24 / 04 / 2024

atakule avm yıkımı

atakule avm yıkımı

Atakule'de yıkımın sonuna gelindi. Ankara'nın ilk alışveriş merkezleri olan Atakule'nin yıkımında sona gelindi. AVM olarak çekiciliğini yitirmesinin ardmdan özel bir firmaya satılan Atakule'nin yıkımına yaz başında başlanmıştı.

Atakule AVM Atrium çarşı bölümü mahkeme süreci hala devam ediyor!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule AVM Atrium çarşı bölümü mahkeme süreci hala devam ediyor.

Atakule AVM'nin atrium çarşı bölümü yıkım sözleşmesi imzalandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule AVM' nin atrium çarşı bölümü yıkım sözleşmesi imzalandı...

Atakule AVM yıkılıyor!

Ankara'nın ilk Türkiye'nin ikinci alışveriş merkezi olarak 13 Ekim 1989’da Turgut Özal'ın açılışını yaptığı Atakule’nin kule bölümü hariç sadece AVM bölümü yenilenmek üzere yıkılıyor....

Mecidiyeköy'deki Profilo AVM'nin yıkım tarihi belli oldu! Yerine büyük konut projesi yapılacak!

İstanbul'un en eski AVM'si olan Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'ndeki Profilo AVM yıkılıyor. Yerine ise dev rezidans projesinin yapılacağı söyleniyor. 

Kızılay AVM'de tedbirli yıkım başladı!

İzmit Ömerağa Mahallesi’nde yer alan tehlike yaşadığı nedeniyle sık sık gündeme gelen Kızılay AVM’de yıkım işlemlerine başlandı.

Akmerkez AVM'de yıkım kararı!

Etiler'de yer alan Akmerkez AVM’de yıkım kararı alındı. Beşiktaş Belediyesi, 4 yıl önce yapılan plan değişikliğinde inşa edilen alanları projeye aykırı buldu.

Antalya Real AVM'de yıkım çalışmaları başladı!

ANTALYA'nın büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Real AVM'de yıkım çalışmaları başladı.

Profilo AVM'ye yıkım kararı!

Şişli Belediye Encümeni, İstanbul’un göbeğinde yer alan Mecidiyeköy’deki kaçak alışveriş merkezi Profilo AVM için yıkım kararı aldı.

Atakule'nin yıkım ruhsatını yargı iptal etti!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na (GYO) açtığı dava devam ederken, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin de müdahil olduğu davada yeni bir gelişme yaşandı. Mahkeme şirketin valilikten aldığı yıkım ruhsatını iptal etti

Atakule AVM yıkılıyor!

Atakule Alışveriş Merkezi ' nin kule bölümü hariç olmak üzere alçak kütlesinin yıkılarak yerine yeni bir alışveriş merkezi yapılmasına karar verildi.

Gaziantep Demokrasi Meydanı'ndaki AVM yıkılıyor!

Gaziantep'teki Demokrasi Meydanı'nın genişletilmesi kapsamında, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır'ın katılımı ile atıl durumdaki alışveriş merkezinin (AVM) yıkımına başlandı.

Atakule'de yıkımın sonuna gelindi!

Atakule'de yıkımın sonuna gelindi. Ankara'nın ilk alışveriş merkezleri olan Atakule'nin yıkımında sona gelindi. AVM olarak çekiciliğini yitirmesinin ardmdan özel bir firmaya satılan Atakule'nin yıkımına yaz başında başlanmıştı.

Atakule'de yıkım devam edecek! Kule ne olacak?

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara'nın simge yapılarından olan Atakule ile ilgili gerekli izinlerin alındığını, yıkım çalışmalarına devam edileceğini Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla duyurdu.

Atrium AVM çarşı bölümünün yıkımına devam ediliyor!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul tarafından inşa edilen Atrium AVM çarşı bölümünün yıkımına devam ediliyor.

Atakule'de yıkım durdu!

Başkent'in simge yapılarından biri olan Atakule Çarşısı'nda devam eden yıkım çalışmaları Bölge İdare Mahkemesi'nin kararı ile durduruldu. Yüzde 50'sinden fazlası yıkılan çarşı, harabe olarak kaldı...

Atakule'nin yıkımı durdu!

Atakule'nin, mimarının izni olmadan cephelerinin değiştirilmesi, yıkılması ve değişiklik yapılmasına yargıdan durdurma kararı geldi. Atakule'nin mimarı Ragıp Buluç, kuleyi riske atacak yapılaşma nedeniyle konuyu yargıya taşımıştı...

atakule avm yıkımı Haberi

atakule avm yıkımı

Ankara'nın ilk alışveriş merkezleri olan Atakule'nin yıkımında sona gelindi. Aynı zamanda başkentin sembollerinden olan Atakule'de hafriyatın kaldırılmasının ardından inşaatın yeniden başlaması planlanıyor. 

AVM olarak çekiciliğini yitirmesinin ardmdan özel bir firmaya satılan Atakule'nin yıkımına yaz başında başlanmıştı. Yapının m im arının ve Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin ortaklaşa açtığı davalar nedeniyle kesintiye uğrayan Atakule'deki yıkım, iki hafta önce yeniden başlamıştı. İnşaatı yürüten firma yetkilileri, mahkemenin yürütmesini durdurmasının ardmdan. eksiklerin giderilerek yeni bir inşaat ruhsatı almdığı bilgisini vermişti. 

Çekiciliğini yitiren Atakule özel bir firmaya satılmıştı 


Cumhuriyet...