28 / 03 / 2024

ataşehir finansal alan

ataşehir finansal alan

Vakıfbank Genel Müdürü Bilal Karaman, İstanbul Ataşehir'deki TOKİ arazisine taşınma planlarına ilişkin olarak, "Bize derli toplu, altyapısı iyi bir finansal alan olma önerisi gelince biz de buraya olumlu baktık" dedi.

Güney Ataşehir Toplu Konut Yerleşim Alanı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 2425 parsel Güney Ataşehir Toplu Konut Yerleşim Alanı İlave Nazım İmar Planı'na (H:Serbest) ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi H: Serbest Yüksekliklere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Ataşehir İçerenköy Mahallesindeki 458 bin metrekarelik rezerv yapı alanın planı notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi II. Etap Yaklaşık 45,8 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Ataşehir'deki 200 bin 700 metrekarelik rezerv yapı alanının imar planı plan notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallesi Yaklaşık 20,07 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Ataşehir Yukarı Dudullu için riskli alan kararı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Yukarı Dudullu Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Ataşehir Toplu Konut Alanı Batı Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Ataşehir Toplu Konut Alanı Batı Bölgesi 3334 Ada 8 Parsele İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliği askıya çıktı.

Ataşehir Toplu Konut Alanı Atatürk Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir İlçesi, Toplu Konut Alanı Atatürk Mahallesi, 3386 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Belediyesi'nden yeşil alan vurgunu açıklaması!

Ataşehir Belediyesi “CHP'li belediyede yeşil alan vurgunu”haberiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Ataşehir'e yarı kapalı pazar alanı!

Ataşehir'in Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde “Yarı Kapalı Pazar Alanı” inşa ediliyor.

Ataşehir Belediyesi'nden sosyal donatılı kapalı pazar alanı!

Ataşehir Belediyesi, Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde yarı kapalı pazar alanı inşa ediyor. Kapalı pazar alanları ile vatandaşlar yaz ve kış aylarının hava şartlarından etkilenmeden alışveriş yapabilecek.

Ataşehir Örnek Mahallesi park alanı imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, Örnek Mahallesi, 2263 ada, 7 parsele ilişkin Park Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Ataşehir Water Garden piknik alanına mı inşa edildi?

Ataşehir’de halkın açık - yeşil alan ihtiyacını karşılamak için ayrılan ve imar planlarında eğlence - piknik alanı olarak görünen araziye Ziylan Grup, 150 bağımsız bölümden oluşan Water Garden’ı inşa etti

Ataşehir Düştepe Oyun Müzesi'ne müftülük alanı yapılmayacak!

Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilileri Sunay Akın’ı arayarak Ataşehir Mimar Sinan Parkı’ndaki Oyun Müzesi’nin müftülük alanı yapılmasından haberleri olmadığını belirtti.

ataşehir finansal alan Haberi

ataşehir finansal alan

Karaman, Ataşehir'deki 450 dönüm civarındaki TOKİ arazisinin tamamen finansal alan yapılma kararı alındığını ve kendilerine de bu konuyla ilgili olarak öneri geldiğini söyledi.
Ataşehir'i tercih etmelerinin en önemli nedeninin, personel için çok iyi konut arzı imkanı vermesi olduğunu ifade eden Karaman, personeli Ankara'dan İstanbul'a getirdiklerinde trafik sorunundan en az etkilenecek bir ortam hazırlamak istediklerini, Ataşehir'in de bunu sağlayabilecek yapıda olduğunu vurguladı.
2009 sonuna doğru taşınacaklarını bildiren Karaman, maliyetin taşınma kararlarında etkili bir unsur olmadığının altını çizerek, İstanbul'a taşınmanın bankaya çok daha fazla sinerji ve katma değer yaratacağına inandıklarını dile getirdi. Finans sektörünü aynı lokasyonda oluşturmanın görüntü ve işlevsel olarak da faydalı olacağını dile getiren Karaman, Ataşehir'in Levent'e göre arsa maliyeti açısından ciddi fark yaratacağını ve kendileri açısından en az...