23 / 04 / 2024

Aslı Enver taşındı mı

Aslı Enver taşındı mı

Murat Boz ve Aslı Enver beraberliklerini sonlandırdı. Candan kardeşlerle adı anılan Boz'un ihanetini affetmeyen Enver, Yeniköy'de birlikte yaşadıkları evden taşındı.

Aslışah Alkoçlar ile Kaan Demirağa yeni evlerine taşındı!

Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar ve iş insanı Kaan Demirağ, tam kapanma öncesinde yeni evlerine taşındı. Aslışah Alkoçlar yeni evini takipçileriyle paylaştı.

Aslı Enver, Murat Boz'un evinden taşındı!

Aslı Enver ve Murat Boz, 2.5 yıllık ilişkilerinde son noktayı koydular. Aslı Enver, ayrılık kararının ardından birlikte oturdukları evden taşındı. 

Aslı Enver Yeniköy'deki evden taşındı!

Murat Boz ve Aslı Enver beraberliklerini sonlandırdı. Candan kardeşlerle adı anılan Boz'un ihanetini affetmeyen Enver, Yeniköy'de birlikte yaşadıkları evden taşındı.

Murat Boz ile Aslı Enver çifti Kuruçeşme'de villa kiraladı!

Yeniköy’de oturdukları villanın yan tarafındaki ilkokul öğrencilerinin zile basıp kaçmalarından rahatsız olan Murat Boz ve Aslı Enver çifti, çareyi taşınmakta buldu

Altınbaş Holding, Maslak No/1’e taşındı!

Altınbaş Holding, Maslak No/1’e taşındı. Altınbaş Holding, bulunduğu binanın tamamını Mehmet Altınbaş Eğitim ve Kültür Vakfı’na bağlı İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi’ne bağışladı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu İstanbul'a taşındı!

BDDK inşaatı devam eden binasının tamamlanmasını beklemeden İstanbul'a taşındı. Kurum içinde ki tartışmalara rağmen BDDK bu hafta başından itibaren İstanbul'a taşınarak mesaiye başladı.

Ezgi Asaroğlu ve Keremcem aynı eve taşındı!

Güzel oyuncu Ezgi Asaroğlu ile Keremcem aşkı, evliliğe gidiyor. Yakışıklı oyuncu, her ne kadar ikinci kez evlenmeye sıcak bakmadığını söylese de güzel aşkıyla aynı eve taşındı.

Ankapark'taki durdurma kararı yargıya taşındı!

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nden yapılan açıklamaya göre, Atatürk Orman Çiftliği arazisine mahkeme kararlarına rağmen yapılan Ankapark'ta Ankara 5. İdare Mahkemesi'nin ve Danıştay 14. Dairenin verdiği yürütmenin durdurulması kararı yargıya taşındı.

Adana Adli Tıp Şube Müdürlüğü ana hizmet binasına taşındı!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Adana Grup Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Adli Tıp Şube Müdürlüğü, daha hızlı ve etkili hizmet verilmesi amacıyla ana hizmet binasına taşındı.

Bursa projeleri MIPIM'le uluslararası arenaya taşındı!

89 ülkeden 4 bin 800 yatırımcı ve 25 bin civarında ziyaretçiye evsahipliği yapan MIPIM Fuarı'nda, hem Bursa'nın önemli projeleri uluslararası arenaya taşındı hem de yatırama uygun bir şehir olduğu dünyanın önemli yatırımcılarına gösterildi.

Beylikdüzü İnnovia 2'deki aidat krizi mahkemeye taşındı!

Beylikdüzü'nün en büyük sitelerinden İnnovia 2'deki aidat krizi büyüyor! Site yönetiminin yaptığı yüksek zam ve toplu para talebi sonrası konu mahkemeye taşındı. Bilirkişi heyeti çarpıcı tespitlerde bulundu.

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı!

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı. Hadımköy’deki evinden taşındığını açıklayan şarkıcı Akalın, esprili bir dille “Arkadaşlar oradan taşındım. Köyden indim şehre vallahi” dedi.

Eskişehir Odunpazarı kentsel dönüşüm ofisi taşındı!

Odunpazarı Belediyesi tarafından Küçük Sanayi Sitesinde esnaflık yapan vatandaşı bilgilendirmek amacıyla oluşturulan "Kentsel Dönüşüm Ofisi" yeni yerine taşındı.

Aslı Enver taşındı mı Haberi

Aslı Enver taşındı mı

Ünlü şarkıcı Murat Boz ve oyuncu Aslı Enver'in yaşadığı aşk bitti. Enver, Yeniköy'de birlikte yaşadıkları evden taşındı. Çiftin 10 gün önce yollarını ayırdıkları iddia edildi. Bu olayda Boz'un evden ayrılmasına neden oldu. 


İşte Benim Stilim yarışmasından tanıdığımız Nihal ve Bahar Candan kardeşlerle ismi anılan Murat Boz, iddialara açıklama getirdi. 


Boz, ''"Hakkımda çıkan 'ihanet' haberleri tamamıyla gerçek dışıdır" diye açıklama yaptı. Enver ise olay ile ilgili hala...