27 / 04 / 2024

Ataköy imam hatip lisesi

Ataköy imam hatip lisesi

Ataköy'de 'tenis kortu' olarak bilinen ve mülkiyeti Ziraat Bankası'na ait olan alan İBB tarafından eğitim alanına çevrildi. Alana imam hatip lisesi yapılacağını iddia eden CHP'liler ret oyu verirken, Ataköy'de karara karşı protesto eylemlerinin yapılacağı öğrenildi.

Tokatköy İmam Hatip Ortaokulu’nun temeli atıldı!

Beykoz Belediyesi’nin eğitim yatırımları kapsamında çalışmaları devam ediyor. Belediyenin ilçeye kazandırdığı Tokatköy İmam Hatip Ortaokulu’nun temeli atıldı. 

Kahramanmaraş'ta Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi inşa ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 24 derslikli imam hatip lisesi ve 300 öğrenci kapasiteli yurt inşa ediyor. İşte Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve yurt inşaatında son durum şöyle..

Ataköy Ziraat Bankası arsası okul oluyor!

Ataköy'de 'tenis kortu' olarak bilinen ve mülkiyeti Ziraat Bankası'na ait olan alan İBB tarafından eğitim alanına çevrildi. Alana imam hatip lisesi yapılacağını iddia eden CHP'liler ret oyu verirken, Ataköy'de karara karşı protesto eylemlerinin yapılacağı öğrenildi.

Ataköy Emlak Bankası Spor Kulübü imam hatip lisesi mi oluyor?

Ataköy’de içinde tenis kortları, olimpik yüzme havuzu, futbol sahası bulunan Emlak Bankası Spor Kulübü, imam hatip lisesi oluyor

Gökçeada'ya imam hatip okulu kurulacak!

Çanakkale'nin ilçesi ve Türkiye'nin en büyük adası olan 9 bin nüfuslu Gökçeada'da 50 kişinin imam hatip okulu talebi üzerine, yıkılan eski lisenin yerine imam hatip okulu kurulacağı duyuruldu.

Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin yanındaki arazi imara mı açıldı?

İstanbul Kadıköy'deki Ahmet Sani Gezici Lisesi'ni, tepkilere rağmen yıkıp imam hatip yaptılar. Okulun yanındaki araziyi de ticaret merkezi olarak imara açtılar.

Kahramanmaraş'a modern bir imam hatip lisesi yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, modern bir imam hatip lisesi ve 300 kişilik öğrenci pansiyonu yapmak için kolları sıvadı.

Cemal Akmercan'dan Edirne'ye imam hatip lisesi!

İlkokul mezunu Malatyalı Cemal Akmercan, 1973 yılında geldiği İstanbul’da trenlerde çiklet sattı, işportacılık yaptı. Van’da bir ilkokul, Malatya’da bir Anadolu Lisesi açan Akmercan, son olarak Edirne’de 32 derslik imam hatip lisesi açtı.

Bucak İmam Hatip Okulu'nun temeli atıldı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Bucak İmam Hatip Okulu temel atma töreninde, Türkiye'nin normalleşmesindeki en önemli yollardan birisinin imam hatip okulları olduğunu söyledi.

Mudanya'ya 24 derslikli imam hatip ortaokulu inşa edilecek!

Bursa’nın Mudanya ilçesine hayırsever iş adamı tarafından yaptırılacak okulun protokolü imzalandı. Vali Karaloğlu, yapılacak imam hatip okulunun 2016-2017 eğitim ve öğretim yılına yetiştirileceğini söyledi...

Yıldırım Mahallesi'nde imam hatip ortaokulu ve kız yurdu yapılacak!

Yıldırım Mahallesi'nde bulunan 10.893 metrekare arsa üzerine imam hatip ortaokulu ve kız yurdu yapılacak Turgutlu Eski Devlet Hastanesi ve arsası, İmam Hatip Ortaokulu ve Kız Yurdu yapılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis edildi...

İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi genişletme çalışmaları onaylandı!

TÜRKİYE'NİN en eski imam hatip lisesi olan, Fatih Balat Mahallesindeki İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni genişletmek için hazırlanan imar planı değişikliği teklifi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde görüşüldü...

Şarkikaraağaç imam Hatip Lisesi depreme dayanıksız olduğu için boşaltıldı!

Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü, kent merkezi ve ilçelerde 8 okulda depreme dayanıklılık testi yaptırdı. Bu okullardan biri olan Şarkikaraağaç imam Hatip Lisesi'nin deprem testi sonrasında, güçlendirme yapılması yönünde rapor çıktı.

Ataköy imam hatip lisesi Haberi

Ataköy imam hatip lisesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin önceki günkü oturumunda Bakırköy Ataköy Mahallesi'nde basketbol sahaları ve tenis kortlarının bulunduğu spor alanına ‘okul’ yapılmasına karar verildi. İmam hatip lisesi yapılacağını iddia eden CHP Grubu'nun ret oyu verdiği karar AK Partili üyelerin oyu ile kabul edildi.


'İhtiyaç doğrultusunda' yapıldı

Ataköy’de üzerinde 3 adet tenis kortu, spor alanları ve küçük bir yapının bulunduğu, ‘Spor Tesisi Alanı’, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde yapılan plan değişikliği ile ‘Mesleki ve Teknik Öğretim Tesis Alanı’na çevrildi. Plan değişikliğinin “ihtiyaç doğrultusunda” yapıldığının belirtildiği rapora göre, 12 bin 633 metrekarelik alanın bir kısmına okul yapılacak. Ziraat Bankası’nın mülkiyetinde bulunan arazide okulun yanı sıra yurt, kütüphane, spor tesisi, sergi-konferans salonları gibi bölümler de yer alabilecek.


Teklif İBB'den

Plan değişikliğinin görüşüldüğü meclis sırasında söz alan CHP Grup Sözcüsü...