26 / 04 / 2024

Asia Residence ne zaman teslim?

Asia Residence ne zaman teslim?

Firma: Çifçi Çelebi Yapı

Proje: Asia Residence

Asia Residence ne zaman teslim? sorusuna cevabı haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Yakacık Asia Residence fiyatları 235 bin liradan başlıyor...




Çiftçi Çelebi Yapı tarafından inşa edilen  Asia Residence  projesi İstanbul Anadolu yakasında Kartal - Yakacık bölgesinde yükseliyor. Asia Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizde bulunuyor.


Asia Residence Yakacık projesinde 104 adet daire yer alıyor. 2 blok olarak inşa edilen Asia Residence Yakacık projesinde bloklar 19 katlı olarak yükseliyor. Kartal Asia Residence Yakacık fiyatları 235 bin liradan başlıyor.


Kartal Yakacık Asia Residence projesinde fitness center, sauna, buhar banyosu, resepsiyon, çocuk oyun alanları, cafe, yüzme havuzu, restoran, basketbol sahası, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Yakacık Asia Residence ödeme koşulları dahilinde banka kredisi ile 120 aya kadar  taksitli ödemeler yapılıyor. Kartal Asia Residence'ta 1+1 daireler 70 metrekare, 2+1 daireler 100 metrekare, 3+1 daireler 130 metrekare büyüklükte tasarlandı.


Asia Residence ne zaman teslim?


Asia Residence ne zaman teslim sorusu 2013 Ağustos ayı olarak cevaplandırılıyor. Asia Residence Yakacık satılık daire fiyatları 1+1'lerde 235 bin lira, 2+1'lerde 345 bin lira, 3+1'lerde 485 bin liradan başlayarak değişiyor.


Asia Residence Kartal Yakacık nerede?

Asia Residence Yakacık adres : Meşeli Ayazma Cad. Çelebi Blokları No : 2 C Blok Dükkan : 2  KARTAL / İSTANBUL


Kartal Asia Residence iletişim

Telefon: 0216 671 15 85

Web Adresi: www.cifcicelebiyapi.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön