26 / 04 / 2024

ASG Grup Madencilik İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

ASG Grup Madencilik İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

ASG Grup Madencilik İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cihan Güler, Serkan Sayret, Mükayil Sayret tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu.

Atak Grup Yapı Malzemeleri Peyzaj Madencilik Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Grup Yapı Malzemeleri Peyzaj Madencilik Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Muammer Kaya tarafından kuruldu.

Polat Grup Hafriyat Madencilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Polat Grup Hafriyat Madencilik İnşaat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çengeloğlu tarafından kuruldu. 

Özgür Grup Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özgür Grup Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirket Mahfus Odunkıran  tarafından  kuruldu.

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Amırahmad Youseı, Hüseyin Gülgönül, Mohammadhassan Farshbafı Esfahlan ve Sana Farshbafı Esfahlan ortaklığında kuruldu.

Arc Grup Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Grup Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile MUSTAFA Burak    Erşahan ve Yunus Emre Erşahan tarafından kuruldu.

İlksu Grup Enerji Madencilik Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlksu Grup Enerji Madencilik Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile İlkgül Aksu tarafından kuruldu.

Saya Grup'tan Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL'lik destek!

Bünyesinde ilaç üreticilerinden Pharmactive, gayrimenkul sektöründen Folkart, Volt Elektrik Motorları, stratejik alanlarda üretim yapan Volt Savunma ve madencilik şirketi Livamine'ı bulunduran Saya Grup Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL'lik destek verdi.

Faur Grup İnşaat Madencilik ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faur Grup İnşaat Madencilik ve Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Altıntaş tarafından kuruldu.

Dalya Grup İnşaat Madencilik Hafriyat İş Makineleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dalya Grup İnşaat Madencilik Hafriyat İş Makineleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Şaban Zambaoğlu tarafından kuruldu.

İlkem Grup İnşaat Madencilik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkem Grup İnşaat Madencilik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlker Karamanlı tarafından kuruldu.

Şenbaş Grup CPM ERP’nin yeni müşterisi oldu!

Ticari faaliyetleri 1970’lere dayanan madencilik, tarım, yapı, uluslararası nakliye, gıda, orman ürünleri ve inşaat sektörlerinde hizmet veren Şenbaş Grup; CPM ERP’nin yeni müşterisi oldu.

TB Grup İnşaat Madencilik Petrolcülük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

TB Grup İnşaat Madencilik Petrolcülük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Masum Çevik Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sinan Demirbaş ile Tunzala Ashrafova Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

Kutbay Grup İnşaat Nakliyat Madencilik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kutbay Grup İnşaat Nakliyat Madencilik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Tuna ve İsmet Kutbay tarafından kuruldu.

ASG Grup Madencilik İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

ASG Grup Madencilik İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

ASG Grup Madencilik İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cihan Güler, Serkan Sayret, Mükayil Sayret tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu. 


ASG Grup Madencilik İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; - Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartmak, işletilmek, satın almak ve kiraya vermek. -Maden arama ruhsatnamesi almak, maden aramak, işletme hakkı talep etmek, işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı olmak, devri kabil maden haklarını devir almak. -İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü maden, mermer, taş, kireç, kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak. -İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile şirket endüstriyel hammaddeleri, kil grupları, kaolen, diatomit, feldispot, kuars ve kuarsitler, talk, profilit, boroks, kalsit...