19 / 04 / 2024

ataşehir belediyesi Finans Merkezi

ataşehir belediyesi Finans Merkezi

Torba Yasa Tasarısı görüşmeleriyle verilen önergede Ataşehir'de yer alan Finans Merkezi, Ümraniye'ye geçti. Bunun üzerine Ataşehir Belediyesi konu ile ilgili resmi twitter adresinden açıklama yaptı...

Ataşehir Belediyesi 22 kaçak yapıyı yıktı!

Ataşehir Belediyesi kaçak yapılarla mücadele kapsamında, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapıyı yıktı...

Ataşehir Belediyesi’nin gecekondu fonu hesabından aidat mı ödendi?

Sayıştay’ın, 2018 denetim raporunda Ataşehir Belediyesi’nin, gecekondu fonu hesabından 1 milyon 516 bin liranın ise Atapark Konutları aidat ödemeleri için kullanıldığı belirtildi...

Ataşehir Belediyesi’ne haciz geldi!

Ataşehir Belediyesi icralık oldu, onlarca daire ve rezidansı şahsı, eşi Gamze İlgezdi ve ailesi üzerine kaydettiren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Baltal İlgezdi ödeme yapmayınca, araç kiralama şirketi, 15 milyon TL'lik alacağı için dün haciz takibi başlattı.

Ataşehir Belediyesi'nden yeşil alan vurgunu açıklaması!

Ataşehir Belediyesi “CHP'li belediyede yeşil alan vurgunu”haberiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Ataşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Ataşehir Belediyesi n Emlak ile Çevre Temizlik Vergilerinin 2. Taksidi ile ilgili bir uyarı yaptı. 

Ataşehir Belediyesi'nden Yarbay Ali Tatar Parkı açıklaması!

Ataşehir Belediyesi Kayışdağı Mahallesi Yarbay Ali Tatar Parkı’nın imara açıldığı haberleri ile ilgili bir açıklama yaptı.

Ataşehir Belediyesi, arsalarını satışa çıkardı!

CHP'li Ataşehir Belediyesi'nin borcu 298 milyon liraya kadar yükseldi. Son dönemde işten çıkarılan 114 taşeron işçinin eylem yaptığı Ataşehir Belediyesi, borç açığını kapatmak için arsaları satışa çıkardı.

Vakıf GYO'nun Ataşehir Belediyesi davası ne durumda?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Ataşehir Belediyesi'ne karşı açılan davalarlardaki son durum hakkında açıklama yaptı.

Ataşehir Belediyesi'nden sosyal donatılı kapalı pazar alanı!

Ataşehir Belediyesi, Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde yarı kapalı pazar alanı inşa ediyor. Kapalı pazar alanları ile vatandaşlar yaz ve kış aylarının hava şartlarından etkilenmeden alışveriş yapabilecek.

Vakıf GYO Ataşehir Belediyesi davasında ne durumda?

Ataşehir Belediyesi tarafından Vakıf GYO'dan talep edilen emlak vergisinin iptali için açılan davaya ilişkin, bozma kararı doğrultusunda yeni bir karar oluşturularak tebliğ edildi ancak temyiz yoluna gidilmedi.

Vakıf GYO, Ataşehir Belediyesi emlak vergisi davasında son durum!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Vakıf GYO, Ataşehir Belediyesi emlak vergisi davasında son durum bildirisini yayınladı. 

Ataşehir Sinpaş Finans Şehir fiyat listesi!

Ataşehir Sinpaş Finans Şehir fiyat listesi 550 bin TL'den başlıyor. Sinpaş Yapı imzasıyla yükselen projede ilk teslimler 2018 yılının sonunda yapılacak...

Ataşehir Belediyesi'nden Asbest Risk Yönetimi Sempozyumu!

Ataşehir Belediyesi, asbest maddesinin zararlarıyla ilgili olarak “Asbest Risk Yönetimi Sempozyumu” düzenledi.

ataşehir belediyesi Finans Merkezi Haberi

ataşehir belediyesi Finans Merkezi
Ataşehir Belediyesi twitter açıklaması:


Değerli sakinlerimiz, yasa ile mahallenin tamamı değil Finans Merkezi'nin O-4 karayolu kuzeyinde kalan alan alınmıştır. Mücadelemiz sürecektir. 



Kübra...