18 / 04 / 2024

Aşık Kentsel Gelişim Alanı son durum

Aşık Kentsel Gelişim Alanı son durum

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Nihat Kılıç, kamu oyunda bir takım kişiler tarafından 'Kaşmer' olarak lanse edilen Aşık Kentsel Gelişim Alanı ile ilgili açıklamalar yaptı.

'Kentsel dönüşüm yapmak isteyene kapımız açık' diyen Bakan Özhaseki'den seferberlik açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm çalışmalarını desteklediklerini ifade ederek, ''Kentsel dönüşüm yapmak isteyene kapımız açık''dedi.

Konut GYO'ları kira talebinin arzı aşmasıyla gelişim sağlıyor!

Konut GYO'ları kira talebinin arzı aşması ile birlikte gelişim sağlamaya devam ediyor. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

Esenlerin kentsel dönüşümü Çinlilerin dilinde! Çinli Bakan'dan 'Hayran kaldım'' açıklaması!

Çin Halk Cumhuriyeti Konut ve Kentsel Gelişim Bakan Yardımcısı Dong Jianguo Esenler’deki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili; “Bu kadar büyük bir projeyi başlattığınız için sizi tebrik ediyorum. Hayran kaldım” ifadesini kullandı.

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında 1 milyonu aşkın başvuru!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında 1 milyonu aşkın başvuru geldi. Söz konusu kampanya bugün sona erecek...

1 lirada büyük değişim! Yeni basımlardaki farkı görenler şaşırdı

2023 yılı basımı 1 liralarda büyük değişim yaşandı. 2016 basımı 1 lira ile gramajı düşürülen 2023 basımı 1 lira ele alındığında ağırlık olarak farkını hissedenler şaşkınlığa uğradı. Buna göre yıllardır 8 gram olan 1 liralar, Mart ayından itibaren darphanede 6 grama indirildi.

Euronun geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Bu rakamı görenler şaşkına dönecek! Son dakika euro/TL gelişmesi

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler 4 Nisan Salı günü de vatandaşların gündeminde. Euro son günlerde şahin yükselişler gösterirken, en yüksek rakam da resmen belli oldu. Bu rakamı görenler şaşkına dönecek. Son dakika euro/TL gelişmesi.

Sultangazi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanının Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. Proje ile 2 bin 103 konut inşa edilecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için düğmeye basıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında temel atma töreni yarın gerçekleşiyor. 

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi yarın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi yarın yapılacak.

Aşık Kentsel Gelişim Alanı son durum Haberi

Aşık Kentsel Gelişim Alanı son durum

Şanlıurfa, Türkiye'de örnek yerleşim alanı olarak gösterilecek bir çalışma ile daha yeniden gündeme gelirken, sosyal medyada bir takım kişiler tarafından başlatılan algı kampanyası da hareket ve iftira boyutuna ulaştı. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, şimdiye dek tarım arazilerinin yanı başına istenen imar izinlerini vermeyerek dik bir duruş sergileyen Şanlıurfa Büyükşehir Meclisi, 7. sınıf tarım arazisi olan ve yüzde 96'sı kamu alanı olan Aşık bölgesini Bakanlar Kurulunun imzası ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile Kentsel Gelişim Alanı olarak ilan edilmesi, bölgeden daha önceden arazi alamayan bir takım vatandaşların ve bu kişilerin yönlendirmesi ile olaydan habersiz şahısların eleştiri ve hakaret düzeylerine varan ifadelerine maruz kaldı.

Tüm bu yaşananlara karşı basın toplantısı düzenleyerek A'dan Z'ye tüm detayları kamu oyu ile paylaşan...