25 / 04 / 2024

Aşçıoğlu'na Gayrimenkul Geliştirme Ödülü!

Aşçıoğlu'na Gayrimenkul Geliştirme Ödülü!

İstanbul ve Dubai’de önemli projelere imza atan Aşçıoğlu, birbirinden başarılı projeleri ve iş modelleri ile Sektörü Geliştirme Ödülü'nü kazandı.



Daha yaşanabilir kentler ve mutlu insanlar sloganıyla bilinen, Kent ve Yaşam Ödülleri'nde Sektörü Geliştirme Ödülü Aşçıoğlu’na verildi. Özellikle üst segment ürün ve yaşam kalitesiyle öne çıkan bir marka olarak tanınan Aşçıoğlu, 2015 yılında Selenium markasının, kullanım hakkını yurt dışına ihraç etme başarısını gösterdi. Dubai’nin en büyük markalarından DEYAAR ile yaptıkları işbirliği ile bu yılın son çeyreğinde teslim edilecek Midtown Selenium By Deyaar projesi, Türkiye gayrimenkul sektörünün ilk marka ihracatı olma özelliğine sahip.

Ödül töreninde konuşma yapan Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Aşçıoğlu, "Aşçıoğlu Grubu’nun yenilikçi ve sektöre yön veren bakış açısının ödüllendirilmesinin bizi oldukça mutlu ettiğini belirtmek isterim. Sektöre yön veren konuları bazı örnekler vermek gerekirse, 2002 yılında basın lansmanını yaptığımız ve 2005 yılında ise yaşamın başladığı Selenium Residence İstanbul’un ilk yüksek katlı A plus rezidansı olma özelliğini taşıyor.  Farklı bölgelerde ilk site yaşamını hayata geçiren ve şehrin gerçek merkezlerindeki Selenium Panorama gibi ikonik mimari konseptli projeleri de imza atmanın haklı gururunu yaşıyoruz.2015 yılında DEYAAR iş birliği ile Selenium markamızın yurt dışına ihracatı ise Türkiye gayrimenkul sektörünün ilk marka ihracı olma özelliğini taşıyor. Bu tip organizasyonların ve ödül kategorilerinin sektöründe öncü markaları teşvik etmesi için oldukça önemli" dedi.


Geri Dön