24 / 04 / 2024

Ata Yılmaz

Ata Yılmaz

Çamlı Otomotiv Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yakup Demir ve Ata Yılmaz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Esenyurt, Namık Kemal Mahallesi'nde kuruldu.

Ertem Yapı Teknik Anonim Şirketi kuruldu!

Ertem Yapı Teknik Anonim Şirketi, Adnan Ertem, Ata Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Mayıs'ta Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Sarayardı Caddesi'nde kuruldu.

Murat Ufuk Yılmaz, New York’ta hangi üniversitede eğitim aldı? Ata GYO’da ne iş yapıyor?

Murat Ufuk Yılmaz kimdir? TÜRSAB’da hangi görevi yürüttü? Ata GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Murat Ufuk Yılmaz ile ilgili merak edilenler...

Fırat Yılmaz Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Yılmaz Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Fırat Yılmaz tarafından kuruldu.

Yılmaz Korkmaz ve Esra Korkmaz yeni şirket kurdu!

Brandium Alışveriş Merkezi Anonim Şirketi Ataşehir'de Yılmaz Korkmaz ve Esra Korkmaz ortaklığında kuruldu.

İlhami Yılmaz'a hapis cezası!

İçişleri Bakanlığı'nın kararıyla görevinden uzaklaştırılan Battal İlgezdi’den sonra Ataşehir Belediyesi’nin başkanı olan İlhami Yılmaz'a "ihaleye fesat karıştırma" suçundan 10 ay hapis cezası verildi...

İlhami Yılmaz'a kaçak yapı davası!

CHP’li Ataşehir belediyesinde Battal İlgezdi’nin yerine gelen İlhami Yılmaz hakkında da “kaçak yapıya göz yumduğu” iddiasıyla dava açıldı. 

İlhami Yılmaz kimdir?

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin geçtiğimiz hafta görevden alınması üzerine yapılan seçimde Ataşehir Belediye Başkan Vekili olarak atanan İlhami Yılmaz kimdir?

Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz oldu!

CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin geçtiğimiz hafta görevden alınması üzerine yerine aranacak vekil başkan seçimleri bugün tamamlandı. Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz oldu.

Yusuf Ziya Yılmaz: Kırsal mimari ayağa kaldırılacak!

Tarihi Kentler Birliği (TKB) ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, TKB olarak ÇEKÜL Vakfı ile birlikte el ele vererek, ata yadigarı kırsal mimariyi yeniden ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Cem Yılmaz’dan kültür merkezi açıklaması!

Ziylan Grup’un Ataşehir’de inşa ettiği Water Garden isimli, Mayıs’ta tamamlanacak projede Cem Yılmaz Kültür Merkezi’nin açılacağı iddia edilmişti. Cem Yılmaz, kendi adına kültür merkezi yapılacağı haberlerini yalanladı.

Yılmaz Öztürk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Öztürk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nasif Öztürk, Erdoğan Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart 2015 tarihinde Ataşehir, İçerenköy'de kuruldu.

Zülküf Yılmaz: Müzeler artık garip değil!

Son yıllarda müzecilikte atağa kalkan Türkiye, "durağandan hayatın içine" anlayışıyla uluslararası nitelikte müzelere imza atıyor. Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz konuyu değerlendirdi.

Yılmaz Ulusoy: En az 400 milyon dolarlık yeni yatırım yapacağız!

Yılmaz Ulusoy, cironun beş yıl içinde 300 milyon TL'den 450 milyon TL'ye çıktığmı söylüyor. Ulusoy, gelecek için de büyük hedefler peşinde ve "Ekonomideki gidişata göre 7 yıl içinde 400 ile 600 milyon dolar arasında yeni yatırım yapacağız" diyor...

Gafur Yılmaz: Gençler klasik mobilya tercih ediyor!

Asortie Mobilya Ticaret Müdürü Gafur Yılmaz, gençlerde sanılanın aksine klasik mobilyanın tercih edildiğini vurguladı...

Ata Yılmaz Haberi

Ata Yılmaz

Çamlı Otomotiv Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yakup Demir ve Ata Yılmaz ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Esenyurt, Namık Kemal Mahallesi'nde kuruldu.


Çamlı Otomotiv Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...