23 / 04 / 2024

A.S. Watson Group türkiye şubeleri

A.S. Watson Group türkiye şubeleri

A.S. Watson Group mağazaları, Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM, Afyon Afium AVM, Fethiye Erastapark AVM, Göcek Marina, İstanbul'da Kadıköy Halitağa Caddesi ve Şirinevler'de faaliyet gösterecek.

A101’de 3 parça süzgeçli kâse seti 55 TL’ye, 6 parça cam kâse 49,90 TL’ye, 3 parça saklama kabı 32,50 TL’ye düştü!

A101, az önce indirime giren ürünlerini aktüel ürünler kataloğunda tek tek paylaştı. Buna doğrultuda, 3 parça süzgeçli kâse seti 55 TL’ye, 6 parça cam kâse 49,90 TL’ye, 3 parça saklama kabı 32,50 TL’ye düştü. İşte 13 Temmuz Perşembe A101 fiyat listesi...

İşte, otomobilde en gözde modeller! Yakıt tüketimi, fiyat/performans ve yatırım açısından en favori araçlar hangisi?

Şikayetvar Türkiye genelinde 43 marka ve 995 otomobil modeline ilişkin tüketicilerin memnuniyet seviyesini araştırdı. 50 bini aşkın kullanıcı ile yapılan anket sonucu ile sürücülerin tasarım, yakıt tüketimi, fiyatı, performansı ve çeşitli kriterler açısından en gözde olan modeller ortaya çıktı.

Hanımlar dikkat! Fakir Ranger Elektronik 890 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge indirime girdi! Bu indirim kaçmaz! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Fakir Ranger Elektronik 890 W A Sınıfı Siklon Elektrikli Süpürge Carrefoursa sitesinde yüzde 31 indirimle satış sunuldu. Peki cihaz ne kadara satılıyor? 

Altın resmen füze gibi fırlayacak! Altın medyumu İslam Memiş tarih ve rakam verdi! Herkes gözünü dört açsın

Spot altın geçtiğimiz hafta 1700 doları geçti. ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasından sonra hafifçe gerileyen altın fiyatları için Altın medyumu İslam Memiş'ten altının füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Herkes gözünü dört açsın...

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.27 milyon metrekare!

Pamir-Soyuer 2022 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2022 yılı 1. çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.27 milyon metrekare olarak sabit kaldı.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.27 milyon metrekareye yükseldi!

Pamir-Soyuer 2021 yılı 4. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2021 yılı 4. çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.27 milyon metrekare olarak sabit kaldı.

Pwc Türkiye Mekansal Bakış Açısıyla Türkiye'de Gayrimenkul Yatırım raporu yayımlandı!

PwC Türkiye Kamu Danışmanlığı ekibi tarafından hazırlanan “Mekansal Bakış Açısıyla Türkiye'de Gayrimenkul Yatırımının Yükselen Alanları” raporun sonuçları belli oldu.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.13 milyon metrekare olarak sabit kaldı!

Pamir-Soyuer 2021 yılı 3. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2021 yılı 3. çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.13 milyon metrekare olarak sabit kaldı.

A sınıfı ofislerin yüzde 30 artması bekleniyor!

JLL Türkiye tarafından açıklanan Türkiye’nin Makroekonomik ve Gayrimenkul Piyasası Verileri Raporu’na göre; 2023 sonuna kadar A sınıfı ofislerin yüzde 30 artması bekleniyor. 

Sönmez Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Sönmez tarafından kuruldu.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.13 milyon metrekarede sabit kaldı!

Pamir-Soyuer 2021 yılı 2. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2021 yılı 2. çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.13 milyon metrekare olarak sabit kaldı.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.13 milyon metrekareye ulaştı!

Pamir-Soyuer 2021 yılı 1. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2021 yılı 1. çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.13 milyon metrekareye yükseldi...

Yerli Covid-19 aşısı için flaş gelişme! Türkiye ilk olacak!

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Türkiye'de Covid-19 virüsüne karşı aşı çalışmalarıyla ilgili, "Kasım- aralık aylarında, her şey planlanmış şekilde ilerlerse, acil kullanım izni verildiği takdirde ülkemizin kendi milli ve yerli aşısını kullanır hale getirmiş olacağız" dedi.

A.S. Watson Group türkiye şubeleri Haberi

A.S. Watson Group türkiye şubeleri

Dünyada 11 binden fazla mağaza ile faaliyet gösteren A.S. Watson Group'un Türkiye iştiraki, 6 yeni mağaza daha açtı. 


Söz konusu mağazalar, Diyarbakır Ceylan Karavil Park AVM, Afyon Afium AVM, Fethiye Erastapark AVM, Göcek Marina, İstanbul'da Kadıköy Halitağa Caddesi ve Şirinevler'de faaliyet...