24 / 04 / 2024

asrın projesi emlak fiyatları

asrın projesi emlak fiyatları

Marmaray'ın açılması ile birlikte emlak fiyatlarında büyük artış yaşandı. Emlakçılar projenin başlaması ve açılması ile beraber fiyatlarda büyük artış olduğunu söyledi. Marmaray projesinin hizmete girmesi ile birlikte emlak fiyatları yükseldi....

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Hüseyin Keskin: İstanbul Havalimanı asrın projesi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, İstanbul Havalimanı'nın "asrın projesi" olduğunu söyledi.

KKTC’ye su temin projesi bugün Ankara’da Masaya yatırılacak!

Türkiye’den KKTC’ye deniz altından borularla getirilen “Asrın Projesi” olarak nitelendirilen “KKTC’ye su temin projesi” bugün Ankara’da Masaya yatırılacak. İleri istişare önerileri, Ankara’da yapılacak görüşmelerin ardından netleşecek.

Ahmet Edip Uğur: Rotterdam asrın projesi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un Hollanda'nın Rotterdam şehrinde gerçekleştirdiği liman projesi ile ilgili iyi niyet anlaşması olumlu karşılandı, Başkan Uğur "Rotterdam asrın projesi" dedi.

KKTC Su Temini Projesi Kıbrıs'taki arsa fiyatlarını hareketlendirdi!

Asrın Projesi, turizmden tarıma, emlaktan sanayiye Adada topyekün kalkınma sağlayacak. Arsa fiyatları 3 yıl içinde yüzde 300 artacak. Sulanabilir tarım arazisi 40 bin dönüme çıkacak.

Kıbrıs Su Temini projesi arsa fiyatlarını yüzde 300 artıracak!

Asrın Projesi, turizmden tarıma, emlaktan sanayiye Ada'da topyekün kalkınma sağlayacak. Arsa fiyatları 3 yıl içinde yüzde 300 artacak. Sulanabilir tarım arazisi 40 bin dönüme çıkacak. Turizm yatırımları 2'ye katlanacak. Yerli üretim yüzde 50'ye yükselecek

KKTC Su Temin Projesi'nin açılışı bugün!

'Asrın Projesi' olarak ifade edilen 'KKTC Su Temin Projesi'nin açılışı, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu'nun katılacağı törenle yapılacak.

Türkiye'den KKTC'ye Su Temin Projesi bugün açılacak!

Mersin'deki Alaköprü Barajı'nda tutulan suyu KKTC'ye ulaştıracak, "Asrın Projesi" olarak nitelendirilen "Türkiye'den KKTC'ye Su Temin Projesi", Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışını yapacağı törenle faaliyete geçecek.

Türkiye ve KKTC'yi bağlayan Asrın Projesi tamamlandı!

Türkiye ve KKTC'yi denizin altından bağlayan 'Asrın Projesi' tamamlandı. Dünyada bir ilk olan proje, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun katılımıyla açılıyor

KKTC'ye Su Temin Projesi'nin açılış töreni yarın!

Mersin'deki Alaköprü Barajı'nda tutulan suyu KKTC'ye ulaştıracak, "Asrın Projesi" olarak nitelendirilen "Türkiye'den KKTC'ye Su Temin Projesi", yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yapacağı törenle faaliyete geçecek.

Türkiye'den KKTC'ye Su Temin Projesi yarın faaliyete geçecek!

Mersin'deki Alaköprü Barajı'nda tutulan suyu KKTC'ye ulaştıracak, "Asrın Projesi" olarak nitelendirilen "Türkiye'den KKTC'ye Su Temin Projesi", yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yapacağı törenle faaliyete geçecek.

Asrın projesinde Anamur ayağındaki açılış 17 Ekim'de!

Türkiye'den KKTC'ye su temin edilmesini öngören ve "asrın projesi" olarak adlandırılan projenin Anamur ayağındaki açılış, Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı törenle yapılacak.

Asrın projesinde ilk su KKTC'ye ulaştı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Türkiye ve KKTC’yi denizin altından bağlayan Asrın Projesi’nde ilk su adaya ulaştı. KKTC Su Temini Projesi kapsamında deniz geçişi isale hattına su verilmeye başlandı.

asrın projesi emlak fiyatları Haberi

asrın projesi emlak fiyatları

Marmaray'ın açılması ile birlikte emlak fiyatlarında büyük artış yaşandı. Emlakçılar projenin başlaması ve açılması ile beraber fiyatlarda büyük artış olduğunu söyledi.


Marmaray projesinin hizmete girmesi ile birlikte istasyonların olduğu bölgelerde emlak fiyatlarının durumu merak konusu haline geldi. Avrupa yakasında bulunan Yenikapı, Kazlıçeşme ve Sirkeci istasyonları çevresinde bulunan emlakçıların ortak görüşü projenin başlaması ile birlikte artan fiyatların Marmaray'ın hayata girmesi ile tavan yaptığı şeklinde oldu. İstanbul Yenikapı'da bulunan Sultan emlağın sahibi Münevver Celep projenin başlama tarihinden itibaren fiyatların hızlıca arttığını söyledi. Yenikapı'da bulunan Bodurlar İnşaat Emlak'tan Orhan Göktaş Marmaray'ın emlak fiyatlarına asıl etkisinin 2 sene içerisinde netleşeceğini belirtti. Göktaş 'Marmaray proje kapsamındayken fiyatlarda artmalar başladı. Marmaray'ın emlağa gerçek manada olumlu veya olumsuz etkisi zamanla belirlenecektir' şeklinde konuştu. Üsküdar merkezde bulunan İstanbul...