26 / 04 / 2024

Ata Ulaşım

Ata Ulaşım

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye ile kuruldu.

Atk Ulaşım Sistemleri İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atk Ulaşım Sistemleri İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Nizamettin Zorgül tarafından kuruldu.

Bgn Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Ulaşım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bgn Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Ulaşım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Arif Bilgen tarafından kuruldu. 

Glokal Seyahat Turizm Emlak Ulaşım Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glokal Seyahat Turizm Emlak Ulaşım Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Zeynelabidin tarafından kuruldu.

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye ile kuruldu.

Anadolu'da ulaşım atağı!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hayata geçirilen ulaşım ve kentsel dönüşüm projeleriyle, konut fiyatları Avrupa Yakası'yla yarışır hale geldi...

Hatay'ın sorunu imar ve ulaşım!

Hatay Valisi Erdal Ata, ilin temel sorunlarının 'imar ve ulaşım' olduğunu söyledi. Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci'yi ziyaret eden Vali Ata, kent hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Sultanbeyli İlkbahar ulaşım!

Sultanbeyli İlkbahar ulaşım bilgileri kapsamında proje Ataşehir'e 10 dakikalık mesafede bulunuyor. İkinci etap teslimlerinin 2018 yılı içerisinde yapılacağı proje 304 adet daireden meydana geliyor.

Dumankaya Mozaik Sancaktepe ulaşım!

Dumankaya Mozaik Sancaktepe ulaşım bilgileri kapsamında proje Ataşehir - Finans Merkezi'ne 17 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen daireler yer alıyor.

Sample Home Ataşehir ulaşım!

Toplam 41 adet daireden meydana gelen proje Rams Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Sample Home Ataşehir ulaşım bilgileri kapsamında Bostancı İskelesi’ne 20 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Loft Up ulaşım!

Loft Up ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında inşa ediliyor. Ataşehir Loft Up projesi 90 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

RFF 35 Relux ulaşım bilgileri!

RFF 35 Relux ulaşım bilgileri kapsamında proje Ataşehir Finans Merkezi'ne yakın mesafede yükseliyor. 11 katlı 2 blok şeklinde yükselen proje Altunbüken İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Trendist Ataşehir ulaşım bilgileri!

Trendist Ataşehir ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Yüzde 1 KDV uygulanan Trendist Ataşehir projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

Eğilim Ulaşım Altyapı Sistemleri Madencilik Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Eğilim Ulaşım Altyapı Sistemleri Madencilik Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi, Hasan Sekücü Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim'de Ataşehir, İnönü Mahallesi, Kartal Caddesi'nde kuruldu.

Ata Ulaşım Haberi

Ata Ulaşım

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye ile Hayri Solak tarafından kuruldu.

Merwell Mühendislik Limited Şirketi konusu:

Otel, motel, pansiyon, tatil köyü, kamping, dinlenme evleri, gazino, restaurant, otopark, su sporları tesisleri, aguapark, plaj, bar, lokanta, kafeterya, büfe, spor tesisleri, yat, liman, havaalanı, dağ evleri ve üniteleri, termal istasyonları, konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme yeleri yapmak, yaptırmak, kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermekve satın almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Atalar Mahallesi Atalar Caddesi Atalar Apt No:7/2...