25 / 04 / 2024

Assos

Assos

Troya ve Assos tünelleri bugün hizmete girdi. Bu tünel sayesinde 50 dakikalık seyahat 5 dakikaya indi. İşte detaylar!

Assos Nusratlı Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Assos Nusratlı Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sebaye Yavuz tarafından kuruldu.

Arriva Assos Terra Silva'da arsa payı peşin kalanı 17 ay vade fırsatıyla satışta!

Dört mevsim yaşam için tasarlanan  Arriva Assos Terra Silva'da arsa payı peşin kalanı 17 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Arriva Assos Terra Silva projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte Arriva Assos Terra Silva projesi ile ilgili detaylar...

Assos Pırlanta'da babalar günü kampanyası başladı! Altın yüzükten, tesbihe kadar... Net yüzde 40 indirim fırsatı! 

Assos Pırlanta'da babalar gününe özel altın yüzükten tesbihe kadar yüzde 40 indirim kampanyası başladı. İşte Assos Pırlanta babalar gününe özel fiyat listesi...

ArsaVev'den dost parselleri kampanyası! Tapusu hemen teslim ve yüzde 25 indirim fırsatı!

ArsaVev Assos projesi kapsamında arkadaşını getiren yatırımcılar yüzde 25 indirim fırsatından faydalanacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Tf Assos İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tf Assos İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Aksoy ve Taşkın Kılıç tarafından kuruldu.

Arriva Assos Terra Silva'da 3 milyon 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1 villa fırsatı! 

Arriva Assos Terra Silva projesinde 2+1 ve 3+1 müsakil villalar yer alıyor. Satışların başladığı projede, minimum fiyat 3 milyon 750 bin TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Arriva Assos Terra Silva lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Arriva Assos Terra Silva projesinde satışlar başladı. Proje Kadırga Koyu, Assos Antik Liman, Sivrice ve Sokakağzı Koyları’nın yanı başında yükseliyor. Peki Arriva Assos Terra Silva'da konut fiyatları ne kadar? 

Nef Arsa Assos'ta metrekaresi 6 bin 250 TL'ye! 12 ay vade fırsatıyla!

Nef Arsa Assos'ta  sahil tarafındaki yeni parseller satışa sunuldu. İlk etabı çok hızla tükenen Nef Arsa Assos, metrekaresi 6 bin 250 TL'ye, 12 ay vade fırsatıyla satışa sunuluyor.

ArsaVev’den Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle imarlı arsa fırsatı! 

ArsaVev Ankara, Assos, Avşa, Dikili ve Kuşadası'nda 3 bin 350 TL taksitle asa fırsatı sunuyor. Söz konusu arsaların tapuları hemen teslim ediliyor.

8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanya! Pırlantada yüzde 40'a varan indirim! Assos 5 Mart 2023 fiyat listesi

Assos Pırlanta'da 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanya başladı. Seçili pırlanta takılar yüzde 40'a varan indirimle satılıyor. Assos Pırlanta 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Nef Arsa Assos'ta sınırlı sayıda arsa satışta!

Nef Arsa Assos'ta yeni parseller satışa sunuldu. İlk etabı çok hızla tükenen Nef Arsa Assos, doğal ve bol oksijen içinde bir yaşam vadediyor. İşte ayrıntılar...

Beklenen proje hizmete girdi! 50 dakikalık seyahat 5 dakikaya indi!

Troya ve Assos tünelleri bugün hizmete girdi. Bu tünel sayesinde 50 dakikalık seyahat 5 dakikaya indi. İşte detaylar!

Assos Behramkale'deki tarihi binalar yıkılacak mı?

“Assos’ta katliam” iddialarıyla gündem olan, Çanakkale’nin Behramkale Köyü’nde, özel bir şirkete hazırlatılan “Koruma Amaçlı İmar Planı” ile köydeki birçok binanın yıkılması planlanıyor. 

Assos Haberi

Assos

Çanakkale’yi İzmir ve Balıkesir’e bağlayan ve yaklaşık 50 dakika süren yolculuk yapılan tünel ile 5 dakikaya düştü. Uzun bir süredir beklenen Troya ve Assos tünelleri bugün hizmete girdi.

İşte haberin detayları…

ARAÇ SAHİPLERİNE BÜYÜK KOLAYLIK!

Çanakkale’yi İzmir ve Balıkesir’e bağlayan ve yaklaşık 50 dakika yolculuk yaptıran 24 kilometrelik Kazdağları rampalarının 5 dakikada geçilmesini sağlayacak olan Troya ve Assos tünelleri bugün hizmete girdi. Araç sahiplerine büyük kolaylık sağlayacak Marmara Bölgesi'nin önemli projelerinden Çanakkale Ayvacık-Küçükkuyu Yolu Assos ve Troya Tünelleri hizmet veriyor.

Kazdağlarındaki tehlikeli yolu güvenli hale getiren 9.63 kilometrelik Ayvalık ve  Küçükkuyu Bölünmüş Yolu ve İkiz tünellerin de hizmete girmesi ile 50 dakikalık zorlu yolculuk 5 dakikalık keyifli bir seyahate dönüşecek. Ayrıca tek şeritli ve tırların yoğunlukla kullandığı keskin virajlara sahip olan bu...