23 / 04 / 2024

ataşehir tahincioğlu

ataşehir tahincioğlu

Tahincioğlu, Emlak Konut GYO işbirliğiyle İstanbul Finans Merkezi Ataşehir'de hayata geçirdiği Ataşehir'de Nidakule Ataşehir Kuzey projesinin ilk etabını satışa çıkardı. Tahincioğlu, Ataşehir'de 5 bin 500 TL'ye ofis satıyor.

Tahincioğlu'ndan ev aldıran kampanya! Nidapark Çankaya'da 270 bin TL, Nidapark Ataşehir'de 400 bin TL' peşinatla!

Tahincioğlu Gayrimenkul iki yeni projesinde yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya kapsamında Nidapark Çankaya projesinden 270 bin TL, Nidapark Ataşehir projesinden ise 400 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

Tahincioğlu Nidapark Ataşehir projesinin yeni etabında 400 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir'in yeni etabında 400 bin TL'den başlayan peşinat 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022! 

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi merak ediliyor. Nidakule Ataşehir, Finans Merkezi'nin yanı başında yükseliyor. İşte Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022!

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi açıklaması!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış haberlerine ilişkin, "Bazı haberlerde yer alan Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış şekli ve satış rakamı gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Yönetim Ve Hizmet Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çakmak ve İlyas Tahincioğlu ortaklığında kuruldu.

Tahincioğlu'ndan İstanbul'a 7 yeni proje!

Tahincioğlu, inşaat sektöründe karma kullanım projeleriyle dikkat çekiyor. Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Kartal, Kozyatağı, Beykoz, Beylerbeyi, Ataşehir, Bahçelievler ve Çengelköy gibi birçok bölgede planlama aşamasında olan projelerimiz mevcut" dedi...

Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu yeni şirket kurdu. Tahincioğlu Bodrum İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Zeynep Kılıçdaroğlu Ataşehir'deki dairesini sattı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait olan ve fiyatı konusundaki tartışmalarla gündeme gelen İstanbul Ataşehir'deki 'ünlü' daire satıldı.

Ağaoğlu Concept Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir My Newwork Şubesi açıldı!

Ağaoğlu Concept Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir My Newwork Şubesi bugün 2 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ali Ağaoğlu'ndan Duygu Su Gülpınar'a Ataşehir'de 550 metrekarelik ev!

Ali Ağaoğlu, Ataşehir'de bulunan sitenin 51. katındaki 550 metrekare büyüklüğündeki penthouse daireyi sevgilisi Duygu Su Gülpınar'a tahsis etti..

Nidaparak Kayaşehir Tahincioğlu ev fiyatları!

Nidaparak Kayaşehir Tahincioğlu ev fiyatları 551 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesinde teslimler 2018 yılında yapılacak...

Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir güncel fiyat listesi!

Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir güncel fiyat listesi 551 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesinde yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

İş Portföy, Nidakule Ataşehir Batı'nın tamamını satın aldı!

İş Portföy Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, Tahincioğlu’nun Batı Ataşehir’deki en son projesi olan “Nidakule Ataşehir Batı”nın tamamını satın alarak üçüncü yatırımını gerçekleştirdi.

ataşehir tahincioğlu Haberi

ataşehir tahincioğlu

İlk etabında 190 adet ofis, 21 adet ticari alan ve 1 adet konferans salonunun bulunacağı Nidakule Ataşehir'de metrekare satış fiyatları ise 5 bin 500 TL'den başlıyor. 30 katlı ofis kulesi ile 3 katlı yatay ofislerin yer aldığı projede 135 metrekareden başlayan modüler ofisler 1150 metrekareye kadar büyüyebiliyor. 


Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, projeden KDV dahil 600 milyon TL satış geliri beklediklerini belirtti. Tahincioğlu, bundan sonra emak GYO ihalelerine daha agresif bir şekilde katılacaklarını kaydetti. Bugüne kadar 1.5 milyon metrekare inşaat tamamlayan Tahincioğlu Gayrimenkul'ün halka açılma planları hakkında da konuşan Özcan Tahincioğlu, "Üç yıl içinde GYO olup halka açılma planımız var" dedi. Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Alparslan Çalım ise projede çalışanlar için 6 bin 200 metrekarelik teras bahçe yaptıklarını...