18 / 04 / 2024

Aşçıoğlu Selenium Ataköy tasarımı

Aşçıoğlu Selenium Ataköy tasarımı

Aşçıoğlu’nun İstanbul’un kalbi Ataköy’de yükselen projesi Selenium Ataköy, eliptik mimari tasarımı sayesinde dairelerde daha fazla ışık ve daha geniş mekân algısı vererek yatırımcılarına ferah bir yaşamın anahtarını sunuyor.

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Aşçıoğlu Selenium Park nerede?

Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Aşçıoğlu Selenium nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Yaşar Aşçıoğlu: Gayrimenkulde riski bölüşmeliyiz!

İNDER Onursal Başkanı ve Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aşçıoğlu, gayrimenkul sektöründe yaşanan sorunların çözümü için bir öneride bulundu...

Aşçıoğlu Grubu, Se Club ile Tashkent City’nin İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı oldu!

Aşçıoğlu Grubu, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club ile Özbekistan Cumhuriyeti’nin başkenti Taşkent’te inşa edilecek dev proje Tashkent City’nin “İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı” olarak seçildi. 

Selenium Ataköy'de son 20 daire için özel fırsat!

Aşçıoğlu Gayrimenkul, Atatöy'de inşa ettiği Selenium Ataköy'deki son 20 daire için özel bir fırsat sunuyor. Projede 48 ay 0 faiz veya yüzde 10 Peşinat ve 120 ay için yüzde 0,99 faizli banka seçenekleri bulunuyor.

Selenium Ataköy'de son 20 daire satışta!

Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Selenium Ataköy projesinde son kalan 20 daire için özel fırsatlar sunuluyor. Projede 48 ay 0 faiz imkanı bulunuyor. 

Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı Seyrantepe'de proje yapacak!

OYAK'ın 22 bin 444 metrekarelik konut ve ticaret imarlı arsasının ihalesini Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı kazandı...

OYAK Seyrantepe ihalesini Aşçıoğlu–Yılsan Ortaklığı kazandı!

OYAK İnşaat’ın Seyrantepe’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu yakınındaki arsa ihalesini 825 milyon TL bedelle Aşçıoğlu – Yılsan Holding kazandı...

Aşçıoğlu İnşaat'tan tam gaz yatırım!

Ataköy merkezli yatırımlarıyla bölgede büyük değer oluşturan Aşçıoğlu, yeni yatırımlarına da hız verdi. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Aşçıoğlu, Selenium markasını Londra’ya taşıyor!

Selenium” markasını iki yıl önce Dubai’ye taşıyan Aşçıoğlu, yurtdışında ikinci adres olarak Londra’yı seçti. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Londra’da 30 milyon Pound bütçeli bir proje gerçekleştirmek üzere görüşmeler yaptıklarını söylüyor.

Aşçıoğlu Yapı yeni yılda kentsel dönüşüme ağırlık verecek!

Türkiye ve yurtdışında inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Aşçıoğlu Yapı, yeni yılda hayata geçireceği projelerini açıkladı. 

Aşçıoğlu Selenium Ataköy tasarımı Haberi

Aşçıoğlu Selenium Ataköy tasarımı

Üç blok halinde farklı alanlara sahip toplam 321 daireden oluşan Selenium Ataköy’deki 2+1 ve 3+1 daireler, sahip olduğu panoramik İstanbul manzarası ile gelecek yıl başlayacak olan yaşamın birer parçası olacak sakinlerini bekliyor. 


Aşçıoğlu, İstanbul’un ticaret noktalarından hizmet sektörünün yoğun olarak faaliyet gösterdiği Ataköy’de inşa ettiği Selenium Ataköy ile lüks ve konforu bir araya getirerek şehir yaşamına yepyeni bir anlam kazandırıyor. 


Alışılagelmişin dışında estetik ve göz alıcı mimarisiyle Selenium Ataköy, üç blok halinde loft, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 321 daireden oluşuyor. Her bir rezidansın kendine ait balkonunun bulunduğu, panoramik manzaranın yanı sıra, şehrin kalbine olan yakınlığı ile lokasyon açısından da ev sahiplerine şehrin her noktasına kolay ulaşım avantajları sunuyor.


Yüksek tavan ve cam kullanımıyla daha fazla ışık, daha geniş manzara 


Selenium...