18 / 04 / 2024

Asmalı Bahçeler Dekar adres

Asmalı Bahçeler Dekar adres

Dekar Asmalı Bahçeler güncel fiyatları 593 bin 880 TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Bahçeşehir'de yer alan Asmalı Bahçeler projesinin ilk etabında teslimler hemen yapılıyor...

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.

Asmalı Bahçe Şehir Projesi'nin satışları tamamlandı! 

Dekar Yapı imzasıyla Bahçeşehir’de hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir projesinin satışları tamamladı.

Asmalı Bahçe Şehir'in son etabı satışa çıktı!

Dekar Yapı imzalı Asmalı Bahçe Şehir projesinin son etabı satışa çıktı. Projede 15 yıla kadar yüzde 0,64 kredi faiziyle ev sahibi olunabiliyor.

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası olan Dekar Yapı, Bahçeşehir’deki projesi Asmalı Bahçe Şehir’in son etap satışlarını gerçekleştiriyor. 

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Asmalı Bahçe Şehir’de fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir ’de, 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla hemen teslim bahçeli evlere kira öder gibi sahip olunabiliyor. 

Asmalı Bahçe Şehir ilk etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş.’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir'de ilk etap teslimleri tam zamanında başladı. 

Asmalı Bahçe Şehir'de 36 ay vade farksız kampanya!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile inşa ettiği ve bugüne kadar hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir”de, 36 ay sıfır faiz kampanyası başladı.  

Asmalı Bahçe Şehir'de kredi erteleme kampanyası!

Asmalı Bahçe Şehir Konut Projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz Ortaklığı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Projede kredi erteleme kampanyası ile lansmana özel cazip ödeme seçenekleri sunuluyor...

Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir Dekar fiyatları!

Asmalı Bahçe Şehir projesinde dairelerin 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Lansmana özel yüzde 20 indirim sağlanan projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Asmalı Bahçe Şehir Proje fiyatları!

Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla inşa ediliyor. Asmal Bahçe Şehir projesinde lansmana özel yüzde 20 indirim yapılıyor...

Bahçeşehir Dekar Asmalı Bahçe Şehir fiyatlar!

Toplam 600 milyon TL yatırım bedeline sahip Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Bahçeşehir Dekar Asmalı Bahçe Şehir fiyatlar metrekare bazında 4 bin 400 TL'den başlıyor.

Asmalı Bahçeler Dekar adres Haberi

Asmalı Bahçeler Dekar adres


165 bin metrekare alanda yükselen Dekar Asmalı Bahçeler projesi üç etaptan meydana geliyor. 228 adet konuttan meydana gelen Dekar Asmalı Bahçeler projesinin ilk etabında teslimler hemen yapılıyor.


Dekar Asmalı Bahçelr güncel fiyatları 593 bin 880 TL'den başlıyor. Dekar Asmalı Bahçeler projesi İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor.


Dekar Asmalı Bahçeler Bahçeşehir projesinde konutların büyüklükleri 119 metrekare ile 188 metrekare arasında belirlendi. Dekar Asmalı Bahçeler'de 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 4+2 olmak üzere bahçe katı ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor.



Dekar Asmalı Bahçeler güncel fiyatları!


2+1 bahçe katı 593 bin 880 TL ile 708 bin 10 TL,

3+1 dubleks 750 bin 430 TL ile 826 bin 180 TL,

4+1 dubleks 944 bin TL ile 1 milyon 47 bin 370 TL,

4+1 bahçe katı 887 bin 790 TL ile...