29 / 03 / 2024

asia residence ne zaman teslim

asia residence ne zaman teslim

Asia Residence ne zaman teslim? sorusuna cevabı haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Yakacık Asia Residence fiyatları 235 bin liradan başlıyor...

Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Toplam 67 adet daireden meydana gelen Büyük Konak Residence projesinde fiyatlar metrekare bazında 6 bin dolardan başlıyor. Peki Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Kameroğlu Metrohome Residence ne zaman teslim?

Kameroğlu Metrohome Residence projesi 1.200 daire ve 130 ticari üniteden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 271 bin TL'den başlıyor. Peki Kameroğlu Metrohome Residence ne zaman teslim?

Erguvan Premium Residence ne zaman teslim?

Toplam 284 daire ve 10 ticari üniteden meydana gelen Erguvan Premium Residence projesinde daire taksitleri 1.910 TL'den başlıyor. Peki Erguvan Premium Residence ne zaman teslim?

Farilya Asia Residence Pendik daire fiyatları!

Farilya Asia Residence Pendik daire fiyatları 345 bin TL'den başlıyor. Farilya Asia Residence Pendik projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor...

Pendik Farilya Asia Residence telefon!

Pendik Farilya Asia Residence telefon numarası haberimizin içinde yer alıyor. Proje 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Farilya Asia Residence fiyat listesi!

Farilya Asia Residence fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. Proje 330 adet daireden meydana geliyor.

Farilya Asia Residence'de fiyatlar 345 bin TL'den başlıyor!

Ufuk Mesken İnşaat tarafından inşa edilen proje toplamda 330 adet daireden oluşuyor. Farilya Asia Residence'de fiyatlar 345 bin TL'den başlıyor.

Atiye Residence ne zaman bitecek?

İstanbul Kağıthane'de yer alan Atiye Residence projesinde konut fiyatları 550 bin liradan başlıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Atiye Residence projesi 108 daireden meydana geliyor...

Aypark Residence ne zaman teslim?

Toplam 217 adet daireden oluşan proje İzmir İl'i, Karşıyaka İlçe'sinde yer alıyor. Projede daire alanları 140 metrekareden başlıyor. Peki Aypark Residence ne zaman teslim?

Aypark Residence ne zaman satışta?

İzmir İl'i, Karşıyaka İlçe'sinde yükselen proje toplam 217 adet daireden oluşuyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki Aypark Residence ne zaman satışta?

Adam Kule Residence ne zaman teslim?

Ödemeleri 36 ay 0 faiz avantajı ile yapılabilen Adam Kule Konutları 27 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Adam Kule Residence ne zaman teslim edilecek?

Hill Kartal Residence ne zaman teslim?

Konum bilgisine göre Kadıköy’e 36 dakika kadar uzaklıkta yer alan Hill Kartal projesi toplam 193 daireden oluşuyor. Peki Hill Kartal Residence ne zaman teslim?

Batışehir Residence ne zaman teslim?

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Batışehir Residence ne zaman teslim edilecek?

asia residence ne zaman teslim Haberi

asia residence ne zaman teslim


Çiftçi Çelebi Yapı tarafından inşa edilen Asia Residence projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal - Yakacık bölgesinde yükseliyor. Asia Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde bulunuyor.


Asia Residence Yakacık projesinde 104 adet daire yer alıyor. 2 blok olarak inşa edilen Asia Residence Yakacık projesinde bloklar 19 katlı olarak yükseliyor. Kartal Asia Residence Yakacık fiyatları 235 bin liradan başlıyor.


Kartal Yakacık Asia Residence projesinde fitness center, sauna, buhar banyosu, resepsiyon, çocuk oyun alanları, cafe, yüzme havuzu, restoran, basketbol sahası, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Yakacık Asia Residence ödeme koşulları dahilinde banka kredisi ile 120 aya kadar  taksitli ödemeler yapılıyor. Kartal Asia Residence'ta 1+1 daireler 70 metrekare, 2+1 daireler 100 metrekare, 3+1 daireler 130 metrekare büyüklükte tasarlandı.


Asia Residence ne zaman teslim?


Asia Residence...