27 / 04 / 2024

Asansör Sorumluluk Sigortası

Asansör Sorumluluk Sigortası

Her geçen gün artan şehirleşme ile birlikte çok katlı yapıların sayısı da hızla arttı. Gündelik hayatımızın vazgeçilmezi asansörler tehlike saçıyor, Asansör Sorumluluk Sigortası ise kazalar sonucu oluşabilecek hasarlara karşı güvence sağlıyor...

Alarko GYO 5 milyon dolarlık yönetici sorumluluk sigortası poliçesi imzaladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı toplam sorumluluk limiti 5 milyon dolar olan, 1 yıl süreli yönetici sorumluluk sigortası poliçesi imzaladı...

Doğuş GYO yönetici sorumluluk sigortasını bir yıl uzattı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın süresi dolan Yönetici Sorumluluk Sigortası Poliçesi'nin süresi bir yıl uzatıldı...

Panora GYO yönetici sorumluluk sigortasını yeniledi!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora GYO yönetici sorumluluk sigortasını yeniledi.

Panora GYO yönetici sorumluluk sigortasını yayınladı!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Panora GYO yönetici sorumluluk sigortasını yayınladı.

Akmerkez GYO yönetici sorumluluk sigortası yaptırdı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Akmerkez GYO yönetici sorumluluk sigortası yaptırdı.

Saf GYO yönetici sorumluluk sigortası yaptırdı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, toplam yıllık sorumluluk limiti 5 milyon dolar olara yönetici sorumluluk sigortası yaptırdı.

Saf GYO 5 milyon dolar yönetici sorumluluk sigortası yaptırdı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı KAP'ta açıklama yaptı. Saf GYO toplam yıllık sorumluluk limiti 5 milyon USD olan Yönetici sorumluluk sigortası yaptırdı.

Akmerkez GYO Yönetici sorumluluk sigortası yaptırdı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., toplam yıllık sorumluluk limiti 5.000.000 USD olan Yönetici sorumluluk sigortası yaptırdığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

Panora GYO'nun yönetici sorumluluk sigortası temin edildi!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 8 Mayıs 2015 ile 8 Mayıs 2016 dönemini kapsayan toplam 22 milyon 500 bin TL tutarında bir Yönetici Sorumluluk Sigortası ACE European Group Ltd.'den temin edildi.

Asansör İstanbul 2015'in açılış gerçekleşti!

Meclisteki kanun tasarısına göre meydana gelecek asansör kazasında sorumluluk doğrudan belediye veya il özel idare yetkilisinde olacak. Dünyanın 3 büyüğünden biri olan Asansör İstanbul 2015 başladı..

Asansör firması, Torunlar'ı suçladı!

Torunlar GYO tarafından 'Facianın nedeni asansör şirketi, bu şirketle sözleşmemizi feshettik' açıklamasını yalanlayan Geda-Majör Limited Şirketi 'Elimize sözleşmenin feshedildiğine dair bir yazı ulaşmadı. Asıl sorumlu Torunlar GYO'dur' açıklaması yaptı.

Torunlar GYO Geda Major asansör sözleşmesini feshetti!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Torunlar GYO Geda Major asansör sözleşmesini feshetti. Sözleşme 31 Mayıs 2013'te yapılmıştı.

Binaya sonradan asansör yapılır mı?

Bir binaya sonradan nasıl asansör yapıldığı, asansör yapılabilmesi için gerekli olan izin ve belgeler Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında açıklanıyor. Peki bir binaya sonradan nasıl asansör yapılır? Asansör masraflarını kim öder?

Asansör Sorumluluk Sigortası Haberi

Asansör Sorumluluk Sigortası

Gündelik hayatımızın vazgeçilmezi asansörler tehlike saçıyor, Asansör Sorumluluk Sigortası ise kazalar sonucu oluşabilecek hasarlara karşı güvence sağlıyor. 



ÜLKEMİZDE her geçen gün artan şehirleşme ile birlikte çok katlı yapıların sayısı da hızla arttı. İşyerleri, konutlar, oteller, alışveriş merkezleri hatta metro istasyonlarında dahi yer alan asansörler böylelikle bir lüks olmaktan çıktı. Hayatımızda yeri artan asansörler, sağladığı kolaylığın yanı sıra bazı tehlikelere de gebe. Yapıların inşasında özellikle ekonomik nedenlerle yetkisiz kişilere yaptırılan ya da düzenli denetimden geçirilmeyen asansörler, beklenmedik riskleri de beraberinde getirebiliyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın gerçekleştirdiği piyasa gözetimi ve denetimleri de bunu doğrular nitelikte. 


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yayımladığı verilere göre, Ocak Asansörlerin yüzde 30'u uygunsuz Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yayımladığı verilere göre, piyasa gözetimi ve denetimleri sonucunda asansörlerin...