24 / 04 / 2024

aston martin

aston martin

Çinli Geely, 654 milyon sterlinlik bir yatırım yaparak Aston Martin'in yüzde 7,6'lık hissesini satın aldı. İşte detaylar...

Burj El Arap'a 100 yıl şerefine Aston Martin çıktı!

Aston Martin, kuruluşunun 100. yıl şerefine Aston Martin'i Burj El Arap'ın 350 metre yüksekliğindeki çatısının helikopter pistine yerleştirdi...

İsrail-Filistin gerginliği ASELSAN dahil birçok hisseyi resmen uçurdu!

İsrail-Filistin çatışması küresel çapta savunma hisselerinde yükselişe sebep oldu oldu. ABD'de Lockheed Martin hisseleri yüzde 8, L3Harris Technologies hisseleri yüzde 10 artarken, yurt içinde ASELSAN hisseleri de 7.23 değer kazandı.

Milli Emlak o ilde yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla 4 arsa satıyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın! 

Mardin Milli Emlak Müdürlüğü, Mardin ili, Artuklu ilçesi, Nur Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla satıyor. Peki Martin Artuklu'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Dev şirket, 30 milyar dolarlık ihaleyi kaptı

Pentagon, Cuma günü yaptığı açıklamada Lockheed Martin firmasına F-35 uçakları için 7.8 milyar dolarlık bir sözleşme değişikliği ihalesi hakkını verdiğini açıkladı.

Aston Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Aston Müteahhitlik Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Kutlu tarafından kuruldu.

Türkiye'de en çok satan otomobil markaları belli oldu! İşte o liste

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında geçen ay en fazla satışı gerçekleştirilen markalar sırasıyla Fiat, Ford ve Renault olarak kaydedildi. Geçen ay 49 Porsche, 44 Maserati, 33 Lexus, 13 Jaguar, 3 Aston Martin ve 1 Ferrari satışı yapıldı.

Çinli Geely, 654 milyon sterlin karşılığında Aston Martin'den hisse satın aldı!

Çinli Geely, 654 milyon sterlinlik bir yatırım yaparak Aston Martin'in yüzde 7,6'lık hissesini satın aldı. İşte detaylar...

34 bin Euro verip Porsche otomobil aldı, eve gittiğinde fark ettiği detay yüzünden dehşete düştü

İngiltere'de yaşayan Martin Connelly isimli şahıs, 34 bin Euro karşılığında ikinci el Porsche aldı. Ancak eve gittiğinde otomobilinin bir kapısının altında komple pas bulan adam, hayatının şokunu yaşadı.

Beyoğlu Belediyesi Mis Sokak'taki Ferah Apartmanı’nı kiralayacak iddiası!

Beyoğlu’nun kafe, bar ve müzikli eğlence mekânlarıyla ünlü Mis Sokağı, Beyoğlu Belediyesi’nin dikkatinde. Beyoğlu Belediye yönetimi, Mis Sokak üzerinde yer alan, tarihi Ferah Apartmanı’nı (Martin Apartmanı) restore edip kiralamak için Meclis’ten yetki talep etti. 

Peru Devlet Başkanı Martin Vizcarra'ya inşaat rüşveti soruşturması!

Peru Kongresi, ilk azil soruşturmasından sadece 51 gün sonra Devlet Başkanı Martin Vizcarra'yı görevden alma sürecini yeniden başlattı. Vizcarra 2011-2014 arasında Moquegua eyaletinin valisi olarak görev yaparken bir inşaat şirketinden 670 bin dolar rüşvet almakla suçlanıyor.

Ev kirası ödememek için kamyonu eve çevirdiler! 

İngiltere Nottingham'da yaşayan Iona Stewart ve Martin Hill çifti, kira ödememek ve seyahat ederken konaklama ücreti vermemek için eski bir kamyonu yenileyerek eve dönüştürdü...

Martin Gtc İnşaat Taahhüt Petrol Gayrimenkul Tekstil Tarım Gıda Bil. Kıy.Mad.Dış Tic.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Martin Gtc İnşaat Taahhüt Petrol Gayrimenkul Tekstil Tarım Gıda Bil. Kıy.Mad.Dış Tic.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marwan Omar Hussein Abu-sa'ad tarafından kuruldu.

Aston Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aston Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Bedrettin Öner tarafından kuruldu...

Martin Tower 16 saniyede yıkıldı!

16 bin ton çelikten oluşan Martin Tower, kontrollü patlamayla 16 saniye içinde yıkıldı.

aston martin Haberi

aston martin

Otomobil devi Aston Martin son dönemde yeni yatırımlar almak için çalışmalar yapıyordu. Bu süreçte yeni fonlara ihtiyaç duyan şirket, hisselerinin bir kısmını satmaya karar vermişti. Ve Çinli Geely markası da Aston Martin hisse satın alarak ortaklar arasına girdi. İşte detaylar...

Aston Martin'den elektrikli otomobil atağı

Neredeyse tüm otomobil üreticileri gibi Aston Martin de elektrikli otomobil kolları sıvamış durumda. Bir süredir bu konuda çalışmalar yapan şirket, ilk şarj edilebilir hibrit modeli olan Valhalla’yı 2024 yılının ilk çeyreğinde yollara çıkarmayı planlıyor. Aston Martin'in  ilk tamamen elektrikli modelinin ise 2025 yılında tanıtılması bekleniyor. Bu alanda ilerlemeye kaydedilirken şirket yetkilileri bir yanda da yatırımcı arıyor. İşte burada da devreye Çinli şirket Geely girdi.

Çinli ortak buldu!

Çin’in en büyük özel otomotiv şirketi olan Geely; Volvo, Polestar, Lynk&Co,...