26 / 04 / 2024

Atalay Demirbaş

Atalay Demirbaş

Şah Grup Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Atalay Demirbaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

TÜRK-İŞ Başkanı Atalay'dan asgari ücrete zam açıklaması! Atalay tepki gösterdi...

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2024 asgari ücreti için ilk toplantısını 11 Aralık 2023'te gerçekleştirecek. TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay ise yeni asgari ücret için açıklamalar yaptı. Atalay, "Sen zammı ver, ertesi gün fiyatları artır. Bu sürdürülebilir değil" diye tepki gösterdi. İşte haberin detayl

Demirbağ Geri Dönüşüm Metal Ambalaj Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirbağ Geri Dönüşüm Metal Ambalaj Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demirbağ tarafından kuruldu.

Oğuz Atalay kimdir? Hangi üniversitede rektör olarak çalıştı? Denge Holding’de hangi alanda çalışıyor?

Oğuz Atalay ne zaman profesör oldu? Hangi ülkede çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Oğuz Atalay hakkında merak edilen her şey…

Mutfağın demirbaşına okkalı zam! Ucuza kaçana da kritik uyarı

Mutfağın demirbaşı kırmızı et fiyatlarına zam gelecek. Kıymanın kilosunun 500 TL'yi bulduğunu söyleyen kasaplar, 340 TL'nin altında satılan kıymalar için uyarıda bulundu.

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Atalay tarafından kuruldu.

'Çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınmalı' diyen Ergün Atalay’dan vergi düzenlemesi talebi!

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, 'çok kazanandan çok az kazanandan az vergi alınmalı' diyerek vergi dilimlerinin düzenlenmesini talep etti.

Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

​​​​​​​Eczacıbaşı Holding Genel Müdürü Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Atalay Muharrem Gümrah kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Atalay Gm Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Gm Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Atalay tarafından kuruldu.

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay: ‘Tarihte ilk defa ne istediysek aldık’

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, kamu işçisine yapılan zam ile ilgili açıklama yaparak, "İlk kez TÜRK-İŞ'in tarihinde ne istediysek hepsini aldık" ifadelerini kullandı.

Asgari ücrette ancak bir şartla masaya oturacağını söyleyen TÜRK İŞ Başkanı Ergun Atalay o rakamı ilk kez telaffuz etti

2023 yılına ait asgari ücretle ilgili yapılan üçüncü toplantı sonunda TÜRK İŞ, Genel Başkanı Ergun Atalay son sözü söylerken, ilk kez istediği rakamı telaffuz etti. Peki Ergun yeni asgari ücret için ne kadar istedi?

Atalay Değerleme Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Değerleme Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Dilek Atalay tarafından kuruldu.

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Atalay Yılmaz ve Zeynep Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Atalay Demirbaş Haberi

Atalay Demirbaş

Şah Grup Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Atalay Demirbaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu. 

Şah Grup Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu;1. Muhtelif gayrimenkul projelerinin pazarlama, satış, hakla ilişkiler politikalarını oluşturmak, bu konuları üstlenmek ve danışmanlık hizmetleri sunmak, 2. Her türlü gayrimenkulün alım, satım ve kiralanmasında, gayrimenkul sahip, geliştirici, yatırımcı, alıcı, kiracı ve ilgililerini bir araya getirmek, tanıtım, sunum ve aracılık hizmetleri vermek, 3. Yerli ve yabancı tüm resmi, yarı resmi, özel ve askeri kuruluşlar, hakiki ve hükmi şahıslara ait her türlü altyapı, bina, bölüm, tesis, yol, köprü ve sanat yapıları ile bunların tüm eklentileri ile ilgili her türlü inşaat, montaj, restorasyon, renovasyon, dekorasyon, peyzaj, proje geliştirme, onarım ve tadilat işlerinde danışmanlık...