25 / 04 / 2024

at yarışları

at yarışları

Kızılcahamam Kampı'nda, Devlet'in kumardan elini çekerek özelleştirileceği mesajını veren Ak Parti Hükümeti'nin Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, kumarın bir başka versiyonu olan At Yarışları'ndaki atlar için 11 şehre At Hastanesi kuruyor...

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Atıcı tarafından kuruldu.

Mayıs ayı emeklilerin altın çağı olacak! İş Bankası’ndan şok eden promosyon! Duyan imzayı anında atıyor!

Emekli promosyonlarında güncellemeler son sürat devam ediyor. Promosyon yarışları, kaldığı yerden devam ediyor. EYT düzenlemesi ile en düşük maaş güncellemesi milyonlarca emeklinin gündemini oluşturuyor. İşte detaylar!

Deprem bölgesindeki hipodromlar afetzedelerin hizmetine açıldı

Türkiye Jokey Kulübü deprem nedeniyle at yarışlarını iptal ederken bölgedeki 4 hipodromu da depremzede vatandaşların hizmetine açtı. TJK ayrıca geniş çaplı bir yardım kampanyası başlattı.

Bankalar EYT’liler için şaha kalktı! EYT'lilere özel promosyon yarışları tozu dumana katacak!

EYT düzenlemesinin ardından bankalar milyonlarca vatandaşı müşterileri yapmak için harıl harıl çalışmaya başladı. İşte detaylar!

QNB Finansbank'ın yen kampanyası görenleri şaşkına çevirdi! Müşterisi olana koşulsuz 30 bin lira veriyor!

Bankaların cazip faiz oranlarıyla kredi verme, avans sağlama ve yeni müşteri kapma yarışları sürerken yeni adım QNB Finansbank’tan geldi.  Yeni bir kampanya başlatan QNB Finansbank, 30.000 TL ile 40.000 TL arasında krediyi koşulsuz şekilde tahsis ediyor.

Carrefoursa'da Yumoş, Vernel, Bingo çamaşır yumuşatıcılarına yüzde 25 indirim! İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi

Carrefoursa Market çamaşır yumuşatıcılarına yüzde 15 indirim yaptığını duyurdu. Peki Carrefoursa'da çamaşır yumuşatıcıları ne kadar, kaç TL oldu? İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi...

Emeklileri bayram ettirecek karar geldi! Vakıfbank, Ziraat ve Halk Bank, peş peşe açıkladı! Kimliğini kapan koştu!

Bankaların emekli promosyon yarışlarına kamu bankaları da katıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından verilen karardan sonra kamu bankalarının emekli promosyon ücretleri yükseltildi. Vakıfbank, Ziraat, Halkbank emekli kampanyasını peş peşe açıkladı! Hemen bakın...

Bankaların yarışı bir anda formüle 1'e döndü! İş Bankası ve Ziraat derken Akbank da arkadan atak yapıp açıkladı

Bankalar arasındaki kampanya yarışı adeta Formula 1 yarışlarına döndü. İş Bankası ve Ziraat Bankası'nın ardından Akbank da müşterilerine yönelik kampanyasının detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

Altını ya da TL'yi bir kenara bırakın! O para biriminde 1 TL'nin bile varsa hemen çekin, herkesi batırdı

Altın ve dolar fiyatlarının gidişatı vatandaşlar tarafından sıklıkla takip ediliyor. Vatandaşları fazla takip etmediği bir para birimi var. Fakat o para birimine karşı çok dikkatli olmak gerekiyor çünkü son günlerde tarihi bir değer kaybı yaşıyor.

Akbank, Ziraat, Vakıf ve Halkbank... Bankalar yeni yarışa girdi, ING'den turuncu kodlu açıklama

Özel bankalar arasındaki emekli promosyonu yarışlarından sonra bu sefer de hem kamu bankaları hem de özel bankalar arasında kampanya yarışı başladı. Kamu bankalarının kredi imkanlarından sonra ING bank da yeni kampanyasının detaylarını paylaştı.

Emekli promosyonlarında fiyatlar artacak! Bankaların yarışı kızıştı

Bankaların maaş promosyon yarışları devam ederken Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu’ndan herkesi sevindiren bir haber geldi. Ağaoğlu, promosyon ücretlerinin artacağını söyledi.

Emekli promosyonu alamadım diye üzülme! Halkbank müşterilerine vereceği promosyon miktarını açıkladı

Bankalar arasında emekli promosyonu yarışlarından çoğu insan emekli olamadığı için faydalanamadı. Ancak bankalar müşterilerine yönelik yeni promosyonlar duyurmaya devam ediyor.

Emekli promosyonlarında deprem! Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank promosyon miktarını açıkladı

Özel bankaların emekli promosyon yarışlarına devlet bankalarının katılıp katılmayacağı merak ediliyordu. Devlet bankalarının yaptığı son açıklama emekli vatandaşları hayli üzdü.

at yarışları Haberi

at yarışları

KUMAR ile yıllardır ülkede aileleri perişan eden devlet, önümüzdeki günlerde dinimizce haram olan piyango sektöründen çekilmeye hazırlanıyor. Ak Parti'nin  Kızılcahamam kampında konuşulan ve kararlaştırılan özelleştirme ile ilgili artık devlet piyango sektöründen elini çekecek. Kumarı artık devlet değil özel sektör oynatacak. Bir yandan bunlar olurken öte yandan ise aynı hükümetin Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı daha iyi at yarışı oyunları oynatılması için 11 kente At Hastaneleri kurmaya hazırlanıyor. 


İYİ KUMAR İÇİN ATLARIN MODERN CİHAZLARLA SAĞLIK DURUMLARI TAKİP ALTINA ALINACAK 


Geçtiğimiz Temmuz ayında ihaleye çıkılmadan, doğrudan alım yoluyla yapımına başlanan 11 At Hastanesi ile ilgili detaylarda giderek netleşti. At yarışları için Hipodromların olduğu illerde yapılacak olan At Hastaneleri'nde yarış atları tedavi edilecek, daha iyi kumar için atların modern cihazlarla sağlık durumları takip altına...