20 / 04 / 2024

Asya Grup Organizasyon şirketi adres

Asya Grup Organizasyon şirketi adres

Asya Grup Organizasyon Turizm Taşımacılık Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Tezer Akkuş tarafından kuruldu.

Özkara Grup Hırdavat Organizasyon Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkara Grup Hırdavat Organizasyon Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Karaaslan tarafından kuruldu.

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Asya Grup Konut İnşaat Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Koç tarafından kuruldu.

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sungurlar Grup İnşaat Elektrik Metal Tekstil Otomotiv Reklam Medya Organizasyon San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Karakollukçu tarafından kuruldu.

Sess Grup İnşaat Organizasyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sess Grup İnşaat Organizasyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sess Grup İnşaat Organizasyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Musa Şeker tarafından kuruldu.

Hugo Grup Organizasyon İşletmecilik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hugo Grup Organizasyon İşletmecilik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Karabacak ve Alsatas İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Yakamoz Grup Turizm Tekne Ve Yat Organizasyon Hizmetleri Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakamoz Grup Turizm Tekne Ve Yat Organizasyon Hizmetleri Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin  TL sermaye bedeli ile Cabir Kılıç tarafından kuruldu.

Asya Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Doğan tarafından kuruldu.

Brs Grup Reklam Organizasyon Temizlik Medikal Kozmetik İnşaat Nakliyat Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Brs Grup Reklam Organizasyon Temizlik Medikal Kozmetik İnşaat Nakliyat Ve Tic.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Bayar tarafından kuruldu.

Koçolar Grup Organizasyon Reklam Bilişim İnşaat Kimya Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçolar Grup Organizasyon Reklam Bilişim İnşaat Kimya Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Korkusuz tarafından kuruldu.

Safa Grup Yapı'dan iki kıtada yatırım atağı!

2010 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Safa Grup Yapı, inşaat sektörünün zor zamanlar yaşadığı bu dönemde hem Asya hem Avrupa kıtasında projelerine hızla devam ediyor.

Avrasya Grup Mimarlık İnşaat Mobilya Reklam Organizasyon Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Grup Mimarlık İnşaat Mobilya Reklam Organizasyon Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Solmaz tarafından kuruldu. 

Syd Grup Bilişim Organizasyon Danışmanlık İnşaat Turizm İthalat İhracat Ve Paz.Limited Şirketi kuruldu!

Syd Grup Bilişim Organizasyon Danışmanlık İnşaat Turizm İthalat İhracat Ve Paz.Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Nergiz Saka tarafından kuruldu. 

Asya Grup Organizasyon şirketi adres Haberi

Asya Grup Organizasyon şirketi adres


Asya Grup Organizasyon Turizm Taşımacılık Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Tezer Akkuş tarafından kuruldu. 


Asya Grup Organizasyon Turizm Taşımacılık Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

-Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir, kara yoluyla yolcu taşımacılığı, tur ve rehberlik hizmetleri, ulaşım, konaklama ve konusu ile ilgili danışmanlık hizmetleri yapabilir, kara, deniz ve hava ulaştırma araçları biletlerini rezervasyonunu yapabilir, satın alabilir ve satabilir.Seyahat acentesi faaliyetleri (hava...