26 / 04 / 2024

askon yapı konya projeleri

askon yapı konya projeleri

Türkiye'nin 2014'te 2,9 oranında büyüdüğünü hatırlatan Kadir Büyükkara, bu oranı etkileyen en önemli faktörün tarım olduğunu belirterek, "İnşaat sektörü ekonominin en büyük lokomotif gücüdür" dedi.

Konya Yeni Motorlu Sanayi Sitesi İhalesi 12 Ocak'ta yapılacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,  Yeni Motorlu Sanayi Sitesi ihalesinin 12 Ocak’ta yapılacağını duyurdu.

Konya Yalıhüyük Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Konya’nın Yalıhüyük ilçesinde yapılacak millet bahçesini ihalesi gerçekleştirildi.

Temaşehir Konya'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Temaşehir Konya projesinde 37595 Ada 3 Parsel Konut Alanlarının ve 37594 Ada 6 Parselde bulunan Dini Tesisin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Konya'da güçlendirme yapılan okulun duvarı çöktü: 1 ölü!

Konya'nın Ilgın ilçesinde, güçlendirme ve onarım çalışması yapılan okulun duvarının çökmesi sebebiyle 1 işçi hayatını kaybetti. 

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Selçuklu Ardıçlı projesinin ihalesi yapıldı.

Konya yapı ruhsatı verilen bina sayısında 4’üncü oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü Yapı İzin İstatistiklerinden “Konya ili Yapı İzin İstatistikleri, Ocak-Aralık 2019” konusunda bir basın bülteni hazırladı...

Konya’nın esrarengiz tarihi yapısı! Görenler inanamıyor!

Konya'nın Toroslar üzerindeki Hadim ve Taşkent ilçesinde Roma döneminde inşa edilen 5-6 metrelik kule benzeri taş yapılar, mimarisiyle ilgi çekiyor.

Konya Ahırlı'da kaçak yapıya geçit yok!

Konya’nın Ahırlı ilçesinde bulunan bazı yaylalardaki kaçak yapılar belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Konya yapı ruhsatı verilen bina sayısında 3’üncü oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü Yapı İzin İstatistiklerinden “Konya ili Yapı İzin İstatistikleri, Ocak-Eylül 2019” konusunda bir basın bülteni hazırladı...

Konya yapı ruhsatı verilen bina sayısında 4’üncü!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü tarafından açıklanan “Konya ili Yapı İzin İstatistikleri, Ocak-Haziran 2019” verilerine göre, Konya yapı ruhsatı verilen bina sayısında 4’üncü oldu.

Fetullah Arık: Konya'da yatay mimariye uygun yapılar inşa edilmeli!

Jeoloji Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Prof. Dr. Fetullah Arık, Konya’da deprem riski olduğunu söyledi. Fetullah Arık, mühendislik projeleri doğrultusunda, yatay mimariye uygun imar planları ile yapılar yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Konya'da 582 binaya yapı ruhsatı verildi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  Konya ili Yapı İzin İstatistikleri Ocak-Mart 2019 rakamlarını açıkladı. Konya ili 2019 yılı Ocak-Mart döneminde yapı ruhsatı verilen bina sayısında 5'inci oldu. 

Konya Gayrimenkul Fuarı 25 Nisan'da açılacak!

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı 25 Nisan'da açılacak...

askon yapı konya projeleri Haberi

askon yapı konya projeleri

Söyleşilerin Nisan ayı konuğu ise Konya Çimento A.Ş. Genel Müdürü Kadir Büyükkara oldu. "İnşaat Sektörünün Genel Durumu, 2014 Yılı Sonuçları ve Gelecek Beklentileri" konulu söyleşiyi gerçekleştiren Büyükkara, sektör hakkında önemli bilgiler verdi.


Programın açılış konuşmasını yapan ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, ASKON'un üyelerin gelişimine katkı sağlamak için haftalık ve aylık söyleşilerin yanı sıra çeşitli konferanslar düzenlediğim söyledi. Yurtiçi ve yurtdışındaki çeşitli organizasyonlara da katıldıklarını belirten Yıldırım, "Üyelerimizin ihracatını gelişmeleri için bu tarz uygulamalara devam edeceğiz" dedi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Konya'nın geleceğine yönelik metro hattı projesini duyurduğunu hatırlatan Yıldıran, "Bu şehri idare edenler yıllar sonrası durumu planlayarak yapıyorlar. Konya'nın ilerleyen yıllarda gelişimine göre hattın güzergahını belirtiyorlar. İş adamları olarak biz de bu plan çerçevesinde hareket ediyoruz. Gelecek 10 ya da...