24 / 04 / 2024

Asgari Ücret Tespit Komisyonu

Asgari Ücret Tespit Komisyonu

Asgari ücretlilere yıl ortası zammını görüşecek olan Asgari Ücret Tespit Komisyonu bugün ikinci kez toplandı. Asgari ücretin ne kadar olacağı hükümetin enflasyon farkını maaşlara nasıl yansıtacağı merak ediliyor. Komisyona teklif edilen asgari ücret maaş sınırı ilk kez açıklandı.

Asgari ücret için anlaşma sağlandı. AK Partili isim açıkladı

Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2022 yılı ikinci asgari ücret zammı için toplanmışken, konu ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Asgari ücrete ek zam görüşmesi öncesi Bakan Bilgin bombayı patlattı! Kritik seviyeyi açıkladı

Asgari ücrete ek zam konusunu görüşen işçi sendikaları ve hükümet bugün maaşa yapılacak artışın ne kadar olacağını belirleyecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücrete ek zam toplantısına girmeden kritik açıklamalar yaptı.

Asgari Ücret Komisyonu'nun önündeki ek zam miktarı ve hesaplanan miktar belli oldu!

Asgari ücrete ek zam yapılması için son kez bugün bir araya gelecek olan Asgari Ücret Tespit Komisyonu milyonlarca çalışanın gelir düzeyini yeniden ele alacak. Yılbaşında yapılan yüzde 50'lik zammın 6 ayda erimesi gündeme yeni maaş miktarını getirdi.

Asgari ücretlilerin gözü kulağı bu haberde! Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun toplantı günü ve saati belli oldu

Milyonlarca asgari ücret ile çalışan vatandaşın ilgilendiren haber geldi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısının detayları belli oldu.

Asgari ücrete ek zam konusunun görüşüleceği son tarih belli oldu! Artış yüzde 40 açıklanmıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asgari ücrete ek zam çalışması hakkında yaptığı açıklamalardan sonra maaşlara yansıyacak artış için son kez toplantı yapılacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından belirlenecek rakam kamuoyuna açıklanacak.

Asgari Ücret Tespit Komisyonunun ikinci toplantısı başladı!

İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2020'de geçerli olacak asgari ücreti belirleme görüşmeleri kapsamında ikinci kez toplandı.

Asgari ücret tespiti için ilk toplantı 2 Aralık'ta yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, "Asgari Ücret Tespit Komisyonumuz ilk toplantısını 2 Aralık'ta gerçekleştirecek." dedi.

Asgari ücrette zam pazarlığı yarın başlıyor! Milyonları ilgilendiriyor! 2024 asgari ücret ne kadar olacak? 

İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinin bir araya gelmesi ile oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, ilk toplantısını yarın yapacak.

DİSK: Asgari ücret yüksek enflasyon koşullarında yılda dört kez belirlenmeli!

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) asgari ücret zammına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. DİSK bu ay toplanacak Asgari Ücret Tespit Komisyonu öncesi, asgari ücrete ilişkin taleplerini madde madde açıkladı.

Asgari ücret zammı için ilk toplantı 11 Aralık'ta! Yeni asgari ücret 17 bin 763 TL mi olacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, merakla beklenen Asgari Ücret Tespit Komisyonunun ilk toplantı tarihinin 11 Aralık olduğunu duyurdu. İşte 2024 Ocak asgari ücret zammı ile ilgili merak edilen detaylar...

Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Beklenen haber geldi! Asgari ücret maaş zammında net rakam açıklandı!

Asgari Ücret Tespit Komisyonu Aralık ayında ilk toplantısını gerçekleştirecek. Yapılacak refah payı ilavesiyle yüzde 50 oranına yakın bir artış yapılması bekleniyor. Peki asgari ücret ne kadar olacak? 2024 asgari ücret kaç lira olacak?

SON DAKİKA: Asgari ücrete okkalı zam geldi! Yeni asgari ücret resmen 11 bin 402 lira oldu

SON DAKİKA: Asgari ücrete okkalı zam geldi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, asgari ücretin 1 Temmuz itibarıyla net 11 bin 402 liraya yükseltilmesine karar verdi.

Son Dakika! Asgari ücret zammında sürpriz toplantı! 

