29 / 03 / 2024

Ataç İnşaat Anteks Sermaye Artırımı

Ataç İnşaat Anteks Sermaye Artırımı

Ataç İnşaat, yüzde 99,84 sermayesine sahip olduğu Anteks A.Ş. sermayesini 52 milyon TL'den 83 milyon TL'ye yükseltme kararı aldığını açıkladı

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pax Ata İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Pakyürek ve Ahmet Hakan Ataman ortaklığında kuruldu.

Hilton İzmir kapanıyor! Hissedarlar arasında kriz!

Hissedarları arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ata İnşaat ile Vakıflar Bankası’nın yer aldığı İzmir Enternasyonel Otelcilik A.Ş.’nin sahibi olduğu Hilton İzmir, kapanıyor. Hissedarlar ile işletmeci Hilton Grubu’nun yolları ayrıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Ataç İnşaat iflas etti!

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç Grubu’nun iflasına karar verdi. İflas kararı verilen Ataç İnşaat, yurtiçi ve yurtdışında bir dizi büyük projeye üstlenmişti. Bir diğer firma Anteks ise Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesindeydi.

Atatürk Barajı öksüz kaldı!

GAP projesi içerisinde yer alan Atatürk Barajı'nın inşaatını yapan ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı, spor yazarı Ömer Üründül'ün babası Sedat Üründül, 96 yaşında vefat etti.

Sedat Üründül kimdir?

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül 4 Ocak 2016 tarihinde vefat etti. Peki Sedat Üründül kimdir? Sedat Üründül, hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Ata İnşaat'ın acı günü! Sedat Üründül vefat etti!

ATA İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Üründül, 96 yaşında yaşamını yitirdi. Sedat Üründül'ün cenazesi, 6 Ocak Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Büyük Uzunlar İnşaat Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde dönüşüme giriyor!

Büyük Uzunlar İnşaat, Ataşehir'e bağlı Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi için hazırlanıyor. Büyük Uzunlar İnşaat'ın Batı Ataşehir bölgesinde başlayacağı kentsel dönüşüm projesi hangi aşamada?

Ataç İnşaat ve Anteks'e mahkeme 'koruması'

Alman ve İsviçre polis teşkilatlarının gömlekçisi olan Antalyalı Anteks ve Ataç İnşaat için iflas erteleme istendi; mahkeme tedbir kararı verdi. Kapalı durumdaki Anteks ihracata hazırlanıyor.

VG Ata İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

VG Ata İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile, Kağıthane Ortabayır Mahallesi'nde, Vedat Gökalp Müdürlüğü'nde kuruldu.

Antalya Koleji'nin ihalesi 28 Ocak'ta!

500 milyon doları aşan Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş.’nin en önemli kuruluşlarından Antalya Koleji icra yoluyla satılığa çıkarıldı. Antalya Koleji'nin ihalesi 28 Ocak'ta gerçekleştirilecek...

Ataç İnşaat Anteks Sermaye Artırımı Haberi

Ataç İnşaat Anteks Sermaye Artırımı

Ataç İnşaat'tan Anteks AŞ. sermaye artırımı hakkında yapılan açıklama şöyle;


"Bağlı Ortaklığımız Anteks Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin  yönetim kurulu,  Şirket sermayesini, tamamı nakit olmak üzere 52.000.000 TL'ndan 83.000.000  TL'na artırma kararı  almıştır. Anteks A.Ş.  sermayesindeki  payımız % 99,84 dür."


Emre Kulcanay /...