19 / 04 / 2024

aşkın türeli izmir açıklamaları

aşkın türeli izmir açıklamaları

CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye, Bakırçay Nehri'ndeki kirliliği sordu. Türeli, Güllüce'nin yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na sunduğu yazılı soru önergesine ilişkin değerlendirme yaptı

CHP'li Aşkın Genç TOKİ sorunlarını meclis gündemine taşıdı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mağdurları seslerini duyurmaya çalışırken, CHP Milletvekili Aşkın Genç de TOKİ'nin '100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi'nde yaşanan sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. 

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

Toyota, 580 bini aşkın aracını geri çağırdığını duyurdu...

Toyota Motor, park frenindeki montaj hatası ve ön camda su sızdırma nedeninden dolayı 580 binden fazla aracını geri çağırdığını açıkladı. Yapılan açıklama ve haberin detayları...

Hazine arazileri boşaltılacak, kaynağa dönüştürülecek! Konut ihtiyacı olanlara düşük bedelle satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hazine arazileri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve kaynağa dönüştürüleceklerini, halka arz edileceklerini, önceliğin konut ihtiyacı olanlarda olacağını vurguladı. İşte ayrıntılar..

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon 553 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Mustafa Ümit Büyükgönenç, Mehmet Zeki Aşkın, Türker Büyükgönenç ve Yusuf Efe Aşkın ortaklığında kuruldu.

12 milyonu aşkın kişi bu tarihi bekliyor! 5 bin TL'lik 29 Ekim ikramiyesi ne zaman yatırılacak? 

12 milyonu aşkın kişinin merakla beklediği 29 Ekim 2023 ikramiyesi geçtiğimiz günlerde yasalaştı. Peki 5 bin TL'lik 29 Ekim ikramiyesi ne zaman yatırılacak, kimler yararlanacak? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Bu kez tüp değil fiyatlar patladı! Eylül ayı tüp fiyatlarını görenin ağzı bir karış açık kaldı! 

Tüp kullananlar için resmen kötü haber geldi. Son zamanlarda gündemden düşmeyen tüp fiyatlarına eyvah dedirten zam geldi. Eylül ayı tüp fiyatlarını görenin ağzı bir karış açık kaldı...

Ticaret borsalarında 621 bin tonu aşkın fındık işlem gördü! İşte son dakika fındık fiyatları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Ticaret borsalarında Ağustos 2022-Temmuz 2023 tarihleri arasında 621 bin tonu aşkın fındık işlem gördü.Peki fındık fiyatları ne kadar? İşte son dakika fındık fiyatları...

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

Emekli maaşı almak için bakın neler yaptılar! Duyanın ağzı açık kalacak!

Emekli maaşı almak amacıyla 4 bini aşkın kişi, sahte boşanma yoluna gitti. Denetimlerden sonra kâğıt üzerinde boşananların maaşları kesildi. Tüm ödemeler ise tahsil edilmeye başlandı.

Altın fiyatları 26 gün sonra böyle olacak: Durum oldukça kötü! Yeni tahmin yatırımcıları korkuttu! Şimdiden hazır olun

Altın fiyatlarını etkileyecek kritik açıklama dün geldi. Fed Başkanı Jerome Powell faizleri peş peşe artıracağına ilişkin açıklama yaptı. Gözler 26 gün sonra yapılacak faiz kararına çevrilirken altın için yeni tahmin geldi. Durum oldukça kötü!

YKS günü Nüfus Müdürlükleri açık olacak! Hafta sonu sınav saatinde açık Nüfus Müdürlükleri bulabilirsiniz!

ÖSYM tarafından yapılacak olan YKS sınavında Nüfus Müdürlükleri’nin açık olacağı duyuruldu. TC kimlik kartını kaybeden veya nüfus cüzdanında fotoğraf bulunmadığı için sınava alınmama durumları olan kişiler Nüfus Müdürlükleri’ne başvurabilecekler. 

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

aşkın türeli izmir açıklamaları Haberi

aşkın türeli izmir açıklamaları


CHP İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye, Bakırçay Nehri'ndeki kirliliği sordu. Türeli, Güllüce'nin yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na sunduğu yazılı soru önergesine ilişkin yaptığı değerlendirmede, Bergama Ovası'nı sulayan Bakırçay Nehri'nde yaşanan kirliliğin kamuoyunda uzun süredir tartışıldığını ifade etti. Bakırçay Nehri'ndeki kirliliğin, bölgede bulunan fabrikalar ile Manisa'nın Soma ilçesindeki kömür işletmelerinin atıklannı drene etmesinden kaynaklandığını belirten Türeli, "Bu nedenle Bakırçay Nehri'nde sık sık balık ölümleri yaşanmaktadır. Diğer taraftan binlerce üretici Bakırçay Nehri'ni tanmsal sulamada kullanmaktadır" dedi.Türeli, Bakırçay Nehri'nin geçtiği bölgede yaşayan vatandaşların, kirlilik sorunun bir an önce çözülmesini istediklerini sözlerine ekledi.Türeli'nin, Bakırçay Nehri'ndeki kirliliği TBMM gündemine taşıdığı önergesinde şu sorular yer aldı: "Bakırçay Nehri'nde yaşanan yoğun kirliliğin önlenmesine yönelik olarak Bakanlığınızca bir çalışma yürütülmekte midir? Çalışma...