013 tarihinde, 98 sayılı yönetim kurulunda alınan ve aynı gün kamuya açıklanan faaliyet göstermesi amacıyla, yüzde 100 şirket iştirakiyle 50 bin TL sermayeli olarak, AYH Gayrimenkul Yatırımları A.Ş ünvanlı şirket İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'nün 21 Mayıs 2013 tarihli tescil ve ilanı ile...