28 / 03 / 2024

AS Lifestyle Concierge Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi adres

AS Lifestyle Concierge Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi adres

AS Lifestyle Concierge Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi 16 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Güngören Gençosman Mahallesi 'nde, Arif Sağmak Müdürlüğü 'nde kuruldu.

AS Lifestyle Concierge Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

AS Lifestyle Concierge Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi 16 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Güngören Gençosman Mahallesi 'nde, Arif Sağmak Müdürlüğü 'nde kuruldu.

As-El firması inşaat sektöründe lider projelere imza atıyor!

36 senedir başarılı ve istikrarlı bir şekilde müşteri memnuniyeti odaklı yönetilerek hizmet veren As-El firması, inşaat sektöründe alüminyum aksesuar ve inşaat malzemeleri konusunda Ege bölgesinde lider projelere imza atıyor...

As Paslanmaz Çelik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

As Paslanmaz Çelik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Erciyes Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta Zeytinburnu, Seyit Nizam Mahallesi, Demirciler Sitesi'nde kuruldu.

LifeStyle Expo in İstanbul Fuarı 12-14 Eylül'de!

Hong Kong ve Çin'in lüks tüketim ürünleri, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek LifeStyle Expo in İstanbul Fuarı'ında, Hong Kong ve Çin'in lüks tüketim ürünleri sergilenecek

Konya'da aslım kanalizasyon ana kolektör hattının inşası tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü'nün, maliyeti yaklaşık 11,2 milyon TL olan Aslım Kanalizasyon Ana Kolektör Hattı inşasını tamamladığı belirtilerek, "Hattın uzunluğu 9 bin 687 metre olarak gerçekleşti" dedi.

Sağlık ve Eğitim Vakfı 1,5 asır sonra ilk kez yeni bir Amerikan koleji açıyor!

Türkiye’nin köklü eğitim kurumlarını aynı çatı altında buluşturan Sağlık ve Eğitim Vakfı, bir buçuk asır sonra ilk kez yeni bir Amerikan koleji açıyor. Vakıf, 75 milyon TL’lik yatırımı ‘şehrin yükselen ilçesi’ olarak gördükleri Çekmeköy’de hayata geçiriyo

ASÇ Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASÇ Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Ali Suat Çelik tarafından kuruldu. Şirketin adresi; Mehmet Akif Mah. Çetin Cd. Hicret Sk. Çelik Apt. N:43 D:8 Ümraniye - İstanbul...

Gülnar Evleri Luxury Lifestyle Awards'a aday gösterildi!

Birçok farklı alanda dünyada lüks endüstrisindeki önemli markaların katıldığı, 15 ayrı kategoride düzenlenen Luxury Lifestyle Awards 2014 e, 'dünyada lüks konut' alanında Türkiye'den Zekeriyaköy Gülnar Evleri aday gösterildi.

Yamaç Evler'de kazılardan çıkarılan 120 bin mermer parçası yeniden birleştiriliyor!

Roma dönemi ihtişamını yansıtan Yamaç Evler'de kazılardan çıkarılan 120 bin mermer parçası puzzledaki gibi tek tek birleştirilerek yeniden duvarlara monte ediliyor. Restorasyon ekibi, 4 yılda ancak 50 bin parçanın yerini bulabildi.

Gülnar Evleri Luxury Lifestyle Awards 2014'e aday gösterildi!

Deneyim İnşaat’ın LEED Sertifikalı Gülnar Evleri, “ Luxury Lifestyle Awards 2014 ” e aday gösterildi. “ Altın Taç Ödül Töreni ” 29 Ağustos 2014’ de Londra’da gerçekleşecek.

Çin'de 632 metrelik Şangay Merkez Kulesi'nin inşası tamamlandı!

Duai'de yer alan Burj El Halife'nin ardından dünyanın en yüksek binası olacak Çin'in Şangay kentindeki Şangay Merkez Kulesi'nin inşası tamamlandı. 632 metrelik binanın çatı kısmını oluşturan son kolonlar yerine yerleştirildi.

İnşaat makineleri yedek parçası sektörü kentsel dönüşüm ile büyüyor!

Son yıllarda çıkan kentsel dönüşüm projeleri ve de çevre ülkelerdeki yeniden yapılanma faaliyetlerinin iş ve inşaat makineleri yedek parçası sektörüne de önemli katkı sağlaması bekleniyor.

1937 yılında inşasına başlanan Eminönü Halkevi binası 110 bin liraya mâl olacakmış!

1937 yılında inşaatına başlanan Eminönü Halkevi binası istimlak parasıyla 110 bin liraya mâl olacakmış. 1937 yılında İstanbul'un imar planının tatbiki için bütçeden 245 bin lira ayrılmışken bina inşası için 110 bin lira tahsis etmişler.

AS Lifestyle Concierge Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi adres Haberi

AS Lifestyle Concierge Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi adres

AS Lifestyle Concierge Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 16 Şubat 2015'te, Arif Sağmak Müdürlüğü'nde kuruldu.


AS Lifestyle Concierge Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu;1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, rezidanceler, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat...