19 / 04 / 2024

Arzum Yapı Kooperatifi

Arzum Yapı Kooperatifi

Trabzon Arzum Yapı Kooperatifi'nde yer alan arsa ve binanın satılan kısmının değeri 6 milyon 634 bin 316 liradan ihaleye çıkıyor...

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nden Esenyurt'a 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi, Esenyurt'ta 2 bin 500 yeni konut inşa edecek. Söz konusu proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent Ankara'da 443 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Hatay Erzin Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 71 adet iş yeri yaptıracak!

Hatay Erzin Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 71 adet küçük sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut yatırımlarını hızlandırdı!

Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Giresun'da 25 adet iş yeri yapım işi ihalesi!

S.S. Dereli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Giresun Dereli'de 25 adet iş yeri yapım işi hale ediyor. 

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi'nden yeni proje atağı!

İlk konut projesindeki teslimleri için hazırlıklara başlayan CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi, yeni projeler için de harekete geçti.

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesinde iş yeri yapım işi ihalesi!

Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Zonguldak Girişim Küçük Sanayi Sitesine ait 74 adet işyeri yapım işi ihale ediyor.

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi'nde 100 iş yeri yapılacak!

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 100 iş yeri için yapım ihalesi düzenliyor.

Ankara'da 56.4 milyon TL'ye iş yeri yapım işi ihalesi!

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 100 adet iş yeri için yapım ihalesi düzenliyor. İhale 13 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Afyonkarahisar'da Dem-Har-Yol Konut Yapı Kooperatifi'ndeki 460 dairenin sahipleri belirlendi!

Afyonkarahisar'da Türk-İş Konfederasyonuna bağlı Demiryol-İş, Türk Harb-İş ve Yol-İş sendikalarının ortaklaşa yaptığı Dem-Har-Yol Konut Yapı Kooperatifi'ndeki 460 konutun hak sahipleri belirlendi. 460 konutun sahibi kura ile seçildi.

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'nde 171 iş yeri yapılacak!

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 171 adet iş yeri için yapım işi ihalesi düzenliyor. Yapım ihalesi 4 Mart 2021'de gerçekleşleştirilecek.

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'nde 171 iş yeri yapılacak!

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 171 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 4 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Arzum Yapı Kooperatifi Haberi

Arzum Yapı Kooperatifi




T.C. TRABZON 3. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINMAZIN ACIK ARTIRMA İLÂNI

Dosya No: 2007 / 243 ES. Örnek No : 27*


İş bu satış ilanı İİK:nun 127, maddesine göre tapuda adresi bulunmayan ilgililere ve tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olunacağı ilan olunur.


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:

Taşınmazlar

1- Trabzon ili Merkez ilçesi Soğuksu Köyü, 132 Ada, 1 Parseldi O Cilt, 901 Sayfa No da kayıtlı 3.626,30 m2 yüz ölçümlü taşınmazın S.S Arzum Konut Yapı Koop. Ne ait olanı "4804598/7801530 hissesi


A) ARSA DEĞERİ

Trabzon ili, Merkez Soğuksu Köyü, Ada 132, Parsel 1 'de bulunan taşınmaz, her türlü belediye ve sosyal hizmetlerden faydalanmaktadır. Şehir merkezine otobüs ve dolmuş ile ulaşım imkanı vardır. Bu parselin imar durumu incelendiğinde, parsel üzerinde ayrık...