28 / 03 / 2024

aşçıoğlu dubai projesi

aşçıoğlu dubai projesi

Aşçıoğlu’nun Deyaar ile geliştirdiği ve Selenium markasını yurtdışına taşıdığı proje “Midtown Selenium by Deyaar” Dubai City’de yükseliyor. 199 bin USD’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projenin yüzde 25’i satıldı.

Dubai Selenium Midtown'da 19 bin 900 dolar peşinatla!

Dubai'deki 817 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Selenium Midtown projesinde 19 bin 900 dolar peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Selenium yaşam kalitesi Dubai'de yükseliyor!

Deyaar ve Aşçıoğlu İnşaat işbirliğiyle hayata geçirilen Selenium Midtown Dubai projesi Sh. Mohammed Bin Zayed Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 199 bin dolardan başlıyor.

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Valentium Ispartakule resmen başlıyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye tam 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi resmen başlıyor. Aşçıoğlu İnşaat imzası taşıyan Valentium Ispartakule projesinde 574 konut ve 22 ticari alan bulunuyor.

Valentium Ispartakule projesi geliyor! Aşçıoğlu'ndan Ispartakule'ye 574 konutluk yeni proje!

Valentium Ispartakule projesi için düğmeye basıldı. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede Ispartakule'ye 574 konutluk ve 22 ticari alan yer alıyor.

Aşçıoğlu'na Gayrimenkul Geliştirme Ödülü!

İstanbul ve Dubai’de önemli projelere imza atan Aşçıoğlu, birbirinden başarılı projeleri ve iş modelleri ile Sektörü Geliştirme Ödülü'nü kazandı.

Aşçıoğlu, Selenium markasını Londra’ya taşıyor!

Selenium” markasını iki yıl önce Dubai’ye taşıyan Aşçıoğlu, yurtdışında ikinci adres olarak Londra’yı seçti. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Londra’da 30 milyon Pound bütçeli bir proje gerçekleştirmek üzere görüşmeler yaptıklarını söylüyor.

Aşçıoğlu'ndan Bodrum'da AVM geliyor!

Aşçıoğlu Muğla İli, Bodrum İlçesi'nde Alışveriş Merkezi projesi hayata geçirecek. Aşçıoğlu Bodrum AVM projesine 2019 yılında başlayacak. 

Aşçıoğlu'ndan Sarıyer'e lüks konut projesi geliyor!

Aşçıoğlu, İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer'de lüks bir konut pojesi hayata geçirecek. Aşçıoğlu yeni projesini kendi arazisinde 20 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa edecek. 

Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor!

Türkiye'nin önde gelen konut müteahhitlerinden biri olan Aşçıoğlu , orta vadede yeni projeler hayata geçirmeyi planlıyor. Aşçıoğlu'ndan Beykoz'a konut, Merter'e ofis projesi geliyor.

Aşçıoğlu Merter Projesi yıl içinde başlıyor!

125 milyon dolarlık yatırımla Selenium Retro 9 projesini hayata geçiren Aşçıoğlu Merter'deki projesine 2017 yılı içerisinde başlayacak.

Aşçıoğlu Selenium Retro 9 fiyatları 2017!

Nakit alımlarda yüzde 10 iskonto yapılan Selenium Retro 9 projesi 225 daire ve 108 ofisten meydana geliyor. Proje 140 milyon dolarlık yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. İşte Aşçıoğlu Selenium Retro 9 fiyatları 2017...

Aşçıoğlu, yurtdışına markasını ihraç eden ilk Türk şirketi oldu!

Aşçıoğlu, Dubai’deki Midtown projesindeki 80 dairelik bloku Selenium imzasıyla satacak. Aşçıoğlu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, “Cumhurbaşkanımız, Türkiye’nin dünyaya marka ihraç etmesi gerektiğini söyledi. Biz de bunu başardık” dedi

Aşçıoğlu Selenium Retro ev fiyatları!

Aşçıoğlu Selenium Retro ev fiyatları 740 bin liradan başlayarak, 1 milyon 165 bin liraya kadar değişiyor. Selenium Retro Ataköy projesi Eylül 2017'de tamamlanacak...

Yaşar Aşçıoğlu: 2016'da gayrimenkul sektörü hareketli olacak!

Aşçıoğlu Yönetim Kumlu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, eylül ayında Dubaili Deyaar firmasıyla iş birliğine imza attıklarını hatırlatarak, "Deyaar ile birlikte hem İstanbul'da hem Dubai'de projeler geliştireceğiz" dedi.

aşçıoğlu dubai projesi Haberi

aşçıoğlu dubai projesi

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından Aşçıoğlu, dünya çapında gayrimenkul sektörünün ilgi odağı Dubai’deki ilk Türk markalı konut projesi “Midtown Selenium by Deyaar” ile hem yeni bir yaşam sunuyor hem de yatırımcılarına kazandırıyor. Özellikle iş dünyasının gözdesi olan Dubai’de sadece 19.900 USD peşinatla yaşamın kapılarını aralayan Aşçıoğlu, proje kapsamında ödeme miktarının %30’a ulaşmasıyla satış ve devir hakkı veriyor. 


Deyaar Development PJSC tarafından inşa edilen ve toplam 25 rezidans binası, iki otel, seçkin mağazalar, sosyal alanlar ve hizmetler ile park ve yeşil alanlardan olan Midtown Projesi’nin ikinci etabı Dania District kapsamında konumlanan Midtown Selenium by Deyaar, 199.000 USD’den başlayan fiyatlarla Dubai’de yaşama fırsatı sunuluyor.


Yüzde 25’i satıldı

Geniş ve ferah yaşam alanlarına sahip 1+1 formattaki dairelerden oluşacak “Midtown Selenium by Deyaar” Dünya’nın “İlk Türk Markalı...