Asgari ücret ara zammında son dakika gelişmesi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu bugün saat 11.00'da tekrardan toplanacak.

Gözler asgari ücret zam toplantısında! Asgari ücret komisyonu 2. toplantısını ne zaman, saat kaçta yapacak?

Asgari ücret zammı için ilk toplantı 13 Haziran'da gerçekleşti. Asgari ücret tespit komisyonu ikinci toplantısı için ise bekleyiş sürüyor. Peki, asgari ücret komisyonu ne zaman, saat kaçta toplanacak?

Uzman isimden herkesi heyecanlandıran asgari ücret tahmini! 

Asgari ücret tespit etme aşaması başladı! İkinci oturumu heyecanla bekleyen milyonlarca vatandaş sonucu da merak ediyor. Uzman isim asgari ücret için kesin fiyat verdi. İşte ayrıntılar.

Milyonlarca kişi bu haberi bekliyor! Asgari ücrette fiyat ne olacak? Asgari ücret zammı ikinci oturumu ne zaman?

İşçi, işveren ve hükümet mümessillerinin yer aldığı Asgari Ücret Tespit Komisyonu, ilk oturumunu bu hafta yaptı. İkinci oturumun tarihi de tespit edilirken asgari ücrete uygulanacak temmuz zammı için rakamlar belli olmaya başladı. Peki, Asgari ücret zammı ikinci oturumu ne zaman? İşte detaylar.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını ne zaman, saat kaçta yapacak?

Milyonların beklediği asgari ücret ara zammı için çalışmalar başladı. Peki, Asgari Ücret Tespit Komisyonu ilk toplantısını ne zaman, saat kaçta yapılacak? İşte detaylar...

O isim Temmuz 2023 Asgari ücret ve en düşük emekli aylığı zam miktarını tek seferde açıkladı! Hemen bakıp öğrenin!

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun bu hafta toplantı yaparak Temmuz ayındaki asgari ücret zammını belirleyecek. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, 2023 Temmuz asgari ücret ve en düşük emekli aylığına yapılacak zam miktarı hakkında son dakika bilgileri duyuruldu.

Son dakika asgari ücret zammında tarih belli oldu! Asgari ücret en az ne kadar olacak?

Asgari ücretli çalışan milyonlarca vatandaş gözünü temmuz zammına çevirdi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, asgari ücrete yapılacak ara zam için 13 Haziran'da toplanacak. Peki, asgari ücret en az ne kadar olacak? İşte detaylar....

Asgari ücret 11 bin TL olacak mı? Çalışanlar hemen bu rakamlara göz atın! Tek tek açıklandı!

Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın teklifiyle beraber Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun toplanması planlanıyor. Peki asgari ücrete Temmuz'da ne kadar zam gelecek?

Asgari Ücret Tespit Komisyonu Haberi

Asgari Ücret Tespit Komisyonu

Asgari ücrete Temmuz zammı bugün son şeklini alacak. TÜİK Haziran enflasyonunu 4 Temmuz'da açıklayacak Yılın ilk 5 ayında yüzde 73,5 olarak açıklanan enflasyonun son rakamlarla yüzde 75'i aşması bekleniyor. Hükümete yakın kaynaklar asgari ücrete yılbaşında yüzde 50 zam yapıldığından kaybın yüzde 25 olarak hesaplanacağını iddia etmişti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ise geçtiğimiz günlerde katıldığı televizyon yayınında asgari ücrete yüzde 40'a yakın zam yapılacağını açıklamıştı.

Asgari ücreti nihai olarak tespit edecek olan komisyonun işçilere verilmesini istediği maaş önerisi belli oldu.

Tespit Komisyonu'nda görüşlerini açıklayan TÜRK-İŞ, maaşın 6 bin 391 lira olmasını önerdiklerini söyledi.

TÜRK-İŞ Genel Sekreteri Nazmi Irgat, asgari ücrete Temmuz zammı tekliflerini komisyona ilettiklerini söyleyerek sınırın açlık sınırı olarak tespit edilen 6 bin 391 liranın asgari düzey olarak belirlenmesini istediklerini kaydetti.

Irgat, komisyona insanca yaşanabilecek bir ücretin